Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spoko ten nowy dash, pierwsze wrażenie dziwne bo potrzeba kilku minut na przyzwyczajenie się ale później jest bardzo wygodny i mega szybki, trochę też poprawili marketplace ale dalej jest za x360  :)

Opublikowano

Panowie, módlcie się by na nowym daszu naprawiły mi się screenszoty. Na starym cały czas mam problem z nimi. Robię screen i ni (pipi)a nie mogę go zapisać, a jedynie ustawić jako tło. Nie mogę zapisać, udostępnić - w ogóle nie mam tych opcji. Nie wiem czym to jest spowodowane. Nawet jak miałem Golda to nie mogłem zapisywać. Robię screena, wchodzę w Upload i tylko jako tło mogę ustawić. Jak chce zapisać screeny to wyskakuje komunikat "Żadne zdjęcie nie zostało napisane". Nie wiem o co chodzi, nikt nie wie. A jak uruchomię ponownie konsole to wszystkie screeny znikają, bo nie zostały zapisane.

Może z nowym daszem wreszcie mi to zadziała.

Opublikowano

:frog:

Rockstar Games jest jedynym wydawcą, który nie zgodził się na to, by ich gry były wstecznie kompatybilne z konsolą Xbox One. W związku z czym na pewno nie zagramy na nowej konsoli w tytuły takie jak:

Bully
Red Dead Redemption
L.A. Noire
Max Payne 3
GTA San Andreas HD
GTA IV
Opublikowano

Moze ani to ani to. Dziwne posuniecie Rockstar bo kupilbym RDR i SA cyfrowke gdyby byly w BC.

Opublikowano (edytowane)

Co do BC to liczę na:

serie GOW to już od dzisiaj będzie :D

Halo Reach/Wars będzie później

Bio 1/2 później

Alan Wake'a ? podobno będzie dorzucany na QB

Worms Arm.2 ?

Trochę japońskich gier od nawalanek, slasherów po jrpgi

dead space 1/2/3

Edytowane przez Daddy
Gość DonSterydo
Opublikowano

Jest szansa na Wieśka II albo Forza 4 lub Horizon w BC?

Większość gier wydanych przez MS ma być prędzej czy później w BC.

Opublikowano

to jest rockstar, oni mają swoje humorki i podejście. może kasa, może obawiali się o działanie gier co by popsuło wizerunek :dunno:

xD jakoś problemu z zje.banym portem z telefonów na 360 nie mieli, to samo się tyczy krzaczących się wersji na psn

Opublikowano (edytowane)

Panowie jakby zakupił jeszcze teraz gearsy to dostane 2 i 3 aby odpalać we wstecznej komp?

Ogólnie czy nadal ktoś gra w te gearsy, bo poleciałbym co-opa z kimś kiedyś.

Edytowane przez Starh
Opublikowano

Panowie czy gry kupione cyfrowo mogę odpalić tylko na koncie z którego zakupiłem? bo dziś kupiłem łana , nie pamiętałem starych danych, założyłem nowe konto, pobrałem tam Rise of TR. Jednak przypomniałem sobie dane do starego konta. Jak teraz się na nie zaloguje to będę mógł grać w tego Tomba?

Opublikowano

Panowie czy gry kupione cyfrowo mogę odpalić tylko na koncie z którego zakupiłem? bo dziś kupiłem łana , nie pamiętałem starych danych, założyłem nowe konto, pobrałem tam Rise of TR. Jednak przypomniałem sobie dane do starego konta. Jak teraz się na nie zaloguje to będę mógł grać w tego Tomba?

Jak ustawisz konsole na domową z profilem to będziesz mógł (to samo gry z golda).

• Plusik 1
Opublikowano

Dzięki ale jednak ne pamiętam emaila ;)

Mam jeszcze pyanie odnośnie prędkości ściągania. Zauważyłem, że ścąga mi o wiele szybciej jak mam odpalaną konsolę niż w trybie uśpienia. Też tak macie ?

Opublikowano

:P panie to jest biznes. prędzej port/remaster niż BC. handlujta. korpo ma cele jak każde inne. lepsze ale nadal korpo.

No ale lecą w ch,uja ostatnio mocno, nie rozumiem tego te gry przeceniają co 3 miesiace, że chodzą za groszę i na bank nie zrobią remasterów. Dam sobie kalafiora uciąć. Po prostu w zarządzie pracują kutasy.