Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

No jak nie ma jak są. Wchodzisz właśnie w nagrania DVR czy coś takiego i tam masz wszystkie materiały czy to filmy czy to screeny. Potem je możesz edytować w Upload Studio. 

No chyba, że to są materiały od razu z chmury w co jakoś wątpię. 

Edytowane przez suteq
Opublikowano

Bez internetu to w sumie możesz tylko pograć offline, reszta to chyba jest całkowicie zablokowana. 

Nawet achievementy. :dunno: 

Opublikowano (edytowane)

Gwara jest zależna od nr seryjnego konsoli czyli od daty produkcji. Jak chcesz mieć 24msc to skontaktuj się z MS i przedstaw jakiś paragon czy coś i wtedy powinni przedłużyć. 

Pewnie kupiłeś konsolę sprzed paru miechów i dlatego tak jest. 

Edytowane przez suteq
Opublikowano

Ja na Twoim miejscu bym się skontaktował telefonicznie(zawsze jest to bezpośredni kontakt, można się wszystko zapytać itp), a jak będę chcieli paragon to im wyślesz na email i tyle. Myślę jednak, że nie powinni robić problemów. 

Gość DonSterydo
Opublikowano

Lepiej i szybciej będzie e-mailem. Napisz co i jak i dołącz skan dowodu zakupu. 

Gość DonSterydo
Opublikowano

Zaczely mi wskakiwac jakies osiagniecia z project spark odblokowane 18 sierpnia, sprawdzilem, ze lacznie bedzie ich na prawie 300 GS XD

Opublikowano

Mi też wskoczyło dziś jakieś jedno osiągnięcie. Grę odpalałem ostatnio kilka miesięcy temu po czym w miarę szybko użyłem opcji 'odinstaluj'. :dunno:

Opublikowano

Zaczely mi wskakiwac jakies osiagniecia z project spark odblokowane 18 sierpnia, sprawdzilem, ze lacznie bedzie ich na prawie 300 GS XD

Zgodnie z zapowiedzią gra jest teraz całkowicie darmowa. Przy okazji zaktualizowali sporo osiągnięć, więc pewnie działają wstecz - spełniałeś wymogi i od razu je odblokowało.