kermit 6 998 Opublikowano 27 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2015 fh3 to pewniak na 99% ale mimo wszystko figaro ma racje, timdog to fanboj polsatu i rownie dobrze tego twitta moglby napisac mroku123 Cytuj Odnośnik do komentarza
b7iNd 0 Opublikowano 27 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2015 (edytowane) Mam pytanie... przez stronę www zalogowałem się na profil xone i ze sklepu chciałem pobrać demko Metal Slug 3 z x360, teraz za każdym jak odpalam np Gears od War 2 wyskakuje mi w prawym rogu komunikat z x360 "zatrzymano pobieranie dema metal slug" da się to jakoś wyłączyć bo wkurza trochę.... ? Sytuacja opanowana... Edytowane 28 listopada 2015 przez b7iNd Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Władca Marionetek Opublikowano 28 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2015 Znalazłem na stronie Microsoftu w Polsce fajne promocje na gry na Xbox One: http://www.microsoftstore.com/store/mseea1/pl_PL/list/Gry-Xbox-One/categoryID.66277300 i pomyślałem, żeby kupić sobie Forzę Horizon 2 na Xbox One, bo jest sporo tańsza niż normalnie, a od dawna chciałem ją sobie kupić, ale widzę, że obok nazwy gry w sklepie jest napisane (DVD) i zastanawiam się co to może znaczyć? http://www.microsoftstore.com/store/mseea1/pl_PL/pdp/Forza-Horizon-2-na-konsol%C4%99-Xbox-One-DVD/productID.307294300 Gry na Xbox One są chyba na Blue-Ray? Z tą Forzą jest inaczej? Zastanawiam się dlatego czy może z tą grą jest coś nie tak, a z chęcią bym ją kupił za te 90 złotych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tommo 1 003 Opublikowano 28 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2015 ile czasu laduje sie play and charge na full? bo chyba mam z(pipi)onego pada albo wlasnie zestaw ladujacy. wczoraj gralem dobre 2h z padem podlaczonym do ładowania przez laptopa, dzis pad mi sie wylaczal z rozladowania. tym razem podlaczylem do xboxa, zostawilem na ponad godzine, wskaznik w dashu pokazywal 3/4 pogralem moze z 30min i znowu komunikat o bardzo niskim stanie aku. wtf Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 728 Opublikowano 28 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2015 http://www.microsoftstore.com/store/mseea1/pl_PL/pdp/Forza-Horizon-2-na-konsol%C4%99-Xbox-One-DVD/productID.307294300 Gry na Xbox One są chyba na Blue-Ray? Z tą Forzą jest inaczej? Zastanawiam się dlatego czy może z tą grą jest coś nie tak, a z chęcią bym ją kupił za te 90 złotych. Ktoś się pomylił, a chodziło pewnie tylko o podkreślenie, że to płyta, a nie kod. Tylko Blu-ray. P&C nie wiem, na X360 to była słabizna, więc tutaj się w to nie bawiłem. Sam używam akumulatorków paluszków. Zostaw do ładowania z ładowarki do telefonu na noc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Władca Marionetek Opublikowano 28 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2015 Da się zapłacić w tym sklepie Micro przelewem bankowym lub Paypalem, ale bez dodawania karty bankomatowej? Bo moją kartą nie można płacić przez internet, a nie widzę innej opcji do wyboru niż płatność kartą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 28 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2015 ile czasu laduje sie play and charge na full? bo chyba mam z(pipi)onego pada albo wlasnie zestaw ladujacy. wczoraj gralem dobre 2h z padem podlaczonym do ładowania przez laptopa, dzis pad mi sie wylaczal z rozladowania. tym razem podlaczylem do xboxa, zostawilem na ponad godzine, wskaznik w dashu pokazywal 3/4 pogralem moze z 30min i znowu komunikat o bardzo niskim stanie aku. wtf Masz zj.ebana baterie. Tez tak miałem, wymieniłem i śmiga aż miło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tommo 1 003 Opublikowano 29 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2015 zadzwonic do ms i wysle mi nowy akumulator czy reklamowac w euro? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 29 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2015 zadzwonic do ms i wysle mi nowy akumulator czy reklamowac w euro? Mój kupowałem na allegro wiec tam reklamowalem. W tym przypadku sam nie wiem gdzie bym się udał. W euro chyba nie dadzą z miejsca nowego. Nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 728 Opublikowano 29 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2015 Jak masz blisko to Euro, to co szkodzi spróbować. Jeszcze kupowałeś przecież całą konsolę i gierki, a reklamujesz jedną pierdołę, więc może pójdą na rękę. Jeśli nie to MS, a w międzyczasie możesz i tak grać na bateriach, więc żaden problem zasadniczo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Folion 46 Opublikowano 30 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2015 Do kiedy trwa promocja w związku z Black Friday? Far Cry 4 Gold Edition na XO dalej za 96 złotych i dalej kusi! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 30 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2015 Dzisiaj się kończy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Folion 46 Opublikowano 30 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2015 Ale jest jakaś ustalona godzina np. 00:00? Czy skończy się dzisiaj jak się komu zachce stronę aktualizować? Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 30 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2015 (edytowane) Skończy się jutro rano, ale lepiej nie czekaj do ostatniej chwili. Edytowane 30 listopada 2015 przez wrog 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 30 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2015 (edytowane) Ja sobie odpuściłem Dishonored i kupiłem GoW od blantmana. Mam lekki przesyt fpsami. Zastanawiałem się nad FH2, ale wolę dorzucić te kilka złotówek i wziąć pudełko. Edytowane 30 listopada 2015 przez WezyrBiałegostoku Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2015 Dishonored to nie fps tylko bardziej skradanka w fpp, taki lepszy następca Thiefa niż ten reboot serii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 30 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2015 Thief mi słabo podszedł, nie jest to gatunek za którym przepadam. Pomyśleć, że żadna skradanka nie zapadła mi szczególnie w pamięć. SplinterCell HD na PS3 wydawał mi się archaiczny, a MGSa nie ograłem z powodu nieznajomości oryginału. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 30 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2015 Ja sobie odpuściłem Dishonored i kupiłem GoW od blantmana. Mam lekki przesyt fpsami. Zastanawiałem się nad FH2, ale wolę dorzucić te kilka złotówek i wziąć pudełko. To zastanawiaj się szybciej http://www.microsoftstore.com/store/mseea1/pl_PL/pdp/Forza-Horizon-2-na-konsol%C4%99-Xbox-One-DVD/productID.307294300 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 30 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2015 O! Dzięki:) Zamówię w domu, bo PekaoSA działa jak im się podoba :\ Cytuj Odnośnik do komentarza
Folion 46 Opublikowano 1 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2015 (edytowane) Panowie - kupiłem Wiedźmin 3 Dziki Gon w ramach Black Friday! [ 106 złotych i 50 groszy to jak za darmo! ] Zdecydowałem się w końcu pomimo tego, że nigdy nie miałem w rękach komiksu, książki, nigdy nie oglądałem filmu, nie grałem w żadną z poprzednich części i jestem kompletnie zielony w całym temacie ale mam nadzieję, że jak zacznę to wsiąknę i już niedługo moją półkę ozdobią książki, komiksy, filmy, figurki a nawet poprzednie części ogram. Czy można zacząć od najnowszej części? Ale jestem podekscytowany! :-DNie wypominajcie mi tego co mnie ominęło - w końcu się zdecydowałem i liczę na wspaniałą przygodę! :-) Koniec z ignoranckim podejściem do rodzimej produkcji! Edytowane 1 grudnia 2015 przez Folion Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 1 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2015 (edytowane) Zaczynanie historii od końca, to dopiero ignoranckie podejście. Edytowane 1 grudnia 2015 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 1 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2015 To ze nie ogladales filmu to akurat dobrze xd Cytuj Odnośnik do komentarza
TeBe 142 Opublikowano 1 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2015 Czy moglby mi ktos napisac, tak na szybko po myslnikach, podstawowe zasady obslugi konsoli? Odbieram dzis swojego klocka i nie wiem od czego zaczac. Chodzi mi o ustawienie tego trybu instant on, jakie sciagnac aplikacje, jak dziala robienie zdjec i filmikow, co poprzestawiac w ustawieniach itd. Z góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 1 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2015 (edytowane) Poradnik odpalania konsoli...to nie może być prawda... RTFM! Edytowane 1 grudnia 2015 przez Andreal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 1 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2015 Sprawdź po kolei każdą opcję w ustawieniach konsoli i będziesz miał wszystko jak na talerzu: język, region sklepu, kalibrację TV, ustawienia zasilania etc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi