Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Usuwanie gier z 0 GS to i tak szczegół w porównaniu do możliwości włączenia własnej muzyki w tle.

Edytowane przez Hum
  • Plusik 1
Opublikowano

Ja tam nie rozumiem tego biadolenia na temat własnej muzyki w tle, serio tak wam to przeszkadza ? Imo rzadko kiedy sie zdarza żeby soundtrack z gry ssał

• Plusik 1
Opublikowano

Tu chodzi raczej o to że obcinają ficzery dostępne wcześniej na 360 i robią z tego wielkie halo na nowej generacji. Ogólnie dash to kilkanaście kroków w tył względem 360.

Opublikowano (edytowane)

Ja tam nie rozumiem tego biadolenia na temat własnej muzyki w tle, serio tak wam to przeszkadza ? Imo rzadko kiedy sie zdarza żeby soundtrack z gry ssał

W wyścigach - brak. W sportówkach - brak. Gdy w BC będzie Skate - W CHUJ brak. 

Edytowane przez Hum
Opublikowano

Dash Xbox One od premiery to jest jakaś beka... 

360tką na właściwie zerowej ilości RAMu w grach pozwalała dosłownie na wszystko czego dusza zapragnie, to było coś !
Muzyka z pendrive - jak najbardziej, korzystałem i było to świetne podczas nudnych dźwiękowo multiplayerów jak CoD czy Halo..

A jeżeli mam nową grę od kumpla, chcę ją włączyć-sprawdzić i skasować z historii jeśli mi nie podchodzi to...co ? 
0GS do końca ? 

MS...(pipi)nijcie się w głowę ;)

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Moim zdaniem generalnie powinna być możliwość wyboru i usuwania każdej pozycji z GS - jeżeli zdobyłem gdzieś 12% w osiągnięciach w danej grze i powiedzmy 280 punktów GS to w czym problem żebym sobie usunął taką pozycję z listy i SAM SIEBIE pozbawił punktów, które SAM ZDOBYŁEM. Dla niepoprawnych escetów mogłaby to być fajna opcja.

Nie wspomnę już nawet o tym, że brak możliwości usuwania pozycji z zerowym dorobkiem GS zakrawa o absurd.

Edytowane przez Folion
  • Plusik 2
Opublikowano

Szanowałem jak poje.bany tego pada między innymi ze względu na absolutnie bezgłośną pracę triggerów, ale od wczoraj prawy coś skrzypi i wydaje mi się, że gorzej chodzi.

Problem mija po tym jak przedmucham mocno te szczeliny między triggerem, a obudową, ale niestety po kilku kliknięciach wraca.

Miał ktoś tak?

Gość DonSterydo
Opublikowano

Ja miałem, po jakimś czasie się wyrobił i przestał skrzypieć.

Opublikowano

polecam przepłukać trigger moczem

No próbowałem, ale z podniety nad doskonałością tego urządzenia wyleciało coś zupełnie innego niż mocz.

Dzięki chłopaki :lapka:

Opublikowano

Szanowałem jak poje.bany tego pada między innymi ze względu na absolutnie bezgłośną pracę triggerów, ale od wczoraj prawy coś skrzypi i wydaje mi się, że gorzej chodzi.

Problem mija po tym jak przedmucham mocno te szczeliny między triggerem, a obudową, ale niestety po kilku kliknięciach wraca.

Miał ktoś tak?

Identyko! Dmuchałem i przestało a po jakimś czasie wracało. Wiesz co zrobiłem? Olałem. Działać działa a mam inne sprawy na głowie niż trigger ;)

Choć wymienili mi pada na przełomie roku z powodu ściągania gałki na lewo i nie jestem pewien teraz czy to skrzypienie w nowym czy starym padzie...

Opublikowano

baterie to nie chwilówka. poszukaj po prostu sprawdzonego sklepu/sprzedawcy na allegro i tyle. jak on i jego towary legit to zamawiaj i ciesz się komfortowym graniem.

Opublikowano (edytowane)

A pady wam sie czasami nie wylaczaja? Tak o po prostu. Czasami kilka razy z rzedu w ciągu 2 minut a pozniej spokoj

Kilka razy z rzędu nie, ale raz na jakiś czas - zdarza się. Edytowane przez Hum
Opublikowano (edytowane)

Miałem ten sam problem, posmarowałem sprężynę triggera jak na filmie i przestało.

Trzeba się trochę z tym pomęczyć.

Królewiczu złociuteńki, to działa :banderas:

Oczywiście mam więcej skilla i nasmarowałem całość za drugim podejściem, a nie jak ten lamus :cool:

Edytowane przez maciucha
  • Plusik 2