Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

No ponoć na tyle, że nie myśli sie już o tych nieszczęsnych bumperach :)

Rewelacja, że słuchawki pulse od Sony działają z xboxem bezprzewodowo, oczywiście trochę kombinacyjnie, ale wszystko brzmi perfect, jeszcze tylko trzeba sprawdzić czy w czacie głosowym jest wszystko git.

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

Valiant Hearts się sprawdzi. :)

Dość krótka ale świetna gra. Łatwy GS, nie licząc jednego osiągnięcia :)

Opublikowano

Ja jako emocjonalna ameba prawie się popłakałem przy końcówce. Świetna gra. 

Opublikowano

Ja nie plakalem.

#twardyskoorwysyn

Opublikowano

Ja nie plakalem.

#twardyskoorwysyn

Ja tez, w polowie gry sie domyslilem zakonczenia, ogolem cala ta gra to kopiuj wklej z innych gier.

Opublikowano

Ja nie plakalem.

#twardyskoorwysyn

Ja tez, w polowie gry sie domyslilem zakonczenia, ogolem cala ta gra to kopiuj wklej z innych gier.

Też nie płakałem.

Labtec punkty GS są głównie za znalezione przedmioty. A one, ze względu na opisy i fakty historyczne  aż się o to proszą. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

To fakt, znajdźki są z tego powodu bardzo fajne.

Opublikowano

Dla mnie nic bo te gry już kiedyś zakupiłem. Może panna zagra to ściągnę. Wolałbym jakiegoś premierowego indyka

Opublikowano

Ja się juz prawie przy trailerze popłakałem.

Ależ będę cebulił :obama:

Opublikowano

Fallout 4, Rise of Nowa Lara, Just Causa 3, a czwarty to może być wszystko od Halo Collection + Halo 5 po dlc do Chariot.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Halo mcc + 5 + limitowany pad master chiefa to by było coś, brałbym od razu.

Opublikowano
  • Autor

TwqJpCV.png

jak zwykle takie za(pipi)iste deale tylko w US, a brałbym jak rolnik dotacje...

w ogóle gdzie do kupienia jest  ten biały pad? albo ten z forzy?

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Te limitowane pady do Xone miażdżą designem. Nie dość, że konstrukcja niemal doskonała, to jeszcze jak to wygląda :)

Opublikowano
  • Autor

TwqJpCV.png

jak zwykle takie za(pipi)iste deale tylko w US, a brałbym jak rolnik dotacje...

w ogóle gdzie do kupienia jest  ten biały pad? albo ten z forzy?

Tutaj są do kupienia:

http://www.microsoftstore.com/store/mseea1/pl_PL/list/Akcesoria-Xbox-One/categoryID.66277400

dzięki wielkie. Cały czas się zastanawiam czy brać tego białego pada czy może jednak srebrno niebieskiego z motywami z Halo 5, jednak lunar mnie bardziej przekonuje bo ma gumę z tyłu co na pewno poprawi komfort gry.

Opublikowano

Ja mam białego pada z zestawu z Sunset Overdrive i powiem jedno - wygląda super, biała konsola też rewelacja. Jedyna rzecz nad którą się zastanawiam, to kolor krzyżaka i triggerów. Czy jest to plastik w takim kolorze, czy plastik pokrywany na złoto (malowany? lakierowany?). Bo jak pokrywany, to z czasem może się kolor ścierać...

Opublikowano

Nie będzie. Dostajesz lewe konto ,na którym jest gra. Do takiego konta możesz w każdej chwili utracić dostęp.

Opublikowano

Nie będzie. Dostajesz lewe konto ,na którym jest gra. Do takiego konta możesz w każdej chwili utracić dostęp.

Czyli olać temat? Widzę, że dość spore zainteresowanie tymi aukcjami.