Opublikowano 10 września 20168 l Gry we wstecznej kompatybilnosci mozna odpalac bezposrednio z plyty? Zagralbym 2 raz w Bayonette!
Opublikowano 10 września 20168 l Interesująca oferta, ale nigdy nie miałem raczej potrzeby posiadania takiego pada. Dzięki za info .
Opublikowano 11 września 20168 l K,URWA ZNOWU IT'S TIME TO UPDATE I PATCH MNIEJ WIĘCEJ 450 MB, PRZECIEŻ JA MAM TEN JE,BANY PREVIEW WYŁĄCZONY no bo mnie ch,uj strzeli
Opublikowano 11 września 20168 l Chyba tylko ja nie miałem aktualizacji od dawna, a jeśli już to przy którymś stend baju.
Opublikowano 11 września 20168 l nie skłamię jeśli napiszę, że to chyba dwudziesty raz od czasu nowego dasha no, dziesiąty na pewno
Opublikowano 11 września 20168 l Lepiej uruchamiać konsole raz w miesiącu, zawsze mniej aktualizacji xD Lepiej aby coś naprawiali, ale taka beka z ps3 była, a teraz jest nawet gorzej. Edytowane 11 września 20168 l przez Moldar
Opublikowano 11 września 20168 l Lepiej uruchamiać konsole raz w miesiącu, zawsze mniej aktualizacji xD No jak ktoś kupuje konsole aby tylko stała pod telewizorem to na pewno.
Opublikowano 11 września 20168 l Kruk nie masz instant on? Bo szczerze mówiąc nie miałem żadnej aktualizacji od czasu kupna konsoli (tam była jedna) reszta mi się zrobiła sama.
Opublikowano 11 września 20168 l Dokładnie tak. Nie każdy lubi, blubi. Ja mam wszystkie urządzenia w pokoju do listew podpięte i na noc je wyłączam, więc instant-on średnio z tym współpracuje z tego co się dowiadywałem.
Opublikowano 11 września 20168 l No u mnie podobna sytuacja. Na noc, czy jak nikogo nie ma w domu, wyłączam cały sprzęt z gniazdek, no ale u mnie głównie działa to, że kiedyś przez burzę cały sprzęt poszedł do kosza, więc człowiek ma fobie teraz Edytowane 11 września 20168 l przez Moldar
Opublikowano 11 września 20168 l Ja na noc daje w ustawieniach całkowite wyłączenie One, a czasami po prostu w ciągu dnia coś pogram, daje wyłącz konsolę, wtedy konsola niestety albo stety ma domyślny tryb spoczynku i wtedy pewnie mi się to wszystko ściąga.
Opublikowano 11 września 20168 l K,URWA ZNOWU IT'S TIME TO UPDATE I PATCH MNIEJ WIĘCEJ 450 MB, PRZECIEŻ JA MAM TEN JE,BANY PREVIEW WYŁĄCZONY no bo mnie ch,uj strzeli jaki masz nr dasza? 10.0.14393.1045?
Opublikowano 11 września 20168 l O Panie, a jak to mam sprawdzic? Nom mi sie kiedys spalił zasilacz w PC przez niewyłączanie, teraz grzeczniutko wyłączam. Inna sprawa że miałem zwykły przedłużacz zamiast legitnej listwy przepięciowej.
Opublikowano 11 września 20168 l Juz wiem, mam 10.0.14393.1057 Ostatni update udany, bo kiedys ktos juz radzil zeby to sprawdzic.
Opublikowano 12 września 20168 l Wg. M$ najnowszy dasz to ten z 1045 a u Ciebie jest kilka oczek wyższy. Brałeś nową konsolę? Może poprzedni właściciel był w Preview - do testów rejestrujesz konsolę a nie profil
Opublikowano 12 września 20168 l Tak sobie testuje elite od paru dni i ten pad to najlepszy kontroler jaki w zyciu trzymalem w dloniach. Samo jego wykonanie jest rewelacyjne. Jest tak solidny, ze moglbym nim niszczyc sciany nosne. Co do konsoli w wersji elite to nie mam porownania ze zwyklym grubasem ale jestem mile zaskoczony, ze konsola nawet w trakcie gry jest cicha jakby jej wcale nie bylo.