Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Jakby ktoś się zastanawiał, to Cortana będzie działać też na headsecie (bez Kinecta).

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

Widac ze nie maja w ogole pomyslu na to UI. Cortana z komorek, rozne wielkosci kafelkow z komorek i ten kafel games and apps jakos wsadzony na sile bez ladu i skladu . Daleko temu do swietnedo dasha z 360, a wystarczylo nie zperdolic na poczatko to nie bylo by czego naprawiac :reggie:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Mam zamiar sprzedać mojego One'a niedługo i zastanawiam się czy idzie w jakiś sposób zostawić wersje cyfrowe gier oraz dlc , bez zostawiania mojego profilu w sumie jest tego sporo na dysku.

Czy jakbym zmienił hasło do mojego konta ale je zostawił na konsolito czy kupujący będzie miał do nich dostęp na swoim gamertagu ?

Na 360'ce tak właśnie zrobiłem i działało, tutaj będzie to samo?

Opublikowano

Jak konsola ustawiona jako domowa, to możesz wywalić profil, a gry zostaną dla nowego właściciela.

Opublikowano

Wpadają, ale powiadomkę dostaniesz dopiero jak wejdziesz online xD. Chyba jak wejdziesz w aplikację Osiągnięcia to zobaczysz, że jednak są zaliczone.

No ch,ujowo :reggie:

A zmiany w dashu całkiem fpytkę.

Opublikowano

miałem tak z sunsetem ostatnio. nie zauważyłem że jestem offline, 3 achivy powinny wpaść. po ponownym uruchomieniu dopisało do dorobku. w sumie dobre rozwiązanie bo nic się nie glit(pipi)e, ewentualnie czasami wpada z opóźnieniem albo podczas grania w inną grę.

Opublikowano

w sumie dobre rozwiązanie bo nic się nie glit(pipi)e

Oj, gliczuje się strasznie, jak tylko coś się z serwerami wysypie w momencie odblokowywania. Nigdy nie miałeś osiągnięcia na „100%... Odblokowywanie” wiszącego?

Opublikowano

Miałem wielokrotnie ale w końcu wpadały. Pisałem wyżej że czasami z opóźnieniem.

Opublikowano

Zmiany w dashu to coś co powinno być absolutnym minimum już dawno temu. Dobrze, ze w końcu się pojawią, ale dlaczego do cholery tak późno.

Opublikowano

Ja dostałem kod na 180zl. :obama:

Opublikowano

Szkoda, że to zniżka tylko na konsole, a już na gierki nie. :cebula:

Opublikowano

dajcie mi te kody moze uda mi sie dorwać konsole za free

Opublikowano