Opublikowano 22 września 20159 l czyli mogę śmiało tak zrobić? bo ze wzgledu na brak wiekszego miejsca w aka, ciezko mi wszystko upchnac generalnie klocek moze lezec gdzie lezy teraz, ale ta mini szafka nie jest moja i pewnie niedlugo zostanie mi odebrana
Opublikowano 23 września 20159 l a jakbyś jakąś półeczke wmontował? Taką nawet prowizorkę? + dziury wywiercił w tej szafce na wentyalcję? xD
Opublikowano 23 września 20159 l @Rayos Powietrze do chłodzenia musi którędyś być pobierane i którędyś wypychane - nie da się tego ogarnąć przez tę samą dziurę znaczy da się, ale to już z modowaniem Jak się przyjrzysz pierwszemu zdjęciu to zauważ, że główne wenty masz (nie licząc tego na górze od fana) po bokach - z tyłu jest tylko wąska szpara nad dyskiem (drugie zdjęcie) Edytowane 23 września 20159 l przez m0rph
Opublikowano 23 września 20159 l Battlefield: Hardline od października dochodzi do usługi EA Access: http://www.videogamer.com/xboxone/battlefield_hardline/news/battlefield_hardline_to_be_added_to_the_ea_access_vault_in_october.html
Opublikowano 23 września 20159 l Nie gram w takie gry, ale kiedyś oglądałem przez chwilę strima z tego i moim zdaniem wyglądało komicznie. jakieś szczelanie z auta podczas pościgu itp.
Opublikowano 23 września 20159 l Nie gram w takie gry, ale kiedyś oglądałem przez chwilę strima z tego i moim zdaniem wyglądało komicznie. jakieś szczelanie z auta podczas pościgu itp. Singla robili twórcy Dead Space więc jak ktoś nie będzie miał w co grać wtedy to myśle, że nie taka tragedia sprawdzić, ale szczerze to pewnie jest pierdyliard lepszych gier.
Opublikowano 23 września 20159 l Nie no w sumie ten dev robił wczesniej same gierki na licencji potem Dead Space był ich pierwszym świeżym IP, które zaje.biscie zażarło żeby potem skończyć jako kosmiczna strzelanka Edytowane 23 września 20159 l przez _Be_
Opublikowano 23 września 20159 l Szkoda na to transferu nawet żeby się z tego pośmiać Oj, grubo sie mylisz. Kampania jest dobra i dosyc dluga,multi tez jest dobre, ale w BF4 jest lepszy. Hardline jest bardziej arcade'owy no i inne klimaty, nie kazdemu to moze przypasc do gustu. Z mojej strony polecam.
Opublikowano 23 września 20159 l Na każdego BF szkoda czasu i łącza. Multi jest genialne, co Ty piprzysz czlowieku? Ps. Milałem na myśli BF3 i 4, Hardline to crap jedynie singiel jest mierny. Edytowane 23 września 20159 l przez mars75
Opublikowano 23 września 20159 l Nigdy nie podobało mi się multi w Codach i BFach, co Ci poradzę? Nie wspieram raka. Jak już mam do kogoś strzelać, to zawsze uważałem, że Halo nadaje się do tego sto razy lepiej. Ale jestem tylko jednym z paskudnych botów, a oni ponoć nie mają nawet własnego gustu. Edytowane 23 września 20159 l przez Hum
Opublikowano 23 września 20159 l Szkoda na to transferu nawet żeby się z tego pośmiać Nope. Dobry single z, co zaskakujące, ale całkiem niezłą fabułą i multi gorsze niż w 4, ale nadal zdecydowanie grywalne, nawet jeśli potyczki policjantów z bandziorami wyglądają głupawo.
Opublikowano 23 września 20159 l Golda i EA Access można używać na dwóch konsolach? Wystarczy, że na kolejnej konsoli doda się to konto na którym są te usługi i po przelogowaniu na swoje będzie hulało?
Opublikowano 23 września 20159 l Czy sklep jest tak walnięty jak mi się wydaje, czy ja po prostu nie ogarniam jak się po nim poruszać ? Przy pierwszym kontakcie interfejs to tragedia. Edytowane 23 września 20159 l przez Moldar
Opublikowano 23 września 20159 l Nic znaleźć nie mogę, są jakieś demka, ale brakuje mi jakiś kategorii, gry z golda, f2p itp. gdzie to wszystko jest ?
Opublikowano 23 września 20159 l Sklepik jest beznadziejny, tak samo jak cały dash w konsoli. To drugie na szczęście zaraz będzie poprawione.
Opublikowano 23 września 20159 l gry z golda są na głównej, odpalasz sklep klikasz RB, dajesz na sam dół.. ooooo.... są demówki. klikasz 3kropki.. oooo.... więcej demówek f2p - czołgi, warframe, golf, smite
Opublikowano 23 września 20159 l Naciskam na trzy kropki przy wszystkie gry, a tam może z 50. Ten sklep to katastrofa, nie ogarniam jak to może tak źle wyglądać. Edytowane 23 września 20159 l przez Moldar