Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DonSterydo
Opublikowano

Zastanawiałem się ostatnio co tam kombinuje Undead Labs ze State of Decay 2, że pary z ust nie mogą puścić. Normalnie jak najbardziej strzeżona tajemnica III Rzeszy ;)

Opublikowano

pierwsza część była świetna, remaster im rewelacyjnie wyszedł więc może znowu szykują jakieś pierdyknięcie. w sumie muszę wrócić to SoD i dodatki dobić. 

Gość DonSterydo
Opublikowano

To, że będzie duży nacisk na sieć, to było wiadomo jeszcze przed premierą SoD. Zresztą to pasuje do tego typu gry i było w sumie jedynym jej brakiem żeby więcej ludzi mogło grać razem.

Mam nadzieję, że oficjalne ujawnienie projektu na E3, w czerwcu mijają równe 3 lata od premiery.

Opublikowano

Wszystkie gry w goldzie akutalnie są w wstecznej. Wejdz przez strone xbox.com i tam dodaj. 

Gość suteq
Opublikowano

Wchodzisz w zakładkę Games with Gold i masz wymienione gry z linkami do store'a. 

Opublikowano

Mam taki problem, po zakupie GoW:UE otrzymałem kody do pobrania wcześniejszych części i wszystkie kody działają oprócz do trzeciej części, na której najbardziej mi zależy. Wyskakuje mi błąd 0x80150017. Wpisałem go na stronie xbox i coś tam piszą, że mogę spróbować zmienić region czy billing adress ale nie chce za bardo nic tam mieszać. Mieliście tez taki problem?

Gość DonSterydo
Opublikowano

Rachunek sumienia i dwie zdrowaśki... znaczy hard reset konsoli ;)

Opublikowano

O co chodzi, ze na allegro sa tylko 3 aukcje z goldem na 12 miesiecy, a najtanszy kosztuje 180? Cos tam niby mialo podrozec, ale o tyle? Jak patrze na ceneo to tez wszedzie kolo 200zl. To jakas chwilowa sytuacja, czy taniej niz za 180 nie powinienem sie w najblizszym czasie spodziewac?

Opublikowano (edytowane)

Spotkał się ktoś z czymś takim? W ustawieniach sieci niby wszystko ok, usługi dostępne, gra online itp.Jak wciskam na kafelek Połącz Xbox live zero reakcji. Jak widać ani sklep ani wall społecznościowy nie działa, Gier cyfrowych nie mogę odpalić. Parę dni temu miałem to samo, Przywróciłem ustawienia konsoli i pomogło ale dziś znowu to samo ;/ Gdyby to miało jakieś znaczenie dysk ma 135gb wolnego, 62,8 pamięci w użyciu. Jakieś pomysły? 

fZ97BGF.jpg

Edytowane przez creatinfreak
Opublikowano

Mialem tak dwa dni z rzedu. Wyloguj sie albo zrob sie offline zeby potem sie zalogowac/wrocic online, a jak to nie zadziala to hardreset konsoli ;)

Gość suteq
Opublikowano

Jak jak takie coś miałem to pomagało przejście offline w opcjach sieci i od razu online. 

Opublikowano (edytowane)

Podobnie jak w Lunarze te kolorowe kropki nieco psują całościowy efekt. Trochę szkoda. Elite i pad od 360 w odcieniach szarości jakoś nie potrzebowały kolorków.

Może mogliby je robić w formie naklejki dla chętnych.

Edytowane przez Mustang