ssxx1 208 Opublikowano 29 czerwca 2016 Opublikowano 29 czerwca 2016 Rozumiem, ze Halo bedzie do konca dnia 5 lipca? Legendary jest tak wymagajacy jak w poprzednich czesciach czy nie? Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 30 czerwca 2016 Opublikowano 30 czerwca 2016 Już jest darmówka :-) u mnie dalej jest cena ;/ Cytuj
Mantis 1 164 Opublikowano 30 czerwca 2016 Opublikowano 30 czerwca 2016 Jestem świeży w temacie Xboxa, a i nawet nie wiem czy teraz dobry temat wybrałem do zadania tego pytanie. Niemniej od jakiś trzech dni nie działa mi część trybów w konsoli. Ogólnie połączenie sieciowe jest dobre o czym sama konsola mnie informuje. No bo nawet aktualizacje normalnie pobiera. Tylko, że nie działa mi sklep, w grach ciągle nie idzie nawiązać połączenia i prosi o granie offline, osiągnięcia mi nie wpadają. To u nich jakiś problem? Czy może ja mogę go jakoś sam rozwiązać? Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 30 czerwca 2016 Opublikowano 30 czerwca 2016 Jestem świeży w temacie Xboxa, a i nawet nie wiem czy teraz dobry temat wybrałem do zadania tego pytanie. Niemniej od jakiś trzech dni nie działa mi część trybów w konsoli. Ogólnie połączenie sieciowe jest dobre o czym sama konsola mnie informuje. No bo nawet aktualizacje normalnie pobiera. Tylko, że nie działa mi sklep, w grach ciągle nie idzie nawiązać połączenia i prosi o granie offline, osiągnięcia mi nie wpadają. To u nich jakiś problem? Czy może ja mogę go jakoś sam rozwiązać? też tak mam od wczoraj. dziwne Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 30 czerwca 2016 Opublikowano 30 czerwca 2016 w sensie ze to kwestia karty sieciowej? Cytuj
czeskimaster 3 338 Opublikowano 30 czerwca 2016 Opublikowano 30 czerwca 2016 (edytowane) Ja swego czasu jak miałem xone,na dwóch konsolach od MS był taki problem, że konsola sama się rozłączala z netem (obojętnie czy WiFi czy kabel), przeważnie problem występował po wybudzeniu konsoli. Z ps4 tego problemu nie miałem, więc stawiam że z netem wszystko jest ok, tylko xone coś miał skopane. Edytowane 30 czerwca 2016 przez czeskimaster Cytuj
Mantis 1 164 Opublikowano 1 lipca 2016 Opublikowano 1 lipca 2016 U mnie hard reset nie pomaga. Czyli tylko gwarancja mi zostaje? Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 1 lipca 2016 Opublikowano 1 lipca 2016 (edytowane) mi wczoraj już normalnie śmigało, nawet bez hard reseta. Edytowane 1 lipca 2016 przez Orzeszek Cytuj
Mantis 1 164 Opublikowano 1 lipca 2016 Opublikowano 1 lipca 2016 (edytowane) U mnie już czwarty dzień to nie działa. Ech konsola trochę ponad miesiąc Edytowane 1 lipca 2016 przez Mantis Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 lipca 2016 Opublikowano 1 lipca 2016 Po sygnaturze widzę, że nie szanowałeś marki xbox to teraz masz Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 1 lipca 2016 Opublikowano 1 lipca 2016 3 zdrowaśki do króla Spencera i powinno pomóc Cytuj
Mantis 1 164 Opublikowano 1 lipca 2016 Opublikowano 1 lipca 2016 Po sygnaturze widzę, że nie szanowałeś marki xbox to teraz masz Wbrew pozorom akurat bardzo polubiłem Xbox one. Może i lipa z instalacją gier i ich aktualizacjami, no i menu troszkę chaotyczne, ale ogółem oceniam one wyżej niż ps4. Wii U też zdecydowanie lepsze. Tak myślę, że chyba mi się przejadły gry Sony. Niemniej staram się na każdej konsoli grać. Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 2 lipca 2016 Opublikowano 2 lipca 2016 Xbox ma gorzej rozwiązane aktualizacje i sciaganie gier od ps4? Cytuj
Mantis 1 164 Opublikowano 2 lipca 2016 Opublikowano 2 lipca 2016 Zdecydowanie gorzej jest z instalacją i aktualizacjami. To przy ps4 jest epoka kamienia łupanego. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 2 lipca 2016 Opublikowano 2 lipca 2016 No nie wiem co tak słabo. Na X360 była malina, a tutaj nie ma się oszukiwać, dali du,py. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 2 lipca 2016 Opublikowano 2 lipca 2016 Steam ma tak samo jak XO tylko na Steamie po zalogowaniu do klienta od razu sam aktualizacje pobiera, a tutaj jak się nie kliknie gry to nie pobierze. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 2 lipca 2016 Opublikowano 2 lipca 2016 Instant on i z automatu pobierają sie aktualizacje, ale i tak system w ps4 dużo szybciej śmiga nie mówiąc juz o instalacji gie gdzie na ps4 trwa to 30 sekund, a na xo 30 minut xD Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 2 lipca 2016 Opublikowano 2 lipca 2016 No więc Steam nie ma tak samo, na Steamie prawie nigdy aktualizacja mi nie wchodzi w grę. Jak tylko ma chwilę bezczynności to uaktualnia wszystkie zainstalowane gierki. Na X1 no nie bardzo. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 2 lipca 2016 Opublikowano 2 lipca 2016 No przecież to napisałem, ehhhhh. ://////// Cytuj
Mantis 1 164 Opublikowano 2 lipca 2016 Opublikowano 2 lipca 2016 (edytowane) No ale jakość materiałów z jakich one jest wykonany dużo wyższa niż w ps4. Tak samo z padem, a i choć początkowo wydawało mi się, że nie jest tak wygodny jak na ps4, ostatecznie było to bardzo mylne stwierdzenie. Dużo lepszy pad. Podoba mi się też cicha praca konsoli. Moje ps4 to wyjec. A i jeśli chodzi o tytuły na wyłączność to one też górą. Dziwne, bo Sony ma lepszy potencjał w tym aspekcie, ale te niemal trzy lata w tej materii wypadają bardzo słabo. Niemniej może to się w końcu odmieni. Edytowane 2 lipca 2016 przez Mantis Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 2 lipca 2016 Opublikowano 2 lipca 2016 Pad to wiadomo, poezja, DualShock 4 to śmieszna zabawka przy tym (czas pracy baterii to w ogóle kpina). Tak samo rozmiary: wolę takiego grzmota który jest cichutki podczas gry jak małe gó,wno z upakowanymi ciasno podzespołami które zaczynają przypominać startującego Boeinga po 30 minutach gry. Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 2 lipca 2016 Opublikowano 2 lipca 2016 W nowym preview autmatyczne aktualizacje nie sa już powiązane z instant-on. Można ustawić to niezależnie. W nowym preview autmatyczne aktualizacje nie sa już powiązane z instant-on. Można ustawić to niezależnie. W nowym preview autmatyczne aktualizacje nie sa już powiązane z instant-on. Można ustawić to niezależnie. Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 4 lipca 2016 Autor Opublikowano 4 lipca 2016 XONE S w wersji 2TB jest w ultimie za 1799zł. Wersji 500GB i 1TB póki co nie ma, ale podejrzewam że za najtańszą będą wołać 1399 Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 5 lipca 2016 Opublikowano 5 lipca 2016 (edytowane) Biorąc pod uwagę wzrost kursu dolara po brexicie to wersja 2TB nie jest wcale jakoś super drogo wyceniona. 399* 3.99 * 1.23 = 1958... A jeszcze niedawno byl dolar za 4.10zl. Edytowane 5 lipca 2016 przez Kriss_Hietala Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi