Opublikowano 9 listopada 20159 l Pewnie takie jak sa aktualnie na x360, z drugiej strony co tydzień jest jakies promo i gry na stara generacje sa praktycznie za grosze
Opublikowano 9 listopada 20159 l BG&E Do tego w końcu nadrobię zaległości takie jak South Park czy Halo:SA, które od jakiegoś czasu leżą na dysku 360tki, ale się już nie tykam starego pada. Szkoda rąk po dotknięciu kontrolera z XO. Edytowane 9 listopada 20159 l przez Hum
Opublikowano 9 listopada 20159 l Ciekawy jestem jakie ceny będą za tytuły z listy dla osób nie posiadających ich z poprzedniej generacji. Jakie ceny? Przecież te gry są na marketplace X360. Kupujesz i ścigasz w BC na Xone.Nie będą dla tych gier robić nowego sklepu skoro już są
Opublikowano 9 listopada 20159 l Nie ma final fantasy ani tales of... niech dią na drzewo. Gdzie reddead redemption ? Czemu jest podział pomiędzy gram na xboxa a grami zręcznościowymi ? Czy gry zrecznosciowe to gry Arcade?
Opublikowano 9 listopada 20159 l Teraz zauważyłem, że będzie South Park na starcie Kupiona od jakiegoś czasu czeka, jak więcej tytułów wpadnie to może zacznę backlog z X360 nadrabiać. Xone z TV chodzi non stop, więc kanibalizuje czas na pozostałe stancjonarki
Opublikowano 9 listopada 20159 l Mogliby dorzucic pierwszego Dirta albo Test drive'a, pogralbym na TXie
Opublikowano 9 listopada 20159 l Do wszystkich, którzy zagrali w Gyrosy w odświeżonej wersji, kody do pobrania na pozostałe części zostaną wysłane dopiero w grudniu
Opublikowano 9 listopada 20159 l Hehe mam większość tych arcade ale nie przeszedłem chętnie teraz nadrobie
Opublikowano 10 listopada 20159 l dlaczego nie ma wiedźmina Ponoć mają być wszystkie gry z Golda więc .. będzie
Opublikowano 10 listopada 20159 l Na pewno gry dodawane do Golda od tego miesiąca, nie obiecano wsparcia dla wszystkich gier jakie były w GwG dla X360 od początku istnienia tego programu.
Opublikowano 10 listopada 20159 l Microsoft ma ładny przelicznik dolara: 3,60. Podczas gdy dawno dolar po 4zł.
Opublikowano 10 listopada 20159 l Szukam słuchawek do xboxa (najlepiej beprzewodowych). Trochę smuci mnie to, że wiele modeli działa tylko z ps4. Jakich wy używacie? Może coś doradzicie?
Opublikowano 10 listopada 20159 l Do Xboxa nie ma sluchawek bezprzewodowych, zawsze musi byc kabelek do pada. Mam nadzieje ze pomoglem.
Opublikowano 10 listopada 20159 l Do Xboxa nie ma sluchawek bezprzewodowych, zawsze musi byc kabelek do pada. Mam nadzieje ze pomoglem. Serio.... Edytowane 10 listopada 20159 l przez Starh
Opublikowano 10 listopada 20159 l Do Xboxa nie ma sluchawek bezprzewodowych, zawsze musi byc kabelek do pada. Mam nadzieje ze pomoglem. Serio.... Nie słuchaj ich, nie znają się: http://www.turtlebeach.com/product-detail/xbox-one-headsets/ear-force-stealth-420x/790
Opublikowano 10 listopada 20159 l Raczej powinieneś pytać w drugą stronę - ja chciałem wkleić takie za ~1100