Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

LOL @ narzekania na bundle.

Forza ma swoją konsolę, Halo ma swoją konsolę, jest bundle z Larą, są Gearsy. Czego Wy jeszcze chcecie? Przecież to normalne, że te zapowiadane zestawy są ze starszymi gierkami i pod różne grupy odbiorców.

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

w kazdym sklepie z grami?

Opublikowano

Widzialem jaks grafike z porownaniem predkosci nowego dasha. Ciekawe czy jest az tak szybki.

Opublikowano

LOL @ narzekania na bundle.

Forza ma swoją konsolę, Halo ma swoją konsolę, jest bundle z Larą, są Gearsy. Czego Wy jeszcze chcecie? Przecież to normalne, że te zapowiadane zestawy są ze starszymi gierkami i pod różne grupy odbiorców.

Zmień kolor czcionki bo obiektywizm tak na(pipi)ia po oczach, że oślepnąć idzie.

Opublikowano

Wiem, że głos rozsądku czasem trudno zaakceptować.

Opublikowano

Chyba dzisiaj zainstaluję nowego dasha. :)

Opublikowano

Bundle z falloutem

xboxone_1tbconsole_fallout4_hero.png?h=2

399$ Co ciekawe na liście krajów w których będzie dostępny nie ma Polski.

Opublikowano

Chyba dzisiaj zainstaluję nowego dasha. :)

Dostałeś zaproszenie? Czy jest jakiś inny sposób?

Opublikowano

I jak? Dostał ktoś update w tej nowej fali? U mnie cisza :/

Opublikowano

Na weekend ma isc nowa fala zaproszen wiec zobaczymy ;)

Opublikowano

Niech oni cos zrobia z tym sklepem xD

Ale co z tym zrobisz? Wszystkie możliwe dodatki, to wszystkie dodatki. Rock Band te stare kawałki daje teraz, więc sporo śmiecą, ale to się uspokoi za chwilę. A jak szukasz czegoś do danej gry, to wchodzisz do jej zakładki i tam wybierasz DLCki, a nie z ogólnego spisu. Jedynie powinni naprawić sortowanie bonusów z preorderów, które często mają jakąś głupią datę i są zawsze na początku listy najnowszych premier.

Opublikowano

Niech oni cos zrobia z tym sklepem xD

Ale co z tym zrobisz? Wszystkie możliwe dodatki, to wszystkie dodatki. Rock Band te stare kawałki daje teraz, więc sporo śmiecą, ale to się uspokoi za chwilę. A jak szukasz czegoś do danej gry, to wchodzisz do jej zakładki i tam wybierasz DLCki, a nie z ogólnego spisu. Jedynie powinni naprawić sortowanie bonusów z preorderów, które często mają jakąś głupią datę i są zawsze na początku listy najnowszych premier.

wystarczy by sklep XO był taki jak na X360, obecny do 10 kroków wstecz. 

Opublikowano

https://twitter.com/XboxQwik/status/650329646785937408

jak ktoś chce się wycofać to ma jeszcze szansę ;p

edyta:

na ten przykład:

got the update now my console has a narrator that says everything and I can't cut it off. 
I went to the settings and tried nothing happens.

Edytowane przez m0rph

Opublikowano

Przyznam, że tak pokręconego interfejsu to ja dawno nie widziałem, ten kto to wymyślił przeszedł samego siebie.

Pytanie, czy nasze nagrania i screeny są jakoś z automatu przesyłane do chmury? One w ogóle są gdzieś u nas na dysku?