kubson 3 189 Opublikowano 9 października 2015 Opublikowano 9 października 2015 (edytowane) mam pytanie do tych co maja nowego dasha, czy snap chodzi duzo szybciej ? Edytowane 9 października 2015 przez kubson Cytuj
Gość suteq Opublikowano 9 października 2015 Opublikowano 9 października 2015 Dziala szybciej ale nie tak szybko jakbym chcial. Np za pierwszym razem jak snapuje osiagniecia to potrzebuje kilku sekund na zaladowanie. Za kazdym kolejnym jest to natychmiastowe. Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 9 października 2015 Opublikowano 9 października 2015 xbox elite controller wciska bumpery na całej długości ? bo jak nie to chyba musiałym przemapować na wiosełka Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 9 października 2015 Opublikowano 9 października 2015 na bank beda wciskane na calej dlugosci bo za duzy placz w internetach, zreszta wszystkie te nowe pady z jackiem 3,5mm maja ulepszone bumpery Cytuj
czeskimaster 3 275 Opublikowano 9 października 2015 Opublikowano 9 października 2015 Potwierdzam, mam pada w wersji forza motorsport 6, i bumpery chodzą jak masło osełkowe:-D Cytuj
Testo 0 Opublikowano 9 października 2015 Opublikowano 9 października 2015 Wczoraj położyłem swoje łapska na nowym dashu i dam Wam pewną radę - czekajcie na pełną wersję, bo ta beta to porażka. Sporo czasu jestem zmuszony być offline, bo najzwyczajniej nie łączy z XBL. Achievementy nie chciały mi się odblokowywać pomimo spełniania wymagań w związku z czym zgodnie z poradami supportu wywaliłem swoje konto z konsoli i wiecie co? DUPA DUPA DUPA Przy ponownym pobieraniu wyskakuje błąd : "Another user on this device uses this Microsoft account, so you can't add it here"Żaden hard reset nie pomaga, usunięcie lokalnych zapisanych stanów gry, wylogowanie ze smart glassa czy przelogowanie się na inne konto. NIC!!! Nie mogę pobrać konta i tyle. Temat już poszedł do supportu MS, ale przestrzegam przed usuwaniem i ponownym pobieraniem konta. Cały wieczór mi to zepsuło ;/ Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 9 października 2015 Opublikowano 9 października 2015 U mnie pobrało bezproblemowo Cytuj
Testo 0 Opublikowano 9 października 2015 Opublikowano 9 października 2015 U mnie pobrało bezproblemowo W takim razie zazdroszczę . Ja tyle szczęścia nie miałem i teraz siedzę jak dureń bez profilu. Powrotu do ustawień fabrycznych nie chce robić, bo za dużo mam do ściągania niestety. Zobaczymy czy MS coś odpowie lub zrobi. Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 9 października 2015 Opublikowano 9 października 2015 (edytowane) ja czekałem na nowego dasha.. w międzyczasie kumpel mnie zaskoczył bo mi kupił 30 dn iw final fantasy XIV...od tamtej pory nie wychodzę z domu i nie włączam xboxa ale chwilę co się bawiłem dashem to u mnie było OK(poza przyciętym z ekranu snapem). Co 2 tygodnie ma być duży update, więc do następnego ok tydzień. Edytowane 9 października 2015 przez Kriss_Hietala Cytuj
Sunnyluk 7 Opublikowano 10 października 2015 Opublikowano 10 października 2015 (edytowane) Hej, mógłby mnie ktoś zaprosić do Preview? naiwny zakupiłem za 5zł "dostęp" ponad 2 miesiące temu na allegro i do dziś nie mam nawet wiadomości z linkiem rejestracyjnym konsoli w Preview... Mój tag: sunnyluk. Z góry dzięki! Edytowane 10 października 2015 przez Sunnyluk Cytuj
Tommo 1 003 Opublikowano 10 października 2015 Opublikowano 10 października 2015 co myslicie o tym bundlu? Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 10 października 2015 Opublikowano 10 października 2015 wygląda fajnie Cytuj
czeskimaster 3 275 Opublikowano 10 października 2015 Opublikowano 10 października 2015 Trochę kolorystyka słaba, ale ogólnie daje radę. Fajne logo Xbox na froncie konsoli. Cytuj
Tommo 1 003 Opublikowano 10 października 2015 Opublikowano 10 października 2015 http://www.euro.com.pl/konsole-xbox-one/xbox-one-500gb-forza-motorsport-6-fifa-16.bhtml Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 10 października 2015 Opublikowano 10 października 2015 Tylko Gyrosy dokup. Cytuj
Tommo 1 003 Opublikowano 10 października 2015 Opublikowano 10 października 2015 (edytowane) Wiadomo, forza i fifa od razu do żyda i biore witcher 3 i gowa jeszcze tera w games with gold tr ktorego nie skonczylem na pc i walking dead z ktorym kontaktu nie mialem. kiedy oglosza nowe gry w gwg? ta usluga nie ma osobnego tematu na forum czy nie moge znalezc? Edytowane 10 października 2015 przez najdas85 Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 10 października 2015 Opublikowano 10 października 2015 gry oglaszaja zazwyczaj pare dni przed koncem miesiaca. gwg nie ma osobnego tematu bo po co ? tutaj nikt nie ma cisnienia na nie imo Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 10 października 2015 Opublikowano 10 października 2015 (edytowane) Wiadomo, forza i fifa od razu do żyda i biore witcher 3 i gowa Forzę akurat mógłbyś zostawić, bo jest wypasiona. Masz nawet kozak audicę w kombi, tj. Audi RS2. Walking Dead jest rewelacyjną grą, oczywiście nie pod względem gameplayu, ale fabuły. Edytowane 10 października 2015 przez Mustang Cytuj
subek 60 Opublikowano 10 października 2015 Opublikowano 10 października 2015 Hej, mógłby mnie ktoś zaprosić do Preview? naiwny zakupiłem za 5zł "dostęp" ponad 2 miesiące temu na allegro i do dziś nie mam nawet wiadomości z linkiem rejestracyjnym konsoli w Preview... Mój tag: sunnyluk. Z góry dzięki! Dodaj mnie to Ci wyślę ale nie ma gwarancji, że Cie dodadzą bo wprowadzili selekcje I gratulacje za genialny pomysł z tym Allegro heh Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 10 października 2015 Opublikowano 10 października 2015 (edytowane) Walking Dead jest rewelacyjną grą, oczywiście nie pod względem gameplayu, ale fabuły. I aczivmentow Edytowane 10 października 2015 przez hav3n Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 10 października 2015 Opublikowano 10 października 2015 Ja to się w ogóle dziwię niecierpliwcom, którzy ryzykują instalując jakieś szemrane previewy systemu. Potem płacz, że coś nie działa lub chuyowo działa. Ja spokojnie czekam na listopad aż dadzą oficjalnie dla wszystkich używając wszystkiego bez problemu. Cierpliwość okazałem również swego czasu, kiedy był osławiony problem z chrabąszczycą konsoli. Zamiast się podpalać cierpliwie poczekałem na oficjalny Update xboxa, który raz na zawsze zabił chrabąszcza... Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 10 października 2015 Opublikowano 10 października 2015 Mi wszystko działa. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 10 października 2015 Opublikowano 10 października 2015 Mi wszystko działa. Brawo Ty ^_^ Cytuj
ssxx1 208 Opublikowano 10 października 2015 Opublikowano 10 października 2015 (edytowane) Wiadomo, forza i fifa od razu do żyda i biore witcher 3 i gowa jeszcze tera w games with gold tr ktorego nie skonczylem na pc i walking dead z ktorym kontaktu nie mialem. kiedy oglosza nowe gry w gwg? ta usluga nie ma osobnego tematu na forum czy nie moge znalezc? Jezeli jeszcze nie kupiles, to polecam poszukanie konsoli z dyskiem 1TB. 500gb to porazka i mozna to zapchac korzystajac z golda 2 miesiace i kupujac 5 gier. Pozniej sie zaczyna mocne kombinowanie. O ile sa jakies ciekawe bundle u nas z dyskiem 1tb, tego nie wiem. Edytowane 10 października 2015 przez ssxx1 Cytuj
czeskimaster 3 275 Opublikowano 10 października 2015 Opublikowano 10 października 2015 (edytowane) Ostatnio dowiedziałem się ciekawych rzeczy na infolinii MS (potwierdziło dwóch różnych konsultantów). Chodzi o piszczenia cewek, zasilaczy, wiatraków itd. Powiedziano mi że bardzo duża część konsol w sklepach jest na rynek francuski, i dlatego u nas są z nimi problemy, jednak też można trafić na dobre modele (coś z naszym napięciem itp) Należy wysłać na gwarancję i wymieniają jakąś pierdołe w konsoli. Gwarancją spokoju jest podobno zamówienie ze sklepu MS konsoli i będziemy mieć pewność że mamy dobry model. Sam przez to przechodziłem, bo zakupiona konsola w wersji forza motorsport 6 miała problemy z wentylatorem, i zasilaczem. Oddałem do MM i zamówiłem od MS. We wtorek mam dosyć. Taka mala ciekawostka. Edytowane 10 października 2015 przez czeskimaster Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi