hav7n 5 936 Opublikowano 8 listopada 2015 Opublikowano 8 listopada 2015 Bez strzalki w lewo. Po prostu otwierasz sobie to menu po lewej i Y na SS, a X na filmik 1 Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 8 listopada 2015 Opublikowano 8 listopada 2015 Niech będzie jak chowam grupę albo osiągnięcia to strzałką właśnie, stąd to skojarzenie. Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 (edytowane) Panowie nie spimy, pojawil sie nowy update ktory ponoc przyspiesza dzialanie guide'a przy pierwszym uruchomieniu. Pytanko jeszcze do osob posiadajacych poprawione pady, bo walcze sam ze soba. Oplaca sie doplacic te 8-9 dych za wejscie sluchawkowe ( przydaloby sie ) oraz poprawione bumpery? Jest zauwazalna poprawa w ich uzytkowaniu? Edytowane 9 listopada 2015 przez bebbop Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 la mnie tez dasz tak zaperdala ze nawet jak cos poprawia to i tak tego nie zobacze XD Cytuj
Folion 46 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 A ja w dalszym ciągu nie mam nowego ekranu startowego. Kiedy wejdzie dla wszystkich? Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 (edytowane) Nowy ekran startowy (xddd) będzie za 3 dni. Edytowane 9 listopada 2015 przez hav3n Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Kalendarz wydarzeniowy na ten tydzien: Poniedzialek: Maja podac oficjalna liste gier w BC Wtorek: Premiera Fallouta 4 Sroda: Wolne Czwartek: Nowy Dash Piatek: Premiera Rise Of The Tomb Raider 1 Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Weekend: Browary, pizza i gwałcenie grobowców nowa Lara Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Jednym słowem będzie ciekawy tydzień Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Zapewne gierki z poprzednich miechów mi przepadną jak od dziś odpalę lajfa ? Coś będzie za free po za grami z tego miesiąca ? jakaś oferta roczna ? Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 W Cebula with Gold nie ma takiego czegos jak oferta roczna. Cytuj
Ins 5 757 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Oficjalna lista gier, która będzie działać we wstecznej kompatybilności już 12tego listopada: http://majornelson.com/2015/11/09/the-list-of-xbox-one-backward-compatibility-games-is-now-available/?linkId=18611744 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Większość to jakieś gry arcade, no myślałem, że się bardziej postarają. Cytuj
Ins 5 757 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Dla mnie najważniejsze, że wszystkie Gearsy będą śmigać Day One Potwierdzili również, że w BC będą dostępne Halo Reach, Halo Wars, Call of Duty: Black Ops, Bioshock, Bioshock 2, Bioshock Infinite i Skate 3. Ciekawe jak szybko i jak dużo gier będą dodawać. Cytuj
Vexilium 425 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Black Ops? Jakimś cudem udało im się dogadać z Activision Niestety muszę się zgodzić, że ogłoszona dzisiaj lista nie robi zbyt wielkiego wrażenia. Mam nadzieję, że z czasem to się zmieni. Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 (edytowane) Dla mnie najważniejsze, że wszystkie Gearsy będą śmigać Day One Potwierdzili również, że w BC będą dostępne Halo Reach, Halo Wars, Call of Duty: Black Ops, Bioshock, Bioshock 2, Bioshock Infinite i Skate 3. Ciekawe jak szybko i jak dużo gier będą dodawać. Idealnie ,bo właśnie dorwałem reacha i warsy oj będzie grane Edytowane 9 listopada 2015 przez Heviro (Fanboy BDG) Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Trzeba przyznac, ze lista cienka. Praktycznie same arcade. Na plus na pewno jest info, ze to dopiero poczatek i poczawszy od grudnia beda stale dodawac nowe tytuly. Bioshocki i inne Hala powinny byc dostepne na swieta. Cytuj
Tooptek 0 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Dla mnie najważniejsze, że wszystkie Gearsy będą śmigać Day One Potwierdzili również, że w BC będą dostępne Halo Reach, Halo Wars, Call of Duty: Black Ops, Bioshock, Bioshock 2, Bioshock Infinite i Skate 3. Ciekawe jak szybko i jak dużo gier będą dodawać.Idealnie ,bo właśnie dorwałem reacha i warsy oj będzie grane Nie widzę na tej liście halo reach ani wars Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Condemned czeka na swoją kolej, dobrze wiedzieć, że będę mógł ograć już na Xone. Dla mnie najważniejsze, że wszystkie Gearsy będą śmigać Day One Potwierdzili również, że w BC będą dostępne Halo Reach, Halo Wars, Call of Duty: Black Ops, Bioshock, Bioshock 2, Bioshock Infinite i Skate 3. Ciekawe jak szybko i jak dużo gier będą dodawać.Idealnie ,bo właśnie dorwałem reacha i warsy oj będzie grane Nie widzę na tej liście halo reach ani wars Są zapowiedziane w komentarzu Nelsona razem z Bioshocka, Skate itp. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Nie ma Risen, niech sperdalaja. Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 (edytowane) Nie ma final fantasy ani tales of... niech dią na drzewo. Gdzie reddead redemption ? Czemu jest podział pomiędzy gram na xboxa a grami zręcznościowymi ? Edytowane 9 listopada 2015 przez Kriss_Hietala Cytuj
tomzacz 202 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Co tam robi Tron:Evolution? xDDDDDDDDDDDDDDD Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Nie ma final fantasy ani tales of... niech dią na drzewo. Gdzie reddead redemption ? Czemu jest podział pomiędzy gram na xboxa a grami zręcznościowymi ? Bo to podział ze sklepiku na X360. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Całkiem fajna lista, mocno liczę ze dodadza wiecej gier arcade i wiecej dużych tytułów, ale bedzie grane na padzie od łana <3 Cytuj
Cottage 343 Opublikowano 9 listopada 2015 Opublikowano 9 listopada 2015 Ciekawy jestem jakie ceny będą za tytuły z listy dla osób nie posiadających ich z poprzedniej generacji. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi