Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajny ten nowy dash. Lepiej się prezentuje niż na tych filmikach co nas nimi karmili. Mam tylko jeden problem. "Ekran mi się nie mieści". Boki ekranu uciekają z ekranu, chowają się pod ramkami telewizora ;< Da radę to jakoś skalibrować ?

Opublikowano

Wrazenia na szybko.

Dash zaperdala jakby nawciagal sie koksu z posladow Spencera.

Kafle sa takie duze, ze az mnie bola oczy xd

Dla wszystkich co nie mogli znalezc settings - sa po lewej stronie w tym otwieranym menu.

To otwierane menu rowniez cos sie nawciagalo bo zaperdala pieknie.

Fajnie ze community jest na glownej zakladce i nie trzeba wchodzic do friendsow zeby zobaczyc co sie dzieje, tylko prosze niech te kafle beda  mniejsze xD

Nie podoba mi sie ze kafel My games & apps jest wiekszy niz kafelki gier i przez to wygalda to nieestetycznie :(

Nowe notyfikacje wygladaja fajnie.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

funfact. Z nowym dashem konsola się nawet uruchamia szybciej.

Fajne duże kafelki. wygląda super.

Kurcze ale menu mi ucieka ;< CHyba będę musiał w opcjach przestawić z 1080p na 720..

Edytowane przez Kriss_Hietala
Opublikowano

Z ciekawości. W którym miejscu jest odpalenie gry z płyty? Nie widać tego na screenach jakoś, a na razie wolę się wstrzymać z instalacją tego dasha.

Opublikowano

Narazie trochę błędów jest w tym nowym dashu, ale jako że to beta to wybaczam . Faktycznie działa szybko to jest ogromny plus.Można jakoś zobaczyć kto z kim gada w grupie ? Bo wszystko to jakieś zamotane.Zakładki dema tez nie widzę ...

Opublikowano (edytowane)

Kurcze ale menu mi ucieka ;< CHyba będę musiał w opcjach przestawić z 1080p na 720..

Nie dam sobie nic uciąć, ale chyba któryś z questów w preview dasboard ustawia wyświetlanie ekranu.

edit - choć to chyba chodziło o błędne wyświetlanie fontów 

Edytowane przez m0rph
Opublikowano

Zeratul mowil w swoim filmiku ze jak komus instalacja sie zaciela to niech odlaczy urzadzenia pod usb. Wtedy mu od razu ruszylo.

Opublikowano

Nowy dash faktycznie zapierdala jak by był na propsie :D Ale......

Nie podoba mi się zupełnie nowy marketplace, wydaje mi się jeszcze gorszy niż ostatni oraz profil użytkownika myślę że był lepszy w poprzednim.

Zauważyłem 2ciekawe dodatki. Mapować przyciski będzie można już na xone w opcji controller maping. Jak narazie ta opcja u mnie nie działa ale zapewne to się zmieni. Tak samo można w party nie tylko już rozmawiać ale także pisać (mini czat).

Ogólnie to jak na mój gust jest nieco za duzo szarości.

Opublikowano

Ten mini czat to zbędna opcja imo, no ale lepiej mieć niz nie, mapowanie przycisków fajny ficzer, brakowało tego chociaz i tak większość gier ma dobrze obłożone przyciski

• Minusik 1
Opublikowano

kurde odpalam klocka w nadziei,  ze wyskoczy mi nowy soft do pobrania a tu Zonku ;(

Nie zapomnij, że aby go pobrać należy ponownie zrobić "rejestrację" poprzez aplikację Xbox Preview Dashboard.