Opublikowano 2 lutego 20169 l co sądzicie? wygląda fajnie ps. kodzik na golda rocznego teraz gdzie najtaniej? Edytowane 2 lutego 20169 l przez kermit
Opublikowano 3 lutego 20169 l Orientuje się ktoś czy europejski Xone odpala filmy na BD z USA? Wiem, że są jakieś regiony filmów, ale nie orientuje się za bardzo.
Opublikowano 3 lutego 20169 l Witam. Panowie mam problem. Zawsze gry próbuję coś kupić/pobrać przez stronę www.xbox.com to mi się takie coś pojawia : http://imgur.com/GXEpIQT Nie wiem o co chodzi. Mam podpiętą kartę, wszystkie dane są ok. Podaje mój numer i wpisuję kod który dostałem zaznaczając ,że nie chcę już otrzymywać tych kodów bo często używam tego konta ale to dalej się pojawia ! Po tym wszystkim pisze o jakiejś aplikacji na smartfony tylko nie wiem zbytnio o co chodzi. Xbox One Smartglass mam na telefonie. Bardzo irytujące Edytowane 3 lutego 20169 l przez BuRRRza
Opublikowano 3 lutego 20169 l jak chcesz tanio to z australii sprowadzaj też po angielsku i nasz region. USA ma inny region i przynajmniej na ps3 i ps4 nie działało. Myślę że na xone będzie tak samo
Opublikowano 3 lutego 20169 l jak chcesz tanio to z australii sprowadzaj też po angielsku i nasz region. USA ma inny region i przynajmniej na ps3 i ps4 nie działało. Myślę że na xone będzie tak samo No już poszperałem i nie odtwarza ze względu na jakieś umowy licencyjne. Akurat chciałem zamówić stary film z lat 90 i na BD był wydany tylko w USA. No nic, zamówiłem sobie na DVD.
Opublikowano 4 lutego 20169 l Witam. Panowie mam problem. Zawsze gry próbuję coś kupić/pobrać przez stronę www.xbox.com to mi się takie coś pojawia : http://imgur.com/GXEpIQT Nie wiem o co chodzi. Mam podpiętą kartę, wszystkie dane są ok. Podaje mój numer i wpisuję kod który dostałem zaznaczając ,że nie chcę już otrzymywać tych kodów bo często używam tego konta ale to dalej się pojawia ! Po tym wszystkim pisze o jakiejś aplikacji na smartfony tylko nie wiem zbytnio o co chodzi. Xbox One Smartglass mam na telefonie. Bardzo irytujące Odblokuj ciasteczka dla xbox.com
Opublikowano 10 lutego 20169 l najlepsze gry na lokalnego coopa? moga byc ze wstecznej tylko nie girsy i resident evil
Opublikowano 10 lutego 20169 l Rayman, Lara Croft, Lego (tylko nie Przygoda). W zależności jaka kategoria wiekowa, jeśli to ograniczenie.
Opublikowano 11 lutego 20169 l ja mowilem serio, beka gdy w coopie jeden ciagnie wózek a drugi na nim siedzi albo źle wsiądzie podczas zjazdu z górki jest epicka gdy jestescie po śmiesznym papierosie
Opublikowano 11 lutego 20169 l Zagrajcie w czołgi po tryptaminie lub fenetyloaminie... to jest codopiero jazda
Opublikowano 12 lutego 20169 l Kolejna biała edycja się szykuje, z Quantum Break i Alanem Wake we wstecznej kompatybilności: http://www.xbox.com/en-US/xbox-one/consoles/special-edition-quantum-break-bundle
Opublikowano 12 lutego 20169 l Nie rozumiem czemu uczepili się tych 500GB. Bo to norma też na PS4. Poza tym starcza większości graczy, a reszta może tanim kosztem dokupić dowolnie większy zewnętrzny HDD.
Opublikowano 12 lutego 20169 l Pewnie zostaly im jeszcze jakies bundle z sunsetem to podmienili tylko pudelka i masz bundla xd
Opublikowano 12 lutego 20169 l Nie rozumiem czemu uczepili się tych 500GB.Bo to norma też na PS4. Poza tym starcza większości graczy, a reszta może tanim kosztem dokupić dowolnie większy zewnętrzny HDD.No nie wiem, obecnie większość bundli PS4 ma dysk 1Tb. Pewnie zostaly im jeszcze jakies bundle z sunsetem to podmienili tylko pudelka i masz bundla xd Jeszcze pada muszą zamienić i zabrać słuchawki. Edytowane 12 lutego 20169 l przez kes
Opublikowano 12 lutego 20169 l To chyba będzie pierwszy bundle z matowym białym nie? Zakładając, że konsola będzie matowa jak czarne obecnie. Edytowane 12 lutego 20169 l przez Mustang
Opublikowano 12 lutego 20169 l Tylko 1Tb ma matowe wykończenie czy takowe znajdzie się także w 500 gb?
Opublikowano 14 lutego 20169 l Panowie, taki dysk się nada ? http://allegro.pl/dysk-zewnetrzny-seagate-2tb-expansion-3-5-usb-3-0-i5979421852.html Ten ma 5400rp. Szukać 7200 czy wystarczy na giereczki ?