BuRRRza 43 Opublikowano 16 listopada 2015 Opublikowano 16 listopada 2015 Witam. Orientuje sie ktos , czy dirt 3 byl tylko do wczoraj w gwg? Tak, był do wczoraj Cytuj
Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 17 listopada 2015 Opublikowano 17 listopada 2015 Właśnie helpdesk Microsoftu pomógł mi odzyskać mój stary GamerTag, chociaż nie widziałem o nim nic prócz jego nazwy. Ani maila, ani hasła, a konto zarejestrowane jest na adres za granicą. Mimo wszystko Stephen pomógł mi różnymi środkami i właśnie ściągam stare gry przypisane do konta. Kocham Microsoft <3 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 17 listopada 2015 Opublikowano 17 listopada 2015 (edytowane) Na Xbox One jest teraz za darmo do ściągnięcia pierwszy epizod RE Revelations 2. Do tego dla posiadaczy Golda jest też za darmo Złoty Zestaw Ram II o wartości 60 zł (World of Tanks). Edytowane 17 listopada 2015 przez DonSterydo 2 Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 17 listopada 2015 Opublikowano 17 listopada 2015 do kiedy takie promo? Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 17 listopada 2015 Opublikowano 17 listopada 2015 Nie wiem, wiem, że jest teraz Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 17 listopada 2015 Opublikowano 17 listopada 2015 okej, to odpale dziś xbąka Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 17 listopada 2015 Opublikowano 17 listopada 2015 Na Xbox One jest teraz za darmo do ściągnięcia pierwszy epizod RE Revelations 2. Do tego dla posiadaczy Golda jest też za darmo Złoty Zestaw Ram II o wartości 60 zł (World of Tanks). + darmowy weekend z nba 2k16 Cytuj
Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 17 listopada 2015 Opublikowano 17 listopada 2015 Ściągnąłem tego Residenta. Jaka nędza to głowa mała. Brakuje jej feelingu czwartej części, ale klimat jest całkiem gęsty. Nowi przeciwnicy to taki crossover mutantów z poprzedniego Revelations i ludzi z RE4. Grafika jest brzydka jak noc. Historyjka i dialogi, tragiczne. Kierunek -> piec. 1 Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 17 listopada 2015 Opublikowano 17 listopada 2015 u mnie ten dodatek do wot jest niedostępny, chociaż grę mam przypisaną do konta Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 17 listopada 2015 Opublikowano 17 listopada 2015 To nie wiem, ja dzisiaj pobrałem za frajer Cytuj
Ins 5 757 Opublikowano 17 listopada 2015 Opublikowano 17 listopada 2015 Właśnie helpdesk Microsoftu pomógł mi odzyskać mój stary GamerTag, chociaż nie widziałem o nim nic prócz jego nazwy. Ani maila, ani hasła, a konto zarejestrowane jest na adres za granicą. Mimo wszystko Stephen pomógł mi różnymi środkami i właśnie ściągam stare gry przypisane do konta. Kocham Microsoft <3 Dobrze wiedzieć. Będę musiał pogadać z nimi na czacie, bo potrzebuje odzyskać swoje konto, na którym mam zakupione Lumines Live, a pamiętam hasło i gamertaga, niestety nie mam zielonego pojęcia na jakiego maila je zarejestrowałem. Mówisz, że nie będzie problemu raczej ? Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 17 listopada 2015 Opublikowano 17 listopada 2015 ja mam stare konto, na które pamiętam haslo ale nie pamiętam maila/gamertaga Cytuj
Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 17 listopada 2015 Opublikowano 17 listopada 2015 Właśnie helpdesk Microsoftu pomógł mi odzyskać mój stary GamerTag, chociaż nie widziałem o nim nic prócz jego nazwy. Ani maila, ani hasła, a konto zarejestrowane jest na adres za granicą. Mimo wszystko Stephen pomógł mi różnymi środkami i właśnie ściągam stare gry przypisane do konta. Kocham Microsoft <3 Dobrze wiedzieć. Będę musiał pogadać z nimi na czacie, bo potrzebuje odzyskać swoje konto, na którym mam zakupione Lumines Live, a pamiętam hasło i gamertaga, niestety nie mam zielonego pojęcia na jakiego maila je zarejestrowałem. Mówisz, że nie będzie problemu raczej ? Nie powinno. Jak się okazało, ja swoje konto zarejestrowałem na (nieistniejące z resztą) gmail.pl. Chociaż na początku sprawa wydawała się beznadziejna, bo nie było żadnego sposobu weryfikacji moich danych, ani otrzymania kodu wysłanego na tego maila tak przy końcu rozmowy Stephen podał mi mail użyty do rejestracji. Cytuj
Ins 5 757 Opublikowano 18 listopada 2015 Opublikowano 18 listopada 2015 No ja przed chwilą probowałem i Heather okazało sie mało pomocnym babiskiem. Ciągle w zaparte z tym kodem na maila i nie ma innej opcji, a mail pewnie rownież już nie istniejący. Trzeba spróbować trafić na kogoś kto faktycznie pomoże. Cytuj
Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 18 listopada 2015 Opublikowano 18 listopada 2015 Pewnie dlatego, że trafiłeś na kobietę. U mnie w pracy Panie trzymają się procedur i to raczej mężczyźni są od spraw niemożliwych. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 18 listopada 2015 Opublikowano 18 listopada 2015 Jak dla mnie to ten Stephen powinien z roboty wyleciec bo po tym co opisales, to mogl Ci podac dane czyjegokolwiek konta... Cytuj
Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 18 listopada 2015 Opublikowano 18 listopada 2015 Do którego jeśli nie znam hasła to i tak nie wejdę. Przeważyć mógł fakt, że mail przypisany do konta, które chciałem odzyskać, a do konta którego używam obecnie różni się tylko domeną najwyższego poziomu (.com i .pl). Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 18 listopada 2015 Opublikowano 18 listopada 2015 Xbox Preview Program: As a thank you for parti(pipi)ting in the New Xbox One Experience Preview, we've made a special Avatar item for you! Open this message on your Xbox One and choose Download now to get it, then equip it from the Avatar App. Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 19 listopada 2015 Opublikowano 19 listopada 2015 Możecie pobrac Dungeon Siege 3 na xone? U mnie cały czas wywala info"tylko pakiet" i pobrac ni jak nie mogę. Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 19 listopada 2015 Opublikowano 19 listopada 2015 możemy, przyjemna gierka Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 19 listopada 2015 Opublikowano 19 listopada 2015 (edytowane) A pobrałes normalnie z oniaka czy najpierw dodałes gre nax360/stronie internetowej do konta? Edytowane 19 listopada 2015 przez kudlaty88 Cytuj
yab 572 Opublikowano 19 listopada 2015 Opublikowano 19 listopada 2015 Ja dodałem najpierw na stronie, pozniej na konsoli dodałem, troche to glupie ale mam gre i nawet chwile pogralem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi