Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No zakładając nołlajfing, ok. Grając 2 godziny po pracy i po 5 w weekend się nie zdąży z tysiakiem. Mi wyszło 6 dni, ale powiedzmy, że miałem czas na granie. Niemniej da się, jeśli akurat ktoś ma wolne, wszystko rozplanuje i ogrania trochę serię Halo, bo jednak trzeba przejść samemu na legendary.

Gość Orzeszek
Opublikowano (edytowane)

nawet dupy bym sobie nie umył tym van helsingiem

Edytowane przez Orzeszek
Gość DonSterydo
Opublikowano

Jedynka już była więc wątpię żeby dwójkę dali na premierę.

Opublikowano

Ma ktoś taki problem , że przy włączaniu gry lub aplikacji wyświetla się napis " trwa przygotowanie do uruchomienia aplikacji " ? Wcześniej tego nie miałem , a fifa 16 nie chce mi się uruchomić "coś poszło nie tak " mam ją z EA Acces ...z battelfield to samo , to wina jakiejs aktualizacji? Jestem w Preview.

Opublikowano (edytowane)

sprzedalem xboxa ale zgubilem paragon z euro(listopad 2015).idzie zarejestrowac konsole po nr seryjnym w serwisie ms czy gwarancja poszla sie yebac?

a jeszcze 3dni temu zrobilem zdjecie dowodu zakupu...

Edytowane przez Tommo
Opublikowano (edytowane)

Gdzie mam zgłosić reklamacje Halo 5? Bezpośrednio na infolinii supportu? Nie mogę pobrać za darmo, mogę tylko kupić. Pol dnia już minęło, w stanach dawno jest już 29czerwca. Promocja -50% już jest ale pobrać triala nie można.a może to przez preview?

Edytowane przez Kriss_Hietala
  • Minusik 1
Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Ty chciałeś zgłosić "reklamację", że darmowej gry przed aktualizacją sklepu nie możesz pobrać?  :oh_you:

Cebula is strong within this one I say.

Edytowane przez DonSterydo
Gość Orzeszek
Opublikowano

YEBANY 24 GODZINNY CYKL DOBOWY! Dobrze, że nie jesteś na plutonie bo doba trwa tam 152h.

Opublikowano

Zanim ja to pobiore to będzie 6 lipca wiec im prędzej wrzuca tym lepiej. Ma być 29ego...szkoda, ze nie napisali, ze 29Czerwca o 23:59

xD

to se ku,rwa kup gre lol