Opublikowano 17 września 20159 l No bo "you might" i instaled titles to prawie jak skasowanie wszystkich savow i gier na dzień dobry. Dobrze ze nie przetlumaczyles "crushes" ze gruba sąsiadka nagle się w Tobie zakocha. Dobrze że przetłumaczyłem "local data loss"
Opublikowano 17 września 20159 l Zakładając czarny scenariusz -> usunięcie save'ów localnie...to nie będzie ich można pobrać z chmury ?
Opublikowano 17 września 20159 l Zakładając czarny scenariusz -> usunięcie save'ów localnie...to nie będzie ich można pobrać z chmury ? Jeśli wszystkie save'y idą do chmury to na pewno będzie można. Ja tylko piszę co może się zdarzyć zanim coś komuś może nie zadziałać albo coś zniknie z twardziela. Druga sprawa to taka że podałem linka pod zdjęciem gdzie pisze jakie gry na chwile obecną mogą już nie działać w preview przykładowo choćby Destiny: The Taken King. Także piszę że co niektóre tytuły mają obecnie problemy w niektórych miejscach z poprawnym wyświetlaniem grafiki przykładowo Forza 6. Jak i problemy z czatem oraz padem itd... Polecam poczytać zanim się będzie marudziło http://www.windowscentral.com/heres-whats-broken-first-wave-new-xbox-one-experience-preview Oficjalnej daty premiery jeszcze nie ma i myślę że do tego czasu naprawią większość tych sporych problemów. Edytowane 17 września 20159 l przez Salwador
Opublikowano 17 września 20159 l Ja się zapisałem, jak będzie na prawdę źle to wrócę, co za problem. Najważniejsze gierki na zewnętrzny HDD, a resztę dociągnę i gotowe.
Opublikowano 17 września 20159 l No bo to jest beta, czego sie spodziewaliscie na miesiac, dwa przed premiera.
Opublikowano 17 września 20159 l Raczej nie, Microsoft przestał dodawać osoby zaproszone przez innych członków Preview.
Opublikowano 18 września 20159 l Napiszcie wrazenia z uzytkowania nowego dasha jak bedzie w preview lub jak juz jest.. Edytowane 18 września 20159 l przez Mroku333
Opublikowano 18 września 20159 l Elite Controller w sprzedazy od 27 pazdziernika wiec tak samo jak Halo 5
Opublikowano 18 września 20159 l Autor czy abonament EA Access też można dzielić z drugą osobą tak jak każdą grę i golda?
Opublikowano 18 września 20159 l tak. jeśli po wejściu do EAA ze swojego konta nie pyknie to wystarczy zalogować się na konto które kupiło abonament, dodać do ściągania i wrócić na siebie . . . profit
Opublikowano 19 września 20159 l Osiągnięcia będą wyświetlane tak jak dotychczas, czy będzie to wyglądało tak jak w Win10? Pokazywali już?
Opublikowano 19 września 20159 l @up Acziki na profilu: Acziki w snapie: Wiecej zdjec. Wszystko zapozyczone z reddit. Edytowane 19 września 20159 l przez hav3n
Opublikowano 19 września 20159 l Nowy store. Caly czas widze kazda wersja gry ma osobna karte kuhwa Edytowane 19 września 20159 l przez hav3n
Opublikowano 19 września 20159 l Ten store z X360 byl moim zdaniem najfajniejszym, szybciutko mozna bylo znalezc to i tamto Edytowane 19 września 20159 l przez Mroku333