Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie pada po tuningu z wejściem na słuchawki. Czy na podpiętych słuchawkach pod wejście jack 3.5mm jest dźwięk z gier? Chodzi mi o granie w singlu bez mikrofonu. No i czy tylko stereo czy też przestrzenny?

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Przebijam, ja załadowałem 26 miesięcy Golda za 160 albo 170 zł  :reggie: Do końca stycznia 2017  :yao:

Edytowane przez DonSterydo
Opublikowano

Przebijam, ja załadowałem 26 miesięcy Golda za 160 albo 170 zł  :reggie: Do końca stycznia 2017  :yao:

Rosyjska zdrapka? Serwis OLX.PL od Pana z Warszawy? :-) Ja też się u niego wyposażyłem w pełne dwa lata.  :reggie:

Gość DonSterydo
Opublikowano

Jakiś czas temu była likwidacja jakiejś sieciówki i wszystko wyprzedawali za pół darmo, w tym i zdrapki.

Opublikowano

Były zestawy, co nie było Hs, stosowna informacja powinna być na pudełku. Tak samo jak z padami z wejściem na Jacka, jak miałem swego czasu xone wersja Forza, było info na pudełku że zestaw zawiera pada z wejściem na Jacka plus Hs.

Opublikowano

Panowie, dołączyłem do zacnego grona posiadaczy tegoż sprzętu.

Co muszę wiedzieć na sam początek?

Jakieś tipy dot. przenoszenia konta, rejestracji konsoli itd. mile widziane :D

Opublikowano (edytowane)

Może odnośnie sterowania: dawny przycisk start (Manu) działa w menu jak prawy przycisk myszy i otwiera wybór dodatkowych opcji odnośnie zaznaczonego kafelka. No i dwa razy szybko świecący przycisk Xbox podczas gry otwiera menu boczne z dostępem do osiągnięć, party itp. oraz robieniem screena pod Y i nagrywaniem pod X (w opcjach konsoli możesz wybrać długość nagrywania).

Konto bierzesz z 360 i możesz z konsoli dowolnie zmieniać region, bo regiony X360 i Xone są niezależne.

Edytowane przez Mustang
  • Plusik 1
Opublikowano

Tez tak czasami macie ze jak chcecie nagrac klipa lub zrobic screena i klikacie szybko dwa razy logo xbox to mimo ze obraz sie przyciemnia to nie wyskakuje ta zakladka po lewej i nie moge zrobic zrzutu? Nie jestem w preview jak cos