kosci85 19 Opublikowano 12 listopada 2015 Opublikowano 12 listopada 2015 Instaluje narazie z ciekawości mass effect. Nie wiem gdzie/jak wyszukać tytuły z x360 np gow3, dirt Cytuj
Vexilium 425 Opublikowano 12 listopada 2015 Opublikowano 12 listopada 2015 Tytuły X360 z cyfrowej dystrybucji na XOne mają być dostępne dzisiaj po 21 naszego czasu, o czym już tutaj wspomniano. Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 12 listopada 2015 Opublikowano 12 listopada 2015 Spoko ten nowy dash, pierwsze wrażenie dziwne bo potrzeba kilku minut na przyzwyczajenie się ale później jest bardzo wygodny i mega szybki, trochę też poprawili marketplace ale dalej jest za x360 Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 12 listopada 2015 Opublikowano 12 listopada 2015 Panowie, módlcie się by na nowym daszu naprawiły mi się screenszoty. Na starym cały czas mam problem z nimi. Robię screen i ni (pipi)a nie mogę go zapisać, a jedynie ustawić jako tło. Nie mogę zapisać, udostępnić - w ogóle nie mam tych opcji. Nie wiem czym to jest spowodowane. Nawet jak miałem Golda to nie mogłem zapisywać. Robię screena, wchodzę w Upload i tylko jako tło mogę ustawić. Jak chce zapisać screeny to wyskakuje komunikat "Żadne zdjęcie nie zostało napisane". Nie wiem o co chodzi, nikt nie wie. A jak uruchomię ponownie konsole to wszystkie screeny znikają, bo nie zostały zapisane.Może z nowym daszem wreszcie mi to zadziała. Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 12 listopada 2015 Opublikowano 12 listopada 2015 Strzelam. Może w ustawieniach prywatności masz je jakoś przyblokowane? Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 12 listopada 2015 Opublikowano 12 listopada 2015 A gdzie taka opcja jest w tych ustawieniach? Przeszukałem wszystko, wszystko mam publiczne/odblokowane i nadal nie działa. Lipa jak się masz Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 12 listopada 2015 Opublikowano 12 listopada 2015 Rockstar Games jest jedynym wydawcą, który nie zgodził się na to, by ich gry były wstecznie kompatybilne z konsolą Xbox One. W związku z czym na pewno nie zagramy na nowej konsoli w tytuły takie jak: Bully Red Dead Redemption L.A. Noire Max Payne 3 GTA San Andreas HD GTA IV Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 12 listopada 2015 Opublikowano 12 listopada 2015 Jak ktoś jest w preview NXE to nie dostanie dzisiaj żadnej aktualizacji? Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 12 listopada 2015 Opublikowano 12 listopada 2015 Ciekawe jaki oni mają z tym problem - remastery chcą wydać, czy te gry dalej dostarczają dobrą kabzę na starych sprzętach? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 12 listopada 2015 Opublikowano 12 listopada 2015 Moze ani to ani to. Dziwne posuniecie Rockstar bo kupilbym RDR i SA cyfrowke gdyby byly w BC. Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 12 listopada 2015 Opublikowano 12 listopada 2015 (edytowane) Co do BC to liczę na: serie GOW to już od dzisiaj będzie Halo Reach/Wars będzie później Bio 1/2 później Alan Wake'a ? podobno będzie dorzucany na QB Worms Arm.2 ? Trochę japońskich gier od nawalanek, slasherów po jrpgi dead space 1/2/3 Edytowane 12 listopada 2015 przez Daddy Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 12 listopada 2015 Opublikowano 12 listopada 2015 Jest szansa na Wieśka II albo Forza 4 lub Horizon w BC? Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 12 listopada 2015 Opublikowano 12 listopada 2015 to jest rockstar, oni mają swoje humorki i podejście. może kasa, może obawiali się o działanie gier co by popsuło wizerunek Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 12 listopada 2015 Opublikowano 12 listopada 2015 Jest szansa na Wieśka II albo Forza 4 lub Horizon w BC? Większość gier wydanych przez MS ma być prędzej czy później w BC. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 12 listopada 2015 Opublikowano 12 listopada 2015 to jest rockstar, oni mają swoje humorki i podejście. może kasa, może obawiali się o działanie gier co by popsuło wizerunek xD jakoś problemu z zje.banym portem z telefonów na 360 nie mieli, to samo się tyczy krzaczących się wersji na psn Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 12 listopada 2015 Opublikowano 12 listopada 2015 (edytowane) Panowie jakby zakupił jeszcze teraz gearsy to dostane 2 i 3 aby odpalać we wstecznej komp? Ogólnie czy nadal ktoś gra w te gearsy, bo poleciałbym co-opa z kimś kiedyś. Edytowane 12 listopada 2015 przez Starh Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 12 listopada 2015 Opublikowano 12 listopada 2015 panie to jest biznes. prędzej port/remaster niż BC. handlujta. korpo ma cele jak każde inne. lepsze ale nadal korpo. Cytuj
yab 572 Opublikowano 12 listopada 2015 Opublikowano 12 listopada 2015 Warto obczaic promocje na cd projekt pl. Tanio Cytuj
balon 5 341 Opublikowano 12 listopada 2015 Opublikowano 12 listopada 2015 Panowie czy gry kupione cyfrowo mogę odpalić tylko na koncie z którego zakupiłem? bo dziś kupiłem łana , nie pamiętałem starych danych, założyłem nowe konto, pobrałem tam Rise of TR. Jednak przypomniałem sobie dane do starego konta. Jak teraz się na nie zaloguje to będę mógł grać w tego Tomba? Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 12 listopada 2015 Opublikowano 12 listopada 2015 Panowie czy gry kupione cyfrowo mogę odpalić tylko na koncie z którego zakupiłem? bo dziś kupiłem łana , nie pamiętałem starych danych, założyłem nowe konto, pobrałem tam Rise of TR. Jednak przypomniałem sobie dane do starego konta. Jak teraz się na nie zaloguje to będę mógł grać w tego Tomba? Jak ustawisz konsole na domową z profilem to będziesz mógł (to samo gry z golda). 1 Cytuj
balon 5 341 Opublikowano 12 listopada 2015 Opublikowano 12 listopada 2015 Dzięki ale jednak ne pamiętam emaila Mam jeszcze pyanie odnośnie prędkości ściągania. Zauważyłem, że ścąga mi o wiele szybciej jak mam odpalaną konsolę niż w trybie uśpienia. Też tak macie ? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 12 listopada 2015 Opublikowano 12 listopada 2015 panie to jest biznes. prędzej port/remaster niż BC. handlujta. korpo ma cele jak każde inne. lepsze ale nadal korpo. No ale lecą w ch,uja ostatnio mocno, nie rozumiem tego te gry przeceniają co 3 miesiace, że chodzą za groszę i na bank nie zrobią remasterów. Dam sobie kalafiora uciąć. Po prostu w zarządzie pracują kutasy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi