hav7n 5 936 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 Wlasnie zasysam new xbox experience :3 Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 Fajny ten nowy dash. Lepiej się prezentuje niż na tych filmikach co nas nimi karmili. Mam tylko jeden problem. "Ekran mi się nie mieści". Boki ekranu uciekają z ekranu, chowają się pod ramkami telewizora ;< Da radę to jakoś skalibrować ? Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 Wrazenia na szybko. Dash zaperdala jakby nawciagal sie koksu z posladow Spencera. Kafle sa takie duze, ze az mnie bola oczy xd Dla wszystkich co nie mogli znalezc settings - sa po lewej stronie w tym otwieranym menu. To otwierane menu rowniez cos sie nawciagalo bo zaperdala pieknie. Fajnie ze community jest na glownej zakladce i nie trzeba wchodzic do friendsow zeby zobaczyc co sie dzieje, tylko prosze niech te kafle beda mniejsze xD Nie podoba mi sie ze kafel My games & apps jest wiekszy niz kafelki gier i przez to wygalda to nieestetycznie Nowe notyfikacje wygladaja fajnie. 1 Cytuj
xavier321 0 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 kurde odpalam klocka w nadziei, ze wyskoczy mi nowy soft do pobrania a tu Zonku ;( Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 (edytowane) funfact. Z nowym dashem konsola się nawet uruchamia szybciej. Fajne duże kafelki. wygląda super. Kurcze ale menu mi ucieka ;< CHyba będę musiał w opcjach przestawić z 1080p na 720.. Edytowane 6 października 2015 przez Kriss_Hietala Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 Z ciekawości. W którym miejscu jest odpalenie gry z płyty? Nie widać tego na screenach jakoś, a na razie wolę się wstrzymać z instalacją tego dasha. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 Ja zjezdzasz na dol i masz ostatnio grane gry to jeden kafelek zawsze odpowiada za gre z plyty. 1 Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 U mnie wysrało się na 60% Więcej: http://www.dualshockers.com/2015/10/04/new-xbox-one-experence-fix-coming-for-failed-update-of-preview-microsoft-provides-workaround/ Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 (edytowane) U mnie sciaganie i instalacja trwala jakies 10 min Edytowane 6 października 2015 przez hav3n Cytuj
xavier321 0 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 maciekww28poszoło dalej czy stoi na 60 % ? Cytuj
FigossPL 16 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 Narazie trochę błędów jest w tym nowym dashu, ale jako że to beta to wybaczam . Faktycznie działa szybko to jest ogromny plus.Można jakoś zobaczyć kto z kim gada w grupie ? Bo wszystko to jakieś zamotane.Zakładki dema tez nie widzę ... Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 @xavier321 Wg. wskazówek na chama zasilanie z gniazdka i lecę z instalacją od nowa Cytuj
m0rph 8 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 (edytowane) Kurcze ale menu mi ucieka ;< CHyba będę musiał w opcjach przestawić z 1080p na 720.. Nie dam sobie nic uciąć, ale chyba któryś z questów w preview dasboard ustawia wyświetlanie ekranu. edit - choć to chyba chodziło o błędne wyświetlanie fontów Edytowane 6 października 2015 przez m0rph Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 Reset ustawień obrazu w konsoli niech robi Cytuj
Gość suteq Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 Zeratul mowil w swoim filmiku ze jak komus instalacja sie zaciela to niech odlaczy urzadzenia pod usb. Wtedy mu od razu ruszylo. Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 W sensie kalibracja czy która opcja konkretnie ? Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 U mnie nie ma nic, nawet płytę z napędu wyjąłem. Prewencyjnie strzeliłem hard reset, odczekam kilka minut z odłączonym zasilaniem i spróbuje czwarty raz Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 Nowy dash faktycznie zapierdala jak by był na propsie Ale...... Nie podoba mi się zupełnie nowy marketplace, wydaje mi się jeszcze gorszy niż ostatni oraz profil użytkownika myślę że był lepszy w poprzednim. Zauważyłem 2ciekawe dodatki. Mapować przyciski będzie można już na xone w opcji controller maping. Jak narazie ta opcja u mnie nie działa ale zapewne to się zmieni. Tak samo można w party nie tylko już rozmawiać ale także pisać (mini czat). Ogólnie to jak na mój gust jest nieco za duzo szarości. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 Ten mini czat to zbędna opcja imo, no ale lepiej mieć niz nie, mapowanie przycisków fajny ficzer, brakowało tego chociaz i tak większość gier ma dobrze obłożone przyciski 1 Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 Na konfie MS pokazali wlasnie gaming on hololens i to jest jakis kuhwa kosmos xD Cytuj
LordV 16 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 kurde odpalam klocka w nadziei, ze wyskoczy mi nowy soft do pobrania a tu Zonku ;( Nie zapomnij, że aby go pobrać należy ponownie zrobić "rejestrację" poprzez aplikację Xbox Preview Dashboard. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 Na konfie MS pokazali wlasnie gaming on hololens i to jest jakis kuhwa kosmos xD POKA Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 (edytowane) Sory,ale to co pokazali z hololens to.....pfffff, szkoda słów. To już lepiej się zapowiada morfeusz/oculus. Do pracy typu projektowanie,malowanie,grafika itp to się może sprawdzić. Ale nie do gier. Edytowane 6 października 2015 przez creatinfreak 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi