Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

co sądzicie? wygląda fajnie

ps. kodzik na golda rocznego teraz gdzie najtaniej?

Edytowane przez kermit

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

Orientuje się ktoś czy europejski Xone odpala filmy na BD z USA? Wiem, że są jakieś regiony filmów, ale nie orientuje się za bardzo.

Opublikowano

Witam. Panowie mam problem. Zawsze gry próbuję coś kupić/pobrać przez stronę www.xbox.com to mi się takie coś pojawia : http://imgur.com/GXEpIQT

Nie wiem o co chodzi. Mam podpiętą kartę, wszystkie dane są ok. Podaje mój numer i wpisuję kod który dostałem zaznaczając ,że nie chcę już otrzymywać tych kodów bo często używam tego konta ale to dalej się pojawia ! Po tym wszystkim pisze o jakiejś aplikacji na smartfony tylko nie wiem zbytnio o co chodzi. Xbox One Smartglass mam na telefonie. Bardzo irytujące

Edytowane przez BuRRRza

Opublikowano

jak chcesz tanio to z australii sprowadzaj też po angielsku i nasz region. USA ma inny region i przynajmniej na ps3 i  ps4 nie działało. Myślę że na xone będzie tak samo

Opublikowano

jak chcesz tanio to z australii sprowadzaj też po angielsku i nasz region. USA ma inny region i przynajmniej na ps3 i  ps4 nie działało. Myślę że na xone będzie tak samo

No już poszperałem i nie odtwarza ze względu na jakieś umowy licencyjne.

Akurat chciałem zamówić stary film z lat 90 i na BD był wydany tylko w USA. No nic, zamówiłem sobie na DVD.

Opublikowano

Witam. Panowie mam problem. Zawsze gry próbuję coś kupić/pobrać przez stronę www.xbox.com to mi się takie coś pojawia : http://imgur.com/GXEpIQT

Nie wiem o co chodzi. Mam podpiętą kartę, wszystkie dane są ok. Podaje mój numer i wpisuję kod który dostałem zaznaczając ,że nie chcę już otrzymywać tych kodów bo często używam tego konta ale to dalej się pojawia ! Po tym wszystkim pisze o jakiejś aplikacji na smartfony tylko nie wiem zbytnio o co chodzi. Xbox One Smartglass mam na telefonie. Bardzo irytujące

Odblokuj ciasteczka dla xbox.com
Opublikowano

najlepsze gry na lokalnego coopa? moga byc ze wstecznej

tylko nie girsy i resident evil

Opublikowano

dorosli powazni ludzie pod wplywem trawki narkotycznej

Opublikowano

W takim stanie to tylko Halo:)

Opublikowano

dorosli powazni ludzie pod wplywem trawki narkotycznej

Chariot

Opublikowano

ja mowilem serio, beka gdy w coopie jeden ciagnie wózek a drugi na nim siedzi albo źle wsiądzie podczas zjazdu z górki jest epicka gdy jestescie po śmiesznym papierosie

Opublikowano

Jak nie wiadomo o co chodź, to wiadomo o co chodzi.

Opublikowano

Nie rozumiem czemu uczepili się tych 500GB.

Bo to norma też na PS4. Poza tym starcza większości graczy, a reszta może tanim kosztem dokupić dowolnie większy zewnętrzny HDD.

Opublikowano

Pewnie zostaly im jeszcze jakies bundle z sunsetem to podmienili tylko pudelka i masz bundla xd

Opublikowano

Nie rozumiem czemu uczepili się tych 500GB.

Bo to norma też na PS4. Poza tym starcza większości graczy, a reszta może tanim kosztem dokupić dowolnie większy zewnętrzny HDD.
No nie wiem, obecnie większość bundli PS4 ma dysk 1Tb.

Pewnie zostaly im jeszcze jakies bundle z sunsetem to podmienili tylko pudelka i masz bundla xd

Jeszcze pada muszą zamienić i zabrać słuchawki.

Edytowane przez kes

Opublikowano

To chyba będzie pierwszy bundle z matowym białym nie? Zakładając, że konsola będzie matowa jak czarne obecnie.

Edytowane przez Mustang

Opublikowano

Tylko 1Tb ma matowe wykończenie czy takowe znajdzie się także w 500 gb?