Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Pewnie takie jak sa aktualnie na x360, z drugiej strony co tydzień jest jakies promo i gry na stara generacje sa praktycznie za grosze

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

BG&E :banderas:

Do tego w końcu nadrobię zaległości takie jak South Park czy Halo:SA, które od jakiegoś czasu leżą na dysku 360tki, ale się już nie tykam starego pada. Szkoda rąk po dotknięciu kontrolera z XO.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Mam tak samo pad z 360 przy nowym to jak chińska podróbka xD

Opublikowano

Ciekawy jestem jakie ceny będą za tytuły z listy dla osób nie posiadających ich z poprzedniej generacji.

Jakie ceny? Przecież te gry są na marketplace X360. Kupujesz i ścigasz w BC na Xone.Nie będą dla tych gier robić nowego sklepu skoro już są :P

Opublikowano

Nie ma final fantasy ani tales of... niech dią na drzewo. Gdzie reddead redemption ?

Czemu jest podział pomiędzy gram na xboxa a grami zręcznościowymi ?

Czy gry zrecznosciowe to gry Arcade?

Opublikowano

Teraz zauważyłem, że będzie South Park na starcie :D Kupiona od jakiegoś czasu czeka, jak więcej tytułów wpadnie to może zacznę backlog z X360 nadrabiać. Xone z TV chodzi non stop, więc kanibalizuje czas na pozostałe stancjonarki :P

Opublikowano

Do wszystkich, którzy zagrali w Gyrosy w odświeżonej wersji, kody do pobrania na pozostałe części zostaną wysłane dopiero w grudniu :/

Opublikowano

Ciekawe czy będą mi działać Gearsy 3 z cebuli. 

Opublikowano

Na pewno gry dodawane do Golda od tego miesiąca, nie obiecano wsparcia dla wszystkich gier jakie były w GwG dla X360 od początku istnienia tego programu.

Opublikowano

Czyli łącznie prawie 400 do końca przyszłego roku.

Opublikowano

Szukam słuchawek do xboxa (najlepiej beprzewodowych). Trochę smuci mnie to, że wiele modeli działa tylko z ps4.

Jakich wy używacie? Może coś doradzicie? 

Opublikowano

Do Xboxa nie ma sluchawek bezprzewodowych, zawsze musi byc kabelek do pada.

Mam nadzieje ze pomoglem.

Opublikowano

Do Xboxa nie ma sluchawek bezprzewodowych, zawsze musi byc kabelek do pada.

Mam nadzieje ze pomoglem.

Serio.... :frog:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Raczej powinieneś pytać w drugą stronę - ja chciałem wkleić takie za ~1100 :D