Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Instaluje narazie z ciekawości mass effect. Nie wiem gdzie/jak wyszukać tytuły z x360 np gow3, dirt

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

Tytuły X360 z cyfrowej dystrybucji na XOne mają być dostępne dzisiaj po 21 naszego czasu, o czym już tutaj wspomniano.

Opublikowano

Spoko ten nowy dash, pierwsze wrażenie dziwne bo potrzeba kilku minut na przyzwyczajenie się ale później jest bardzo wygodny i mega szybki, trochę też poprawili marketplace ale dalej jest za x360  :)

Opublikowano

Panowie, módlcie się by na nowym daszu naprawiły mi się screenszoty. Na starym cały czas mam problem z nimi. Robię screen i ni (pipi)a nie mogę go zapisać, a jedynie ustawić jako tło. Nie mogę zapisać, udostępnić - w ogóle nie mam tych opcji. Nie wiem czym to jest spowodowane. Nawet jak miałem Golda to nie mogłem zapisywać. Robię screena, wchodzę w Upload i tylko jako tło mogę ustawić. Jak chce zapisać screeny to wyskakuje komunikat "Żadne zdjęcie nie zostało napisane". Nie wiem o co chodzi, nikt nie wie. A jak uruchomię ponownie konsole to wszystkie screeny znikają, bo nie zostały zapisane.

Może z nowym daszem wreszcie mi to zadziała.

Opublikowano

Strzelam. Może w ustawieniach prywatności masz je jakoś przyblokowane?

Opublikowano

A gdzie taka opcja jest w tych ustawieniach? Przeszukałem wszystko, wszystko mam publiczne/odblokowane i nadal nie działa.

Lipa jak się masz :)

Opublikowano

:frog:

Rockstar Games jest jedynym wydawcą, który nie zgodził się na to, by ich gry były wstecznie kompatybilne z konsolą Xbox One. W związku z czym na pewno nie zagramy na nowej konsoli w tytuły takie jak:

Bully
Red Dead Redemption
L.A. Noire
Max Payne 3
GTA San Andreas HD
GTA IV
Opublikowano

Skad info?

Opublikowano

Ciekawe jaki oni mają z tym problem - remastery chcą wydać, czy te gry dalej dostarczają dobrą kabzę na starych sprzętach? :/

Opublikowano

Moze ani to ani to. Dziwne posuniecie Rockstar bo kupilbym RDR i SA cyfrowke gdyby byly w BC.

Opublikowano

Co do BC to liczę na:

serie GOW to już od dzisiaj będzie :D

Halo Reach/Wars będzie później

Bio 1/2 później

Alan Wake'a ? podobno będzie dorzucany na QB

Worms Arm.2 ?

Trochę japońskich gier od nawalanek, slasherów po jrpgi

dead space 1/2/3

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

to jest rockstar, oni mają swoje humorki i podejście. może kasa, może obawiali się o działanie gier co by popsuło wizerunek :dunno:

Opublikowano

Jest szansa na Wieśka II albo Forza 4 lub Horizon w BC?

Większość gier wydanych przez MS ma być prędzej czy później w BC.

Opublikowano

to jest rockstar, oni mają swoje humorki i podejście. może kasa, może obawiali się o działanie gier co by popsuło wizerunek :dunno:

xD jakoś problemu z zje.banym portem z telefonów na 360 nie mieli, to samo się tyczy krzaczących się wersji na psn

Opublikowano

Panowie jakby zakupił jeszcze teraz gearsy to dostane 2 i 3 aby odpalać we wstecznej komp?

Ogólnie czy nadal ktoś gra w te gearsy, bo poleciałbym co-opa z kimś kiedyś.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

:P panie to jest biznes. prędzej port/remaster niż BC. handlujta. korpo ma cele jak każde inne. lepsze ale nadal korpo.

Opublikowano

Panowie czy gry kupione cyfrowo mogę odpalić tylko na koncie z którego zakupiłem? bo dziś kupiłem łana , nie pamiętałem starych danych, założyłem nowe konto, pobrałem tam Rise of TR. Jednak przypomniałem sobie dane do starego konta. Jak teraz się na nie zaloguje to będę mógł grać w tego Tomba?

Opublikowano

Panowie czy gry kupione cyfrowo mogę odpalić tylko na koncie z którego zakupiłem? bo dziś kupiłem łana , nie pamiętałem starych danych, założyłem nowe konto, pobrałem tam Rise of TR. Jednak przypomniałem sobie dane do starego konta. Jak teraz się na nie zaloguje to będę mógł grać w tego Tomba?

Jak ustawisz konsole na domową z profilem to będziesz mógł (to samo gry z golda).

Opublikowano

Dzięki ale jednak ne pamiętam emaila ;)

Mam jeszcze pyanie odnośnie prędkości ściągania. Zauważyłem, że ścąga mi o wiele szybciej jak mam odpalaną konsolę niż w trybie uśpienia. Też tak macie ?

Opublikowano

:P panie to jest biznes. prędzej port/remaster niż BC. handlujta. korpo ma cele jak każde inne. lepsze ale nadal korpo.

No ale lecą w ch,uja ostatnio mocno, nie rozumiem tego te gry przeceniają co 3 miesiace, że chodzą za groszę i na bank nie zrobią remasterów. Dam sobie kalafiora uciąć. Po prostu w zarządzie pracują kutasy.