Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

czyli  mogę śmiało tak zrobić? ;) bo ze wzgledu na brak wiekszego miejsca w aka, ciezko mi wszystko upchnac :/ generalnie klocek moze lezec gdzie lezy teraz, ale ta mini szafka nie jest moja i pewnie niedlugo zostanie mi odebrana :/

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

a jakbyś jakąś półeczke wmontował? Taką nawet prowizorkę? + dziury wywiercił w tej szafce na wentyalcję? xD

Opublikowano

@Rayos

Powietrze do chłodzenia musi którędyś być pobierane i którędyś wypychane - nie da się tego ogarnąć przez tę samą dziurę :) znaczy da się, ale to już z modowaniem

Jak się przyjrzysz pierwszemu zdjęciu to zauważ, że główne wenty masz (nie licząc tego na górze od fana) po bokach - z tyłu jest tylko wąska szpara nad dyskiem (drugie zdjęcie)

xbox-one-ifixit-teardown-bluray.jpg

xbox_one_teardown_0.jpg

Edytowane przez m0rph

Opublikowano

Szkoda na to transferu nawet żeby się z tego pośmiać ;)

Opublikowano

Nie gram w takie gry, ale kiedyś oglądałem przez chwilę strima z tego i moim zdaniem wyglądało komicznie. jakieś szczelanie z auta podczas pościgu itp.

Opublikowano

Na każdego BF szkoda czasu i łącza.

Opublikowano

Nie gram w takie gry, ale kiedyś oglądałem przez chwilę strima z tego i moim zdaniem wyglądało komicznie. jakieś szczelanie z auta podczas pościgu itp.

Singla robili twórcy Dead Space więc jak ktoś nie będzie miał w co grać wtedy to myśle, że nie taka tragedia sprawdzić, ale szczerze to pewnie jest pierdyliard lepszych gier.

Opublikowano

Jaka degradacja to dla nich musiała być.

Opublikowano

Nie no w sumie ten dev robił wczesniej same gierki na licencji potem Dead Space był ich pierwszym świeżym IP, które zaje.biscie zażarło żeby potem skończyć jako kosmiczna strzelanka :smutas:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Oj, grubo sie mylisz. Kampania jest dobra i dosyc dluga,multi tez jest dobre, ale w BF4 jest lepszy. Hardline jest bardziej arcade'owy no i inne klimaty, nie kazdemu to moze przypasc do gustu. Z mojej strony polecam.

Opublikowano

Na każdego BF szkoda czasu i łącza.

Multi jest genialne, co Ty piprzysz czlowieku?

Ps. Milałem na myśli BF3 i 4, Hardline to crap jedynie singiel jest mierny.

Edytowane przez mars75

Opublikowano

Nigdy nie podobało mi się multi w Codach i BFach, co Ci poradzę? :dunno: Nie wspieram raka.

Jak już mam do kogoś strzelać, to zawsze uważałem, że Halo nadaje się do tego sto razy lepiej.

Ale jestem tylko jednym z paskudnych botów, a oni ponoć nie mają nawet własnego gustu.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Nope. Dobry single z, co zaskakujące, ale całkiem niezłą fabułą i multi gorsze niż w 4, ale nadal zdecydowanie grywalne, nawet jeśli potyczki policjantów z bandziorami wyglądają głupawo.

Opublikowano

Czy sklep jest tak walnięty jak mi się wydaje, czy ja po prostu nie ogarniam jak się po nim poruszać ? 

Przy pierwszym kontakcie interfejs to tragedia.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

czego dokladnie nie ogarniasz ?

Opublikowano

Sklepik jest beznadziejny, tak samo jak cały dash w konsoli. To drugie na szczęście zaraz będzie poprawione.

Opublikowano

gry z golda są na głównej,

odpalasz sklep klikasz RB, dajesz na sam dół.. ooooo.... są demówki. klikasz 3kropki..  oooo.... więcej demówek

f2p - czołgi, warframe, golf, smite

Opublikowano

Naciskam na trzy kropki przy wszystkie gry, a tam może z 50. Ten sklep to katastrofa, nie ogarniam jak to może tak źle wyglądać.

Edytowane przez Moldar