Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tez w czasie tej generacji zamierzam olać ps4 i przez ponad rok który minął od momentu zakupu xone, ani przez moment nie żałowałem. Exy, usługa sieciowa, podejście do klienta w wykonaniu MŚ biją na głowę wypociny japońców.

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanie poczatkujacego - jezeli aktywowalem golda na 3 miesiace to czy moge teraz wpisac jeszcze jeden kod na 3 miesiace zeby lacznie bylo 6 miesiecy czy musze wpisac ten drugi na okreslony czas przed uplywem 3 miesiecy? Pierwsza opcja wydaje mi sie oczywista, ale nie moglem nigdzie znalezc potwierdzenia :D

Opublikowano

Tak samo wygląda sytuacja gdy mam np. ustawiane comiesięczne automatyczne odnowienie? Czyli do obecnego miesiąca dodam kod na kolejne trzy i automatyczne odnowienie się przestawi na za 4 miechy?

Opublikowano (edytowane)

Kurczę, od dwóch dni nie mam włączonej usługi Gold, mimo, ż emam subskrybcję na rok itd. 

Na stronie pokazuje mi, że jest wszystko okej ,ale na xboksie usługi sklep i społeczność poblokowane, w gierkach nie moze wyszukać profilu, a w ustawieniach jak klikam na "subskrybcje" to wyskakuje błąd.. co jest?

tak jak tu:

Error code 0x80bd0006

http://forums.xbox.com/xbox_support/xbox_one_support/f/4268/t/1640342.aspx

problem solved; od razu uderzajcie na microsoft support ;]

Edytowane przez Banny
Opublikowano

witam

mam pytanie dotyczace xboxa one ktorego planuje zakup,chodzi mi o nowa wersje konsoli wiem ze do zestawu dodawany jest ulepszony pad z wejsciem słuchawkowym natomiast sama konsola jest podobno w matowej obudowie i teraz pojawia sie pytanie czy na opakowaniu zbiorczym w sensie pudeku sa takowe informacje ewentualnie jakas data produkcji lub inne numery badz znaki ktore pozwola to sprawdzic pytam gdyz sprzedawcy nie maja zbyt duzej wiedzy w tej materii :) i niechetnie chca otwierac orginalnie zapakowane pudła...   

Gość DonSterydo
Opublikowano

Na tych nowych zestawach powinna być informacja, że pad ma wejście słuchawkowe.

Opublikowano

witam

mam pytanie dotyczace xboxa one ktorego planuje zakup,chodzi mi o nowa wersje konsoli wiem ze do zestawu dodawany jest ulepszony pad z wejsciem słuchawkowym natomiast sama konsola jest podobno w matowej obudowie i teraz pojawia sie pytanie czy na opakowaniu zbiorczym w sensie pudeku sa takowe informacje ewentualnie jakas data produkcji lub inne numery badz znaki ktore pozwola to sprawdzic pytam gdyz sprzedawcy nie maja zbyt duzej wiedzy w tej materii :) i niechetnie chca otwierac orginalnie zapakowane pudła...   

Ja i kumpel kupowalismy konsole w weekend wiec jestem w miare zorientowany :) Na pudelkach w opisie jest informacja ze pad ma wejscie 3,5mm. Konsole 1 TB w bundlach z Tomb Raiderami i niebieska limitka Forzy maja nowe pady na pewno. Kolega kupowal zestaw gdzie konsola ma 500 gb, jest kinect, 3 gry na kinecta i Tomb Raider i tez ma pada 3,5 mm. Potwierdzil mi przed chwila ze patrzyl na inne zestawy z kinectem i tez byly informacje ze jest pad 3,5mm. Trzeba sie wczytac w informacje na pudelku i powinna byc informacja :) (kumpel kupowal w media expert i oni np. nie podawali takiej informacji na stronie, a sie okazalo ze jest poprawiony pad w zestawie)

Opublikowano

Cenowo to sam masz rozeznanie, sama konsola była stosunkowo bezawaryjna od początku, a gwarancji i tak dostaniesz dwa lata (chociaż przy zupełnie nowym mógłbyś załapać się na bonusowe miesiące). Stary pad - zależy czy chcesz mieć wyjście słuchawkowe, ale i tak możesz dokupić nowy, a ten zostawić na dodatkowy. 500 GB to opcja minimum przy instalkach po kilkadziesiąt giga, niemniej zamiast dopłacać do 1 TB możesz w przyszłości zainwestować w zewnętrzny HDD i ostatecznie mieć nawet więcej miejsca.

Opublikowano

Wiadomo opcji jest wiele pozostaje kwestia gier i ewentualnie wspomnianego kinekta gdyz ceny tych zestawow sa zblizone...zastanawiam sie tylko czy cos sie ruszy w temacie gier pod kinekta bo narazie na rynku jest pod tym wzgledem slabo,w sumie to dosyc zastanawiajace gdyz na poczatku microsoft wciskal go do kazdego zestawu a teraz olewka i zero wsparcia...chyba ze cos sie ruszy....