Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DonSterydo
Opublikowano

Orientuje się ktoś czy europejski Xone odpala filmy na BD z USA? Wiem, że są jakieś regiony filmów, ale nie orientuje się za bardzo.

Opublikowano (edytowane)

Witam. Panowie mam problem. Zawsze gry próbuję coś kupić/pobrać przez stronę www.xbox.com to mi się takie coś pojawia : http://imgur.com/GXEpIQT

Nie wiem o co chodzi. Mam podpiętą kartę, wszystkie dane są ok. Podaje mój numer i wpisuję kod który dostałem zaznaczając ,że nie chcę już otrzymywać tych kodów bo często używam tego konta ale to dalej się pojawia ! Po tym wszystkim pisze o jakiejś aplikacji na smartfony tylko nie wiem zbytnio o co chodzi. Xbox One Smartglass mam na telefonie. Bardzo irytujące

Edytowane przez BuRRRza
Gość DonSterydo
Opublikowano

jak chcesz tanio to z australii sprowadzaj też po angielsku i nasz region. USA ma inny region i przynajmniej na ps3 i  ps4 nie działało. Myślę że na xone będzie tak samo

No już poszperałem i nie odtwarza ze względu na jakieś umowy licencyjne.

Akurat chciałem zamówić stary film z lat 90 i na BD był wydany tylko w USA. No nic, zamówiłem sobie na DVD.

Opublikowano

Witam. Panowie mam problem. Zawsze gry próbuję coś kupić/pobrać przez stronę www.xbox.com to mi się takie coś pojawia : http://imgur.com/GXEpIQT

Nie wiem o co chodzi. Mam podpiętą kartę, wszystkie dane są ok. Podaje mój numer i wpisuję kod który dostałem zaznaczając ,że nie chcę już otrzymywać tych kodów bo często używam tego konta ale to dalej się pojawia ! Po tym wszystkim pisze o jakiejś aplikacji na smartfony tylko nie wiem zbytnio o co chodzi. Xbox One Smartglass mam na telefonie. Bardzo irytujące

Odblokuj ciasteczka dla xbox.com
Opublikowano

ja mowilem serio, beka gdy w coopie jeden ciagnie wózek a drugi na nim siedzi albo źle wsiądzie podczas zjazdu z górki jest epicka gdy jestescie po śmiesznym papierosie

Opublikowano (edytowane)

Nie rozumiem czemu uczepili się tych 500GB.

Bo to norma też na PS4. Poza tym starcza większości graczy, a reszta może tanim kosztem dokupić dowolnie większy zewnętrzny HDD.
No nie wiem, obecnie większość bundli PS4 ma dysk 1Tb.

Pewnie zostaly im jeszcze jakies bundle z sunsetem to podmienili tylko pudelka i masz bundla xd

Jeszcze pada muszą zamienić i zabrać słuchawki.

Edytowane przez kes