Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UWAGA:

Wiedźmina 2 na Xbox One za darmo można dodać do ściągania w naszym regionie przez stronę internetową. Tak jak gry w GOLD na Xbox 360.

No tak jeżeli ktoś ma podpiętą kartę..

Opublikowano

UWAGA:

Wiedźmina 2 na Xbox One za darmo można dodać do ściągania w naszym regionie przez stronę internetową. Tak jak gry w GOLD na Xbox 360.

No tak jeżeli ktoś ma podpiętą kartę..

DO każdej gry na x360 trzeba mieć podpięta kartę.
Opublikowano

Ziomy czy wiesiek 2 ściągnięty na regionie PL ma polską wersję językową?

Opublikowano

Dzięki panowie.

Jeśli ktoś chce ściągnąć na regionie UK to nie ma tam wersji językowej PL.

Opublikowano

Może to będzie jedno z tych "śmiesznych " pytań ale nie wiem dlaczego jak chce coś nagrać,to nagrywa mi tylko po 5 sekund z gry , co robię zle ....? :sorry:

nie snapujesz dvr ?

właśnie, jak teraz nagrywać dłuższe? Kiedyś dwa razy X i można było wybrać z menu a teraz nie wiem jak to zmienić. ;/ 

Opublikowano (edytowane)

Snap Dvr, zakończ klip teraz, wybierasz czas. Tak samo jak kiedyś.

No chyba że coś zmienili, ale nie przypominam sobie.

Edytowane przez Hum
Opublikowano

Ja mojej założyłem konto, licząc, że może się nieco wciągnie... Achivy, etc. Ostatecznie nie wypaliło, ale jak w coś gramy razem, to i tak zawsze loguję jej konto.

Opublikowano

Jak tam preview? Mi wczoraj instalowało update. Powróciło Gamerscore leaders oraz jest możliwość usuwania gier z listy do zainstalowania. Ponoć zmian więcej, ale na razie te zauważyłem. Aha, przy tym gamerscore leaders coś mi się posypało, nie szło tego zamknąć, dopiero wchodząc w inne menu pomagało