Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DonSterydo
Opublikowano

Tak na marginesie wracając do tego, że R nie zgodziło się na ich gry w BC.

Na zdrowy rozum to sobie w stopę strzelają, bo to zawsze kolejna platforma na której ich gry można odpalić i to bez jakiegokolwiek nakładu finansowego. Każda gra która będzie dostępna w BC na tym zyska pod względem sprzedaży, bo jak ktoś np. w ogóle nie miał wcześniej PS3/X360 to np. kupiłby sobie takie RDR w wersji na X360 i odpalił na Xone.

Opublikowano (edytowane)

co do sciagania to mi idzie szybko jakies 40 minut temu dodalem do sciagniecia BG&E, GoW3, DOOM 1,2, Ikaragua, Mirror,s Edge, NBA JAM i wszystko juz jest sciagniete

cos czuje ze dodatkowe 2tb szybko sie skonczy 

Edytowane przez kubson
Gość DonSterydo
Opublikowano

Bez przesady, gry z X360 to max 9 Gb, więc na miejsce jednego retaila z Xone wejdą Ci 4-6 z X360 ;)

Opublikowano (edytowane)

Gears of War Judgement śmiga ładnie, ale Gearsy 3 maja straszne spadki fps'ów, domyślnie włączony v-sync w emulacji znowu daje o sobie znać. Beyond Good & Evil śmiga bez zajęknięcia w 60 klatkach :) Zaraz sprawdzę jak chodzi Just Cause 2.

EDIT: JC2 śmiga idealnie póki co.

Edytowane przez Ins
Opublikowano

Gubię się w tym wszystkim, jak ściągnąć tego dirta? Jak wchodzę w sklep to widzę tylko napis 'tylko pakiet'

UP, z chęcią przygarnę.

Jak dodałeś dirta z golda to będziesz miał go w Grach do pobrania widocznego. Nie trzeba wchodzić do żadnego sklepiku. 

Opublikowano (edytowane)

Czy da radę jakoś hurtowo wszystkie save jakie mam w grach przerzucić do chmury automatycznie, że XOne by rozpoznawał od razu mój postęp?

Monkey Islamd 2 się jeszcze nie wyświetla.

A propo Fallouta 3. Mam wersję pl na płycie. Bedzie działać??

Edytowane przez marbel007
Opublikowano

Miałem to samo, przez sklep przez konsole nie dodasz. Musisz przez PC wejść na marketplace, i dam kupić bezpłatnie na x360 w ramach Gold. Jak kupisz, to na XOne, w zakładce gry i aplikacje na prawo na samym końcu, będzie ikona z grą do pobrania.

Opublikowano

Miałem to samo, przez sklep przez konsole nie dodasz. Musisz przez PC wejść na marketplace, i dam kupić bezpłatnie na x360 w ramach Gold. Jak kupisz, to na XOne, w zakładce gry i aplikacje na prawo na samym końcu, będzie ikona z grą do pobrania.

No właśnie o to mi chodziło, na konsoli nigdzie nie ma, dzięki :)
Opublikowano

Trochę smuci niekiedy rwący framerate w GoW3, ale też wielkiej tragedii nie ma i w miarę spokojnie można grać.

Sejwy z 360tki w chmurę wrzucone, będzie ostre ciągnięcie gier przez noc, a jutro granie. :obama:

Opublikowano (edytowane)

Musze przyznac, ze ten Dirt bardzo ladnie sie prezentuje. Spodziewalem sie totalnego kupsztala graficznego, a jedynie lekki aliasing rzucal sie w oczy na spojlerze. Ladne teksturki, zero przyciec. Jesli wszystkie gry beda tak wygladac to nie mam pytan. Teraz mam jeszcze wiekszego dola ze nie zagramy w RDR :/

Edytowane przez bebbop
Opublikowano

Pograłem trochę więcej w GoW Judgement i też są bolesne spadki frejmrejtu w singlu jak i multi =/ Mam nadzieję, że mają w planach jakieś poprawki. Wiadomo, ponad 100 gierek ogarnąć w tak krótkim czasie to nie lada wyczyn, ale miło by było jakby nie olali swojej flagowej serii, która średnio działa. 

Gość DonSterydo
Opublikowano

Odpaliłem na chwilę hordę w 3 i spadki są ale incydentalne. Ponad 90% czasu bez zauważalnych dropów. Musialbym tylko jeszcze zobaczyć jakaś falę z bossem.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Zauważyliście że gry z X360 mają swoje gamehuby a tam między innymi zakładka z nagranymi na Xone klipami i screenami :)

Opublikowano

Nie. Jak gralem w Gearsy to wyraznie bylo widac 720p. To jest wersja 1:1 z X360.