Kriss_Hietala 11 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 u mnie poszło bez błędów....za to mam uciętego snapa. 1 Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 (edytowane) Telewizor masz ucięty, nie snapa. Pobiera mi ponad 1GB aktualizacje, jestem w preview nie mialem jeszcze nowego dasha wczesniej. ekscytacjaU mnie wczoraj aktualizowało, ależ też dash zapiernicza. Edytowane 3 listopada 2015 przez Hum 1 Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 No overscan niestety. Mam nadzieję, że naprawią, jak nie to sprzedaję xbone i kupuję ps4. Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 Nie mozna w opcjach TV pobawic sie overscanem? U siebie w Soniaczu mam do wyboru opcje Full Pixel, ale wiadomo nowszy TV. Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 No overscan niestety. Mam nadzieję, że naprawią, jak nie to sprzedaję xbone i kupuję ps4. Sprzedaj lepiej TV i kup Full HD. BTW mój jest z 2008 32'. Niektórzy pisali, że po co 1080p. I tak konsole nie obsługujo i na 32' nie widać różnicy. I co teras? Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 no nie mam opcji. czemu mam sprzedawać tv? się zepsuje to kupię nowy. jakoś dekoder nie jest ucinany. pc też nie. ps2 też nie. xbox też nie był do czasu tego cudownego win10. Cytuj
yab 572 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 Mam i ja. Na razie tylko chwilę poszperałem i nie mialem problemów, nic nie ucina. Prędkość, jak to śmiga Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 No overscan niestety. Mam nadzieję, że naprawią, jak nie to sprzedaję xbone i kupuję ps4. Sprzedaj lepiej TV i kup Full HD. BTW mój jest z 2008 32'. Niektórzy pisali, że po co 1080p. I tak konsole nie obsługujo i na 32' nie widać różnicy. I co teras? Ja mam Sony Bravie 46 cali z 2007 full hd ale mnie wtedy kosztowała No ale skubana cały czas działa przeżyła ze mną tamtą i jak na razie tą generacje Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 No dzisiaj za takie hasjy jak na 32' miałbym 55'. Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 Jak juz jestesmy w temacie jedynego i TV. Mozna ustawic konsole tak, aby przy wlanczaniu uruchamiala takze tv? Jesli tak to jak to zrobic? Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 Jak juz jestesmy w temacie jedynego i TV. Mozna ustawic konsole tak, aby przy wlanczaniu uruchamiala takze tv? Jesli tak to jak to zrobic? chyba kinect potrzebny i instant-on. Cytuj
subek 60 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 (edytowane) Jak juz jestesmy w temacie jedynego i TV. Mozna ustawic konsole tak, aby przy wlanczaniu uruchamiala takze tv? Jesli tak to jak to zrobic? Kinect albo taniej kabelek z Irda, np taki http://allegro.pl/kabel-irda-jack-1-5-m-podczerwien-okazja-fv-gw-i5732311471.html wpinasz do konsoli i ustawiasz sobie co ma się włączać i wyłączać razem z konsolą. Ja kupiłem trochę droższy bo Samsunga ale nie mogę nigdzie teraz znaleźć aukcji z nim. Edytowane 3 listopada 2015 przez subek Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 A konsola musi znajdowac sie w instant-modzie? Dziwi mnie troche potrzeba zakupu dodatkowego kabla. W sumie dowiedzialem sie o tej funkcji u znajomego, ktory zapodal ja na PS4, ale watpie by cos dodatkowo dokupywal do konsoli. Cytuj
subek 60 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 To może po sygnale z HDMI ustawił? Ale to już chyba od TV zależy, a nie konsoli. Mam takie coś w tunerze od kina domowego, że jak włączę czy wyłączę TV to leci jakiś sygnał po HDMI i tuner tez się włącza i wyłącza. Co do Instant mode to nie mam pojęcia bo moja jest od zawsze w instant mode. Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 W przypadku PS4 pewnie idzie po HDMI. Nie widze innej opcji. Wielki dzieki za naswietlenie sprawy. Cytuj
subek 60 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 No mi też nic innego nie przychodzi do głowy Z tą Irdą czy kinectem w XOne to możesz sobie dodatkowo ustawić, włączanie i wyłączanie TV, tunera do kina i tunera do satki. Cytuj
Spaulding 61 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 Po co jakiś dodatkowy kabel ? W ustawieniach, w zakładce Tv i OneGuide można ustawić automatyczne włączanie/wyłączanie TV. Sygnał idzie po HDMI. 1 Cytuj
subek 60 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 A tego nawet nie wiedziałem bo kupiłem na początku kabelek żeby tuner szło obsługiwać i się nawet nie zainteresowałem. Dzięki za sprostowanie. Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 Nie idzie po hdmi. przynajmniej nie u mnie. prosi o kabel irda albo kinecta. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 Nie idzie po hdmi. przynajmniej nie u mnie. prosi o kabel irda albo kinecta. O PS4 pisali tam idzie po HDMI Cytuj
Folion 46 Opublikowano 4 listopada 2015 Opublikowano 4 listopada 2015 Mam do was takie pytanie w sprawie zgromadzonych środków na koncie Microsoft. Zostało mi kilkanaście złotych ze zdrapek. Od pewnego czasu na bieżąco kupuję za pośrednictwem konta PayPal - dobijam sobie dokładnie tyle ile potrzebuję na dany zakup w sklepie Microsoft. Nurtuje mnie jednak pytanie czy da się jakoś przenieść te pozostałe środki ze zdrapek żeby je wyczyścić do zera? Albo dobić sobie za pośrednictwem PayPal daną kwotę brakującą do pożądanego zakupu i wyczyszczenie na 0 złotych i 0 groszy tego konta ze zdrapek? Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 4 listopada 2015 Opublikowano 4 listopada 2015 Mi ściągnęli calosc z konta, a brakujaca kwite dobrali z oaypala. Cytuj
Folion 46 Opublikowano 4 listopada 2015 Opublikowano 4 listopada 2015 No właśnie nie - pozostałą kwotę można dopłacić jedynie za pomocą karty kredytowej - PayPal nie wchodzi w grę. Cytuj
S_600 252 Opublikowano 4 listopada 2015 Opublikowano 4 listopada 2015 Ładowalem dzis swoje eneloopy ponad 20 godz (zapomnialem wylaczyl w poludnie) i w koncu pokazuje stan baterii na maxa w konsoli Mam nadzieje, ze nic sie akumulatorkom nie stalo Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 4 listopada 2015 Opublikowano 4 listopada 2015 Ładowalem dzis swoje eneloopy ponad 20 godz (zapomnialem wylaczyl w poludnie) i w koncu pokazuje stan baterii na maxa w konsoli Mam nadzieje, ze nic sie akumulatorkom nie stalo To akurat zasługa aktualizacji z 02.11.15 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi