Opublikowano 2 marca 20169 l Już chyba nie ma zaproszeń z tego co wiem. Osiągnęli jakiś czas temu maksymalną liczbę uczestników programu i przestali przyjmować nowych.
Opublikowano 2 marca 20169 l Można zapraszać, ale to MS decyduje czy dołączysz do preview. Co jakiś czas dodają nowe osoby, ale generalnie jest ciężko się dostać. Edytowane 2 marca 20169 l przez cithall
Opublikowano 2 marca 20169 l Mamy marzec i co z premierami gier jak: cuphead, below, inside, ashen? Z Below od zapowiedzi to już ze 2 lata poleciały, jak się z tym pierdolą a pograłbym
Opublikowano 3 marca 20169 l Below niby cos napisali po ostatniej imprezie ze ma wyjsc na wiosne ale zero konkretnej daty Reszta z Twojej listy stawiam sierpien, wrzesien albo przelozenie na Q1 2017
Opublikowano 3 marca 20169 l Jest już najnowszy update dla preview. Większość najważniejszych nowych opcji już działa. Dodana sekcja osiągnięć w bocznym panelu guide póki co nie ma jeszcze obrazka, ale działa świetnie. Tego mi brakowało. Również znakomicie działa bezpośrednie oglądanie filmów z zakładki Społeczność, przechodzenie do fullscreena, wszystko mega płynne. Edytowane 3 marca 20169 l przez Hum
Opublikowano 3 marca 20169 l Czy wie ktoś czy ostateczna Edycja Ori będzie w pudelku? Edytowane 3 marca 20169 l przez Prekor
Opublikowano 4 marca 20169 l Czy wie ktoś czy ostateczna Edycja Ori będzie w pudelku? Nie będzie. Może kiedyś.
Opublikowano 5 marca 20169 l Chyba minęło, wyświetla mi na stronie ponad 20 znajomych zalogowanych do sieci, "nawet" online grają
Opublikowano 5 marca 20169 l Mam takie pytanie na temat przycisków w padzie, denerwuję mnie to, że każde naciśnięcie wydaję taki odgłos jakby wciskanego przycisku, w x360 nie było słychać jak wciska się przycisk. Najgorzej jest z d-pasem. Nurtuje mnie to bo wieczorami jak dziewczyna śpi to strasznie narzeka na te dzwieki:) W każdej edycji pada tak jest?elite to samo?
Opublikowano 5 marca 20169 l Xbox live znowu padł ? Mam takie pytanie na temat przycisków w padzie, denerwuję mnie to, że każde naciśnięcie wydaję taki odgłos jakby wciskanego przycisku, w x360 nie było słychać jak wciska się przycisk. Najgorzej jest z d-pasem. Nurtuje mnie to bo wieczorami jak dziewczyna śpi to strasznie narzeka na te dzwieki:) W każdej edycji pada tak jest?elite to samo? iektóe limitki oraz elite mają ponoć cichsze bumpery. Co do reszty klawiszy to trzebaby poczytać recenzje. Edytowane 5 marca 20169 l przez Kriss_Hietala
Opublikowano 7 marca 20169 l Jedynie PressPlay szkoda. Szkoda PP bo Max i Kalimba to dobre gierki. Same here. Max'a tylko liznąłem, ale KALIMBĘ wciągnąłem bez popity Śledziłem ich profil na fajsie i niestety widziałem, że zainteresowanie ich pracą ze strony graczy było zerowe. Dosłownie.
Opublikowano 7 marca 20169 l max byl zayebisty, kalimby nawet nie lizalem bo wyglada jak guwno zabicie studia ktore wyplulo maxa przypomina mi te odwiedziny tsudo kunody czy jak mu tam, mial jezdzic po studiach i kontrolowac ich prace, po kazdej wizycie kwiczał na twicie z zachwytu - amazing job, great games, cant wait a wyszlo jak wyszlo xD po prostu kur.wa żart
Opublikowano 8 marca 20169 l https://www.pepper.pl/promocje/seagate-game-drive-2tb-dla-xbox-za-399z-darmowa-dostawa-euro-ole-ole-17825 Warto? Jak bie poleccie cos innego.
Opublikowano 10 marca 20169 l Co jest ostatnio z live? Działa jak psn i co chwila się potyka. Ms powinien się ogarnąć! Na stronie stanu usługi widnieje x360, a ja nie mogę pograć xone. Edytowane 10 marca 20169 l przez creatinfreak
Opublikowano 10 marca 20169 l Panowie co lepiej wziąść? Ten zestaw: http://www.euro.com.pl/konsole-xbox-one/xbox-one-1tb-gears-of-war-ultimate-edition-halo-5-guardians.bhtml?link=recViewed i dokupić joypad elite czy ten: http://www.euro.com.pl/konsole-xbox-one/xbox-one-1tb-zestaw-elite.bhtml Ten dysk w edycji elite poprawia działanie gier? Edytowane 10 marca 20169 l przez Tomek P.
Opublikowano 10 marca 20169 l Jeśli koniecznie chcesz pada Elite, to ten drugi, zakładając cenę samego pada na poziomie 600 zł. W necie mało testów konkretnie konsoli Elite, ale zewnętrzne dyski SSHD przekładały się na skrócenie czasu ładowania gier, więc można założyć podobny efekt i dodatkowo prawdopodobnie nawet skrócenie ładowania menu konsoli (przynajmniej tak wynika z tego filmiku). http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2016-should-you-upgrade-your-xbox-one-with-an-ssd
Opublikowano 10 marca 20169 l Jeszcze się zastanawiam nad tym wyborem. A jeszcze dopytam. Ten joypad xbox do PC i X360 będzie działał z XOne?