Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

Gry we wstecznej kompatybilnosci mozna odpalac bezposrednio z plyty? Zagralbym 2 raz w Bayonette!

Opublikowano

To są emulowane pliki, trzeba je pobrać z Live.

Opublikowano

i dyskiem SSHD

Opublikowano

Chyba tylko ja nie miałem aktualizacji od dawna, a jeśli już to przy którymś stend baju.

Opublikowano

Lepiej uruchamiać konsole raz w miesiącu, zawsze mniej aktualizacji xD

Lepiej aby coś naprawiali, ale taka beka z ps3 była, a teraz jest nawet gorzej.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Lepiej uruchamiać konsole raz w miesiącu, zawsze mniej aktualizacji xD

No jak ktoś kupuje konsole aby tylko stała pod telewizorem to na pewno. 

Opublikowano

Kruk nie masz instant on? Bo szczerze mówiąc nie miałem żadnej aktualizacji od czasu kupna konsoli (tam była jedna) reszta mi się zrobiła sama.

Opublikowano

Ty tak na serio? Ile to będzie 4zł w skali roku?

Opublikowano

Raven z Poznania to go idzie zrozumieć, mają to we krwi.

Opublikowano

Dokładnie tak. Nie każdy lubi, blubi. Ja mam wszystkie urządzenia w pokoju do listew podpięte i na noc je wyłączam, więc instant-on średnio z tym współpracuje z tego co się dowiadywałem.

Opublikowano

No u mnie podobna sytuacja. Na noc, czy jak nikogo nie ma w domu, wyłączam cały sprzęt z gniazdek, no ale u mnie głównie działa to, że kiedyś przez burzę cały sprzęt poszedł do kosza, więc człowiek ma fobie teraz :)

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Ja na noc daje w ustawieniach całkowite wyłączenie One, a czasami po prostu w ciągu dnia coś pogram, daje wyłącz konsolę, wtedy konsola niestety albo stety ma domyślny tryb spoczynku i wtedy pewnie mi się to wszystko ściąga.

Opublikowano

K,URWA ZNOWU IT'S TIME TO UPDATE I PATCH MNIEJ WIĘCEJ 450 MB, PRZECIEŻ JA MAM TEN JE,BANY PREVIEW WYŁĄCZONY

no bo mnie ch,uj strzeli

jaki masz nr dasza? 10.0.14393.1045?

Opublikowano

O Panie, a jak to mam sprawdzic?

Nom mi sie kiedys spalił zasilacz w PC przez niewyłączanie, teraz grzeczniutko wyłączam. Inna sprawa że miałem zwykły przedłużacz zamiast legitnej listwy przepięciowej.

Opublikowano

Wg. M$ najnowszy dasz to ten z 1045 a u Ciebie jest kilka oczek wyższy. Brałeś nową konsolę? Może poprzedni właściciel był w Preview - do testów rejestrujesz konsolę a nie profil

Opublikowano

Tak sobie testuje elite od paru dni i ten pad to najlepszy kontroler jaki w zyciu trzymalem w dloniach. Samo jego wykonanie jest rewelacyjne. Jest tak solidny, ze moglbym nim niszczyc sciany nosne. Co do konsoli w wersji elite to nie mam porownania ze zwyklym grubasem ale jestem mile zaskoczony, ze konsola nawet w trakcie gry jest cicha jakby jej wcale nie bylo.