Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

ponoć ta wersja 2TB ma kosztować aż 449$! czuje więc że 1TB to 350$, więc 1599zł w sklepach.

Ciekawe kiedy premiera

że co? 399$ kosztował XO z Kinectem na premierę w 2013, teraz nówka z dyskiem 1TB kosztuje 249$ a slim ma kosztować o 100-200$ więcej, ładnie ich powaliło, no chyba że tam Scoprion jest w środku ukryty czy jakiś inny upgrade bo nie czaję opisu no i jeśli to nie fake.

499$ kosztował boner z kinectem

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

450 za 2tb, 350 za 1tb i może 300 za wersje z 500gb, tak to widzę.

Opublikowano

Cyrk na kółkach... Ta sama konsolka w wersji Slim wielkości konkurencji w cenie premierowej. To ile ms popełnił błędów już nic nie naprawi. Jeżeli chodzi o Polskę to taki Slim znowu zadebiutuje z rocznym opóźnieniem.

Opublikowano

Mój błąd ale ta cena slima to strzał w kolano, skoro teraz grubas jest za 300$ 

Opublikowano

zobaczymy jutro. jeżeli wszystko legit to jutro się okaże co, kiedy i za ile.

Opublikowano

Grubasy są za 300$ bo jest promocja i czyszczenie magazynów. Slimka będzie miała standardowa cenę 300$ ale za model z dyskiem 500gb, a potem im więcej TB tym więcej $$.

Opublikowano

licze na bieda wersje slimki z 500gb w okolicach 1000zl ale pewnie sie przelicze i trzeba bedzie brac jakiegos grubasa w promocji

Opublikowano

Pojawiła się aplikacja Xbox na Androida, która zastąpiła niewspieranego od kilku miesięcy SmartGlassa. Jej wygląd i możliwości są wzorowane na aplikacji z Windows 10 Desktop/Mobile.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.xboxone.smartglass&hl=pl

Edytowane przez Vexilium

Opublikowano

Nie, zresztą na smartfonach nie miałoby to za bardzo sensu, bo nie da się do nich podpiąć pada. Ale mogliby o tym pomyśleć w kontekście tabletów.

Edytowane przez Vexilium

Opublikowano

Nie, zresztą na smartfonach nie miałoby to za bardzo sensu, bo nie da się do nich podpiąć pada. Ale mogliby o tym pomyśleć w kontekście tabletów.

Wszystko się da mając androida z rootem ;) 

ale fakt faktem, mogliby w kontekscie tabletów o tym pomyśleć, bo nie kazdy ma/chce mieć surface z win10. 

Opublikowano

Najtańsza wersja Slima (nie wiadomo z jakim HDD - pewnie 500 Gb) za $300 - czyli tyle po ile teraz grubaski chodzą w promocji:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Najtańsza wersja Slima (nie wiadomo z jakim HDD - pewnie 500 Gb) za $300 - czyli tyle po ile teraz grubaski chodzą w promocji:

Jeśli tak to   :obama:  :banderas:  :xboss:

Opublikowano

mala skrzyneczka z zasilaczem w srodku, goty padem, dr4, girsami4 i bc z x360 - awww yisss

Opublikowano

300 euro z gierką i livem spoko cena

Opublikowano

Za(pipi)ongo! Nadszedł czas Xboxa: wakacje, slimka, niższe ceny za starego i super gierki na jesieni. Jaram się DR4 i Forzą Horizon w Australii. A ile starszych gier będę miał do ogrania  :obama:  (Sunseta już kupiłem).

Opublikowano

Jeśli cena spadnie poniżej 1000zł i Bóg pomoże to sprawię sobie kiedyś slimkę dla kilku gierek (Sunset, Dead Rising, Forza, Quantum, Rare Replay z sentymentu), pomimo tego, że w tej generacji miałem powstrzymać się z kupowania drugiej konsoli. Wygląda pięknie.