Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

Był jakiś kolejny update konsoli czy dziś jak podpiąłem headset od MS to X musiał się zaktualizować? Pad osobno dostał update ale to norma.

Opublikowano

Ja pier,dolę mam już piątą aktualizację chyba. Co do konsoli usiądę to najpierw 20 minut czekania. Je,bać gaming w 2016 roku

Za cytowanie albo linkowanie tego pudelka technologicznego powinny byc warny.

Częściej tam tanie sensacje, reposty z zagranicznych serwisów i zwykłe bzdury są niż coś sensownego

Opublikowano

wypisz sie z preview bo przeciez dash juz jest w takim stanie ze nie trzeba czekac na aktualizacje 

Opublikowano

Jedynie co, to mogli by poprawić szybkość działania sklepu, sklep się zachowuje, jakby konsoli Ramu brakowało :-)

Opublikowano

szybkosci dasha chyba juz nie naprawia

Opublikowano

Jedynie co, to mogli by poprawić szybkość działania sklepu, sklep się zachowuje, jakby konsoli Ramu brakowało :-)

zmień region. Zmieniłem na usa i cały dashboard, sklep wszystko lepiej dziala. Nawet przedkakiwanke w sklepie po kategoriach bez przycinania. Jeżeli to tylko placebo(a powinno być, w końcu co ma region do płynności działania systemu?)to bardzo skuteczne ;P
Opublikowano

czy ktos moglby mi napisac, gdzie na konsoli moge sprawdzic save'y zapisane w chmurze?

Przegralem mase godzin w Horizon 2, ale w systemie na nowej konsoli widze tylko savey lokalne...

(jak zainstaluje te milion GB to zresetuje konsole, moze subskrypcja sie nie zapisala, albo gra musi w calosci byc zainstalowana?)

Edytowane przez easye

Opublikowano

Wejdz w manage game na kaflu z forza i tam po lewej będziesz mial save data

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

tak, tylko tam ma 1 wspólny - z chmury nie jest widoczny tylko przy usuwaniu wybierasz który chcesz wywalić - usuń z konsoli, usuń wszędzie

Opublikowano

Po co ci Xbox jak wszystkie exy ogrywasz na PC ? Serio pytanie bez wojenek

Opublikowano

Odpalales juz gre? Wtedy ci sie zsynchronizuje z chmura i powinny byc dostepne zapisy z chmury.

Opublikowano

Pewnie masz rację bluber, bo nadal instaluje. Kubson, nie masz tak, że zawsze pogralbys w coś czego nie masz? 100 gierek na PC, milion na urządzeniach Sony, a nagle zachciało mi się zagrać w Halo i Horizon, których na PC po prostu nie ma.

Edytowane przez easye

Opublikowano

no tez tak mam dla tego przymierzam sie do kupna neo xDD

Opublikowano

Ufff, save odzyskany, miałeś rację Bluber!

Co to jest za graaaa!

Opublikowano

a jak sie teraz robi szybkie screeny, badz nagrywa filmy ? jakis klawisz skrotu ?

Opublikowano

Dzieki, nagrywanie rozumiem dziala od startu, czy X tez nagrywa ciagle ostatnie 15 minut ?

Opublikowano

Ostatnie 30 sekund do 5 minut, zależnie jak sobie w opcjach ustawisz.