Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Usuwanie gier z 0 GS to i tak szczegół w porównaniu do możliwości włączenia własnej muzyki w tle.

Edytowane przez Hum

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

Ja tam nie rozumiem tego biadolenia na temat własnej muzyki w tle, serio tak wam to przeszkadza ? Imo rzadko kiedy sie zdarza żeby soundtrack z gry ssał

Opublikowano

Tu chodzi raczej o to że obcinają ficzery dostępne wcześniej na 360 i robią z tego wielkie halo na nowej generacji. Ogólnie dash to kilkanaście kroków w tył względem 360.

Opublikowano

Ja tam nie rozumiem tego biadolenia na temat własnej muzyki w tle, serio tak wam to przeszkadza ? Imo rzadko kiedy sie zdarza żeby soundtrack z gry ssał

W wyścigach - brak. W sportówkach - brak. Gdy w BC będzie Skate - W CHUJ brak. 

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Dash Xbox One od premiery to jest jakaś beka... 

360tką na właściwie zerowej ilości RAMu w grach pozwalała dosłownie na wszystko czego dusza zapragnie, to było coś !
Muzyka z pendrive - jak najbardziej, korzystałem i było to świetne podczas nudnych dźwiękowo multiplayerów jak CoD czy Halo..

A jeżeli mam nową grę od kumpla, chcę ją włączyć-sprawdzić i skasować z historii jeśli mi nie podchodzi to...co ? 
0GS do końca ? 

MS...(pipi)nijcie się w głowę ;)

Opublikowano

Moim zdaniem generalnie powinna być możliwość wyboru i usuwania każdej pozycji z GS - jeżeli zdobyłem gdzieś 12% w osiągnięciach w danej grze i powiedzmy 280 punktów GS to w czym problem żebym sobie usunął taką pozycję z listy i SAM SIEBIE pozbawił punktów, które SAM ZDOBYŁEM. Dla niepoprawnych escetów mogłaby to być fajna opcja.

Nie wspomnę już nawet o tym, że brak możliwości usuwania pozycji z zerowym dorobkiem GS zakrawa o absurd.

Edytowane przez Folion

Opublikowano

No to macie poważne problemy :]

Opublikowano

Może ktoś podpowiedzieć czy niemiecka pudełkowa wersja Halo MCC ma inne wersje językowe ? np ang/pl ?

Opublikowano

Szanowałem jak poje.bany tego pada między innymi ze względu na absolutnie bezgłośną pracę triggerów, ale od wczoraj prawy coś skrzypi i wydaje mi się, że gorzej chodzi.

Problem mija po tym jak przedmucham mocno te szczeliny między triggerem, a obudową, ale niestety po kilku kliknięciach wraca.

Miał ktoś tak?

Opublikowano

Ja miałem, po jakimś czasie się wyrobił i przestał skrzypieć.

Opublikowano

polecam przepłukać trigger moczem

No próbowałem, ale z podniety nad doskonałością tego urządzenia wyleciało coś zupełnie innego niż mocz.

Dzięki chłopaki :lapka:

Opublikowano

Szanowałem jak poje.bany tego pada między innymi ze względu na absolutnie bezgłośną pracę triggerów, ale od wczoraj prawy coś skrzypi i wydaje mi się, że gorzej chodzi.

Problem mija po tym jak przedmucham mocno te szczeliny między triggerem, a obudową, ale niestety po kilku kliknięciach wraca.

Miał ktoś tak?

Identyko! Dmuchałem i przestało a po jakimś czasie wracało. Wiesz co zrobiłem? Olałem. Działać działa a mam inne sprawy na głowie niż trigger ;)

Choć wymienili mi pada na przełomie roku z powodu ściągania gałki na lewo i nie jestem pewien teraz czy to skrzypienie w nowym czy starym padzie...

Opublikowano

Też mam inne sprawy na głowie, ale niestety także pyerdolca na punkcie takich szczegółów :/

No, ale może przejdzie.

Opublikowano

Miałem ten sam problem, posmarowałem sprężynę triggera jak na filmie i przestało.

Trzeba się trochę z tym pomęczyć.

Opublikowano

A pady wam sie czasami nie wylaczaja? Tak o po prostu. Czasami kilka razy z rzedu w ciągu 2 minut a pozniej spokoj

Opublikowano

baterie to nie chwilówka. poszukaj po prostu sprawdzonego sklepu/sprzedawcy na allegro i tyle. jak on i jego towary legit to zamawiaj i ciesz się komfortowym graniem.

Opublikowano

A pady wam sie czasami nie wylaczaja? Tak o po prostu. Czasami kilka razy z rzedu w ciągu 2 minut a pozniej spokoj

Kilka razy z rzędu nie, ale raz na jakiś czas - zdarza się.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

wkurza to rozłączanie.. niby to jest na mniej niż sekundę, ale już wyciszy grupę i codopiero po kilkunastu sekundach z nów będzie mi mikrofon działać i słyszeć będę ludzi w słuchawce.

Opublikowano

Jak jest z preorderami w sklepie Microsoft? Kasę ściągają w momencie wysyłki towaru (jak Amazon), czy w momencie złożenia zamówienia?

Opublikowano

Miałem ten sam problem, posmarowałem sprężynę triggera jak na filmie i przestało.

Trzeba się trochę z tym pomęczyć.

Królewiczu złociuteńki, to działa :banderas:

Oczywiście mam więcej skilla i nasmarowałem całość za drugim podejściem, a nie jak ten lamus :cool:

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

Mam takie pytanko, czy kabel hdmi, który znajduje się w zestawie z Xboxem to hdmi 2.0?

Opublikowano

Witam, czy jak sprzedam One to nowy właściciel będzie miał dostęp do gier zakupionych cyfrowo? Drugie pytanko czy GwG sa przypisane do profilu czy do konsoli rownież?