Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę zarejestrować konsolę na stronie, ale wyskakuje mi informacja o nieprawidłowym numerze telefonu. Próbowałem już różnych wariantów- z +48, bez, itp.. Jaki powinien być format nr.?

Opublikowano

Na E3 MS zapowie nowy standardowy kontroler, może (elite jako norma?) oraz podobne nową konsole, nową wersje ''elite''  może xbox slim, może lepsze bebechy, ze miecha się przekonamy.

Opublikowano

Na E3 MS zapowie nowy standardowy kontroler, może (elite jako norma?) oraz podobne nową konsole, nową wersje ''elite''  może xbox slim, może lepsze bebechy, ze miecha się przekonamy.

Miałem teraz brać elite kontroler, ale chyba faktycznie warto sie wstrzymać do e3 i zobaczyć co zaprezentują

Opublikowano

Chcę zarejestrować konsolę na stronie, ale wyskakuje mi informacja o nieprawidłowym numerze telefonu. Próbowałem już różnych wariantów- z +48, bez, itp.. Jaki powinien być format nr.?

po co w ogóle ta cała rejestracja konsoli?

Opublikowano

Panowie czy ktoś wie jak kupić grę ze wstecznej kompatybliności, której nie ma na polskim XBL, a jest na amerykańskim ? Niestety nie mogę sobie przypomnieć ani maila ani hasła do konta, na którym mam już Lumines Live i muszę zakupić ponownie.

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Odpaliłem X360 po długiej przerwie i mi zaktualizowało gamer score o +85GS. Ciekawe w jakiej grze :P

EDYTA: Sprawdziłem osiągnięcia i pokazuje mi że grałem 33 minuty temu w Burnout Paradise, musieli chyba wyłączyć serwery i automatycznie odblokować część osiągnięć wo w grę nie grałem od kilku lat :P Albo jakieś były zglitchowane.

Edytowane przez DonSterydo
Gość DonSterydo
Opublikowano

Keye.pl za 134zl

I "chwilowy brak" od jakiegoś roku ;)

Opublikowano

Koledzy czy jak kupie Shadow Complex na brazylijskim sklepie to,gra bedzie w,jezyku ang? W,ogole,to,chcialbym pochwalic,serwia micro,,wyslalem pada bo,sie,gwara konczyla (a co ;) ), a dostalem nowke w pudelku,,model z wyjaciem,na jacka :D

Gość DonSterydo
Opublikowano

Microsoftowi czy Media Expert? Pytam się bo gwarancja Microsoftu na akcesoria jak pady itp. jest 90-dniowa.

Opublikowano

Koledzy czy jak kupie Shadow Complex na brazylijskim sklepie to,gra bedzie w,jezyku ang? W,ogole,to,chcialbym pochwalic,serwia micro,,wyslalem pada bo,sie,gwara konczyla (a co ;) ), a dostalem nowke w pudelku,,model z wyjaciem,na jacka :D

A to chamy. Ja oddałem w pudełku a dostałem bez w folii jak z bundla konsoli. Bez jacka. Jakoś w grudniu-styczniu zgłaszałem prawie rocznego padzika.
Opublikowano (edytowane)

Microsoftowi czy Media Expert? Pytam się bo gwarancja Microsoftu na akcesoria jak pady itp. jest 90-dniowa.

Chyba przez rok spokojnie przyjmują. Tak jak na konsolę niby według papierów rok, a masz dwa.

Edytowane przez wrog