Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

też kombinowałem jak tylko mogłem. ze 2h w opcjach siedziałem i robiłem wszystko co mogłem, Kyo też mi pomagał. w końcu się poddałem. kupiłem nowy za 50 zeta, podłączyłem i :sorcerer:

Opublikowano

też kombinowałem jak tylko mogłem. ze 2h w opcjach siedziałem i robiłem wszystko co mogłem, Kyo też mi pomagał. w końcu się poddałem. kupiłem nowy za 50 zeta, podłączyłem i :sorcerer:

Tego Asusa za 50 zł kupiłeś?

Opublikowano

tak, 50 lub 60. trafiła się dwudniowa używka na allu to wziąłem ^_^

Opublikowano

nie mogę złego słowa powiedzieć. dobrze zapiernicza, nie zamula (konsola na kablu, laptop po wifi), nie musiałem w zasadzie nic ustawiać. podpiąć, zainstalować i śmigało aż miło. z tego co widziałem to też dobre notowania w rankingach zbiera dlatego właśnie tego modelu szukałem i trafiła się dobra okazja.

Opublikowano

od 2 dni mecze sie z natem i dalej mam zamkniety. Kombinowalem z dmz, upnp, otwierałem porty i dalej to ścierwo yebane nie chce miec otwartego nata. A x360 podłączony do tego samego routera ma otwarty. Jest szansa że xone po po prostu źle wyświetla ten nat?

Wejdź w "przetestuj połączenie dla wielu graczy" i po zakończeniu testu naciśnij LB + LT + RB + RT. Pokaże ci się statystyka w której jest napisany najbardziej wiarygodny status nat.

Opublikowano

Ma byc bundle z EA Access i fifka 16. Akurat mialem w tamtym roku brac bundle FIFA+FM5 ale go wykupili to wzialem z AC Unity i Black Flag w listopadzie

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Ostatnio trochę obrodziło w gierki a kasy mało więc zastanawiam się czy nie przycebulić na kupnie profilu i stąd parę pytań:

1. Rozumiem że kupuję profil, loguję się na niego i ustawiam jak domową konsolę po czym instaluję gierkę i CO DALEJ? Kasuję ten profil i swój z powrotem ustawiam na domowy?

2. Manewr można wykonać trzy razy w roku. Tzn. że mogę tak zrobić trzy razy w grudniu i w styczniu już będę mógł znowu trzy razy? xd

3. Typy piszą w aukcjach że profil staje się moją własnością, to co, może to konto odsprzedać później na takich samych zasadach?

4. CZY WARTO SIĘ TAK PIE.RDOLIĆ? :reggie:

Proszę tylko o poważne odpowiedzi :shotgun:

Opublikowano

Mała strata, ponoć.

Opublikowano

Crysis 3 "Zawartość nie jest dostępna dla konsol w tym regionie" i się znów zaczyna....

Transakcja zakupu zakończona

boxartlg.jpg
Crysis® 3
14004.png
Od 16 lat
14000.png14005.png
Dziękujemy za zakup produktu Crysis® 3!
Po zakończeniu pobierania ta gra będzie widoczna w folderze Moje gry na konsoli Xbox 360.

'U mnie dziala?'

Czy chodzi ci o jakies dodatki?

Opublikowano

Crysis 3 "Zawartość nie jest dostępna dla konsol w tym regionie" i się znów zaczyna....

ogarnij przez strone www, nie przez konsole 

Opublikowano

Ma byc bundle z EA Access i fifka 16. Akurat mialem w tamtym roku brac bundle FIFA+FM5 ale go wykupili to wzialem z AC Unity i Black Flag w listopadzie

Ja kupilem wtedy to bundle, potem sprzedalem i przesiadlem sie na PS4. Teraz z racji premiery FM6 chetnie bym wrocil do XO jakby byla fajna promocja ale juz ps4 sobie zostawiam.

Opublikowano

U mnie działało. Region USA. Te samoloty co były do wczoraj nie działały niestety.
Opublikowano

Od tego miesiąca gry z 360 są wstecznie kompatybilne?

Od przyszłego.
Opublikowano

Ale ja biorę przez stronę. Jak zmienić region? na dole zmieniłem z Polska na USa i wtedy spróbowałem dodać, ale dalej po kliknięciu na free przeniosło na polską wersję.

E6a6tMa.png

mamy postęp :D

Edytowane przez Kriss_Hietala

Opublikowano

Pewnie nie będzie bundla XO + Fifa 16+FM6, podobnego do zeszłorocznego:> ?

jest http://www.euro.com.pl/konsole-xbox-one/xbox-one-500gb-forza-motorsport-6-fifa-16.bhtml

100 drozej ahh. Nic sie nie zmienilo w kwesti MS, gry sa w wersjach cyfrowych?

Ta, chociaz do tej Forzy to nie wiem co to nie jest oficjalny bundle MS.