MatekDM 1 300 Opublikowano 1 grudnia 2015 Opublikowano 1 grudnia 2015 (edytowane) Czy moglby mi ktos napisac, tak na szybko po myslnikach, podstawowe zasady obslugi konsoli? Odbieram dzis swojego klocka i nie wiem od czego zaczac. Chodzi mi o ustawienie tego trybu instant on, jakie sciagnac aplikacje, jak dziala robienie zdjec i filmikow, co poprzestawiac w ustawieniach itd. Z góry dzieki Podstawowe zasady obsługi? Tu masz wszystko co Ci niezbędne: http://support.xbox.com/en-US/xbox-one/system/capture-screenshots I w razie czego wersja polska: http://support.xbox.com/pl-PL/xbox-one/system/capture-screenshots Edytowane 1 grudnia 2015 przez Maciomaniak Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 1 grudnia 2015 Opublikowano 1 grudnia 2015 Wkładasz płytkę i grasz XD Tak bylo w czasach ps one Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 1 grudnia 2015 Opublikowano 1 grudnia 2015 (edytowane) Wkładasz płytkę i grasz XDTak bylo w czasach ps2/gc/xboxfix A obecnie? Jak mam grę na dysku to wkładam płytkę i gram. Edytowane 1 grudnia 2015 przez Hum Cytuj
TeBe 142 Opublikowano 1 grudnia 2015 Opublikowano 1 grudnia 2015 (edytowane) Poradnik odpalania konsoli...to nie może być prawda... RTFM! Opisalem o co mi mniej wiecej chodzi, takze nie pajacuj i sie nie ekscytuj Maciomaniak dzieki za linki! Edytowane 1 grudnia 2015 przez TeBe Cytuj
falcon87pl 123 Opublikowano 1 grudnia 2015 Opublikowano 1 grudnia 2015 (edytowane) Cale zycie z PS, ale chyba nadszedl ten moment ze czas zmienic firme Niestety nie moge zdzierzyc tego z jakich materialow zostal wykonany pad od PS 4, jakie sa problemy z siecia oraz z awaryjnoscia konsoli (przegrzewanie, tryb "suszarki" czy piszczenie). I to wszystko nadal moze wystapic w najnowszym modelu po kilku miesiacach uzytkowania. Jedyne co mi nie pasowalo w X One to byl pad w ktorym uwazalem bumpery za bardzo niewygodne (zawsze testowalem tylko w saturnie grajac 10-15 min w fife i forze). Wynikalo to tez z tego ze w fifie sprint i zmiane zawodnikow mam na bumperach (jak za czasow dawnych PESow) a w shooterach przyblizenie i strzal na bumperach. I tu byl pies pogrzebany Kumple z nowej pracy graja glownie na x'ach (nowych i starych) i nie mogli uwierzyc w to ze narzekam na wygode pada. Dzisiaj zajrzalem do jednego z nich ktory ma chyba ze 20 roznych gier, pogralem 3 godziny w rozne gry (na tym padzie co ma wejscie na sluchawki normalne) uzywajac glownie triggerow i jestem mega zadowolony Mialem w sob jechac po ktorys zestaw z PS4, a wychodzi na to ze wroce z X'em. I jakos bardzo mi z tym dobrze W zwiazku z tym, ze skupiam sie na grach, a nie na tym czy jest kilka pikseli wiecej lub mniej, to nie ma dla mnie roznicy czy jakas gra bedzie troche zeskalowana w dol albo czy bedzie "spadac" fps do 26-28 klatek co jakis czas, bo tego nie zauwazam. Za to zauwazylbym na pewno sypiaca sie usluge sieciowa, schodzaca gume z analogow, skrzypiace przyciski, grzejaca czy wyjaca konsole. Czas przejrzac zestawy Xbox One EDIT: Czy wszystkie pady z 3,5-mm wejściem na słuchawki, to są już te gdzie bumpery lżej chodzą i reagują podobnie na nacisk na całej powierzchni? Dzisiaj u kumpla grałem na takim padzie, ale on kupił go oddzielnie (z motywem z Halo 5). Edytowane 1 grudnia 2015 przez falcon87pl 3 Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 1 grudnia 2015 Opublikowano 1 grudnia 2015 tak, pady z jackiem 3.5mm mają "poprawione" bumpery. czyli wrócili do funkcjonalności bumperów z x360..na cholerę to psuli i nazywali "usprawnieniem" pojęcia nie mam 1 Cytuj
falcon87pl 123 Opublikowano 1 grudnia 2015 Opublikowano 1 grudnia 2015 (edytowane) Dzieki za szybka odpowiedz. W ogole jestem w szoku w jakich cenach sa zestawy X One w stosunku do PS4. Za ta sama cena zamiast jednej gry mam dwie w zestawie albo jedna gre + 3/6 miesiecy golda. Kolejne mile zaskoczenie Microsoft - robisz to dobrze EDIT: Dysk 1TB, pad z wejsciem 3,5, Tomb Raider: Edycja ostateczna, Rise of the Tomb Raider, 6 miesiecy golda i to wszystko za 1600. Niezle Edytowane 1 grudnia 2015 przez falcon87pl Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 1 grudnia 2015 Opublikowano 1 grudnia 2015 Chcą poprawić wizerunek to i dobrze robią Cytuj
falcon87pl 123 Opublikowano 1 grudnia 2015 Opublikowano 1 grudnia 2015 Ostatnie pytanie na dzisiaj - czy do kazdej konsoli jest dodawany headset z mikrofonem? A jezeli pisze ze w zestawie z Forza sa "sluchawki z mikrofonem" to maja na mysli cos takiego: Niestety na stronach euro czy saturna nie ma zdjecia sluchawek ani dokladniejszego opisu. Cytuj
Rayos 3 185 Opublikowano 1 grudnia 2015 Opublikowano 1 grudnia 2015 w każdym podstawowym zestawie xboxa dostajesz takie coś: i szczerze wątpię, żeby przy innych dawali coś innego Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 1 grudnia 2015 Opublikowano 1 grudnia 2015 w każdym podstawowym zestawie xboxa dostajesz takie coś: i szczerze wątpię, żeby przy innych dawali coś innego A tak się składa, że nie zawsze. Ostatnio kilka osób tu pisało, że np. w bundlu z Tomb Raiderem nie bylo headsetu. Ale jeżeli jest Falcon to taki jak pokazał Rayos. Cytuj
Mustang 1 776 Opublikowano 1 grudnia 2015 Opublikowano 1 grudnia 2015 Ale ostatnio ktoś nie dostał. Tak czy siak możesz podłączyć dowolne słuchawki teraz, więc jak trafi się zestaw bez, to łatwo można skompletować go czymś lepszym niż to z posta Rayosa. Cytuj
falcon87pl 123 Opublikowano 1 grudnia 2015 Opublikowano 1 grudnia 2015 Wlasnie w bundlu z Tomb Raiderem nie ma ani slowa o sluchawkach, a w tym z Forza (konsola z motywem Forzy) jest informacja "sluchawki z mikrofonem" Cytuj
Mustang 1 776 Opublikowano 1 grudnia 2015 Opublikowano 1 grudnia 2015 W TR nie będzie headseta w takim razie, ale na pewno będzie wtedy poprawiony pad. Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 1 grudnia 2015 Opublikowano 1 grudnia 2015 do chatpada dają gratis headset Cytuj
falcon87pl 123 Opublikowano 1 grudnia 2015 Opublikowano 1 grudnia 2015 (edytowane) W obu zestawach jest konsola 1 TB, poprawiony pad i 6 miesiecy golda, wiec zostaje tylko kwestia czy wole dwa TRy bez sluchawek czy doplacic 100 zl i miec konsole i pada z motywem Forzy + headset Edytowane 1 grudnia 2015 przez falcon87pl Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 2 grudnia 2015 Opublikowano 2 grudnia 2015 Dzieki za szybka odpowiedz. W ogole jestem w szoku w jakich cenach sa zestawy X One w stosunku do PS4. Za ta sama cena zamiast jednej gry mam dwie w zestawie albo jedna gre + 3/6 miesiecy golda. Kolejne mile zaskoczenie Microsoft - robisz to dobrze EDIT: Dysk 1TB, pad z wejsciem 3,5, Tomb Raider: Edycja ostateczna, Rise of the Tomb Raider, 6 miesiecy golda i to wszystko za 1600. Niezle Niedawno jeszcze bylo za 1499zl w ME. Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 2 grudnia 2015 Opublikowano 2 grudnia 2015 W obu zestawach jest konsola 1 TB, poprawiony pad i 6 miesiecy golda, wiec zostaje tylko kwestia czy wole dwa TRy bez sluchawek czy doplacic 100 zl i miec konsole i pada z motywem Forzy + headset Jeżeli przemierzasz się do grania na słuchawkach, to nawet nie zawracajm sobie głowy headsetem na jedno ucho, który wklejał Rayos. Patrz na gry w zestawie, które Ci bardziej podejdą, a do grania i rozmów z ludźmi polecam np. wklejany wcześniej stereo headset. Cytuj
Bugi 4 Opublikowano 2 grudnia 2015 Opublikowano 2 grudnia 2015 Kończy mi się gold, a mój dotychczasowy sprzedawca keye.pl ma straszne pustki w asortymencie, moglibyście poradzić jakieś strony lub aukcje gdzie dostane pewny produkt? Cytuj
Figuś 21 256 Opublikowano 2 grudnia 2015 Opublikowano 2 grudnia 2015 fabrykakluczy.pl mają po 129,90 http://www.fabrykakluczy.pl/game/xbox-11/xbox-live-gold-12-miesiecy-eu-pl-19.html Cytuj
S_600 252 Opublikowano 2 grudnia 2015 Opublikowano 2 grudnia 2015 (edytowane) Na olx szukaj, ja tam wyrwalem ostatnio za 80 zl Edyta Są po 80 zl, wlasnie sprawdzilem Edytowane 2 grudnia 2015 przez S_600 Cytuj
prz3mus 20 Opublikowano 2 grudnia 2015 Opublikowano 2 grudnia 2015 Na OLX to kolego uważaj. Tez znalazłem fajna opcje na golda, co prawda na trzy miesiące, kasa poszła, kodu brak. Lepiej dołożyć te 10 czy 20zl i mieć święty spokoj Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
S_600 252 Opublikowano 2 grudnia 2015 Opublikowano 2 grudnia 2015 Trzeba faktycznie uwazac, szczegolnie jak sie widzi goscia, ktory dopiero co konto zalozyl i nic poza jedna rzecza nie sprzedaje Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 2 grudnia 2015 Opublikowano 2 grudnia 2015 (edytowane) Ze sklepami też różnie bywa. Kumpel jakiś czas temu kupił 3m Golda w keye.pl, okazało się, że kod został wcześniej wykorzystany i od ponad miesiąca nie może odzyskać kasy ani abonamentu, a sklep nie odpisuje na jego e-maile. Edytowane 2 grudnia 2015 przez DonSterydo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi