Kriss_Hietala 11 Opublikowano 3 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2015 to bug, bo była nawet ankieta po zainstalowaniu dashboarda czy Ci ucina snapa i jaki masz tv. Kalibracja nic nie pomaga. w TV mogę tylko dać 16:9 i 4:3. Naprawili już ucinanie aplikacji w fullscreenie(przed chwilą sprawdziłem akcesoria xbox). Mam nadzieję, że to ogarną bo będzie straszna lipa... Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 3 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2015 Ja mam tylko nadzieje, ze po wyjsciu nowego dasha nie bedzie problemow z odpaleniem i freezami w nowych grach jak Fallout czy Tomb Raider. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 3 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2015 Nie powinno być problemów. w preview masz buildy testowe z włączonym debuggerem w tle, zbierającym crash reporty i inne bajery. Zresztą update wychodzą co 2 dni... a jest jeszcze masa rzeczy do zrobienia patrząc na forum preview. Pewnie jak z windows10. Wyjdzie 12 listopada i zapowiedzą "xbox redstone/threeshold update Q1 2016". Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 3 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2015 U mnie snap działa normalnie, nic nie ucina Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 3 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2015 może ucina na hd ready? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 3 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2015 Tak, to tv 1366x768. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 3 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2015 to na sztywno 720p w klocku ustaw Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 3 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2015 Ja mam tylko nadzieje, ze po wyjsciu nowego dasha nie bedzie problemow z odpaleniem i freezami w nowych grach jak Fallout czy Tomb Raider. W falloucie 4 może być tylko problem z grafiką bo podobno jest paskudna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 3 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2015 Nic nie daje, próbowałem ;< Na starym dashboardzie było OK. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 3 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2015 CO wy macie z tą grafiką. Moją jedną z pierwszych gier na xbox one, które odpaliłem było Assassin's Creed: Black Flag. Szczena mi opadła jak zobaczyłem tą grafikę. Potem był wiedźmin 3 i znów... ta trawa! Speedtree <3. Potem w World of Tanks to samo. I Dragon Age: Inquisition..tutaj się zawiodłem. wygląda tak sobie, przynajmniej pierwsze godziny gry. W internecie się zachwycają jaka to suepr gra, że to benchamrk graficzny a nie rpg etc etc... Jakoś tego nie poczułem. Może przez to ,że Wiedźmina odpaliłem niedawno. Fallout na skrinach prezentuje się dobrze (poza jednym ), więc nie widze powodu do zmartwień. Może ja po prostu jestem inny i jakoś nie jestem wrażliwy na poligony czy coś. Wciąż cisnę w Fajnale z snesa/gba i FFX/XII z ps2 i FF XIII z x360. Za to sporo osób wychwalało grafikę w demie FF XV...ja natomiast jestem zdegustowany tym ,co w tym demei zobaczyłem... ząbki wszędzie...tam jest jakiś antyaliasing? trawa beznadziejna( gdzie mój speedtree:P) i ogólnie tak jakoś biednie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 161 Opublikowano 3 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2015 CO wy macie z tą grafiką. Widać żeś spadochroniarz z ppe.pl i nie czaisz bazy Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 3 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2015 2015 Granie w HD Ready. Opady szczeny patrząc na AC. Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 3 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2015 Phil informuje, ze 9 listopada podadza oficjalna liste gier z BC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 3 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2015 Pewnie dużo się nie będzie różnić od tych 140 tytułów co walają się po internecie. Cytuj Odnośnik do komentarza
S_600 251 Opublikowano 3 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2015 Koledzy, jak dlugo ladujecie swoje aku, ja mam eneloopy 1900mAh i laduje je ok 12 godz i nigdy jeszcze nie pokazalo mi w konsoli, ze są naładowane na maxa. Mam ładowarke energizer za 35 zł Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 3 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2015 Ten wskaźnik coś jest kulawy bo chyba nigdy nie pokazuje fulla, nawet jak kupiłem nowego pada i były w zestawie duracell to i tak pokazał 3/4 A ładuje do momentu az lampka zgaśnie, mam ładowarkę eneloop Cytuj Odnośnik do komentarza
S_600 251 Opublikowano 3 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2015 Tyle, ze u mnie te lampki nie gasną (raz ladowalem ok 15 godz i nadal sie swiecila) Cytuj Odnośnik do komentarza
yab 572 Opublikowano 3 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2015 mi ładuje kilka godzine, kupiłem w zestawie ładowarkę z enelopami 1900, sprawdz jak masz na innej ladowarce Cytuj Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 260 Opublikowano 3 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2015 Tam, przypadkiem nie ma diody, która informuje o naładowaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 3 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2015 (edytowane) Koledzy, jak dlugo ladujecie swoje aku, ja mam eneloopy 1900mAh i laduje je ok 12 godz i nigdy jeszcze nie pokazalo mi w konsoli, ze są naładowane na maxa. Mam ładowarke energizer za 35 zł Bo akumulatory mają niższe napięcie niż baterie. Eneloop ma 1,2 V a bateria alkaiczna ma 1,5 V. Niższe napięcie, więc i czujnik pokazuje że nie są naładowane do pełna. Co oczywiście nie ma żadnego wpływu na działanie kontrolera. Edytowane 3 listopada 2015 przez Kris77 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 3 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2015 moje eneloopy 2000maH łądują się 3h. Masz beznadziejną łądowarkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 3 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2015 Dwa pytanka: dziala wam apka z osiagnieciami? jestem w preview i od wczoraj mam "sprawdz ponownie za chwile" kiedy mija embargo na recki Lary? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 3 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2015 U mnie aku jest w ładowarce aż do wymiany na drugi komplet. Ładowarka co jakiś czas daje im zastrzyk energii tak że zawsze są na 100% naładowane. Tak, konsola też nie pokazuje max stanu po zmianie aku w padzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
yab 572 Opublikowano 3 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2015 Pobiera mi ponad 1GB aktualizacje, jestem w preview nie mialem jeszcze nowego dasha wczesniej. ekscytacja Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 3 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2015 80%, zwiecha, 10 restartów konsoli, zawalił serca.... Witaj nxoe Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi