Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie no, są kompatybilne. A czemu nie dają headsetów to nie wiem. Widziałem kilka unboxingnów i nie było w nich HSów . Włącznie z bundlem Tomb Raidera.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Powinni dawać podstawowy headset i jego brak jest idiotycznym pomysłem.

Opublikowano

To jest o tyle dziwne że w tych pierwszych zestawach w USA były słuchawki. To jakoś teraz musieli przestać je dodawać.

Gość DonSterydo
Opublikowano

To jest o tyle dziwne że w tych pierwszych zestawach w USA były słuchawki. To jakoś teraz musieli przestać je dodawać.

Może standardowo do Polski doszły odrzuty z taśmy ;) Jak wszystkie produkty które do nas trafiają.

Opublikowano (edytowane)

Ja mam wersję forza motorsport 6 z padem 3.5, i miałem w komplecie Headset pod Jacka.

a06dd6915dcb0cbc89254d565bfcb2e4.jpg

to ładnie mnie okradli ;//

zadzwonie do ms i płaczliwym głosem opowiem o tej sytyacji, a nuż wyślą mi słuchawke

Edytowane przez Tommo
Opublikowano

Sprawdziłem 3 różne filmiki z bundlami TR'a na rynek EU - na żadnym nie ma HS'a :/ Tommo - na pudle powinieneś mieć podane jakie akcesoria są w środku. Coś takiego

Microsoft-Xbox-One-Box-3-1280x853.jpg

Sprawdź czy jest tam HS.

Opublikowano (edytowane)

Jakiś użytkownik z forum, sprzedawał kod na pierwszego tomb raider definitive edition z bundla TR, chyba jakiś trep :-D, może go zapytać.

Chyba użytkownik balon, ale głowy nie dam.

Edytowane przez czeskimaster
Gość DonSterydo
Opublikowano

Jak przy instalacji pojawiło się info o aktualizacji zaakceptowałeś to tak. Jak nie ma info, to nie ma żadnych aktualizacji.