Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już pomijając te łatwe GSy to ten wstęp jest zaje.bisty aż mi narobił ochoty na nowe NBA2K ostatnie gralem jakoś 3 lat temu i przez mnogość opcji ataku i sterowania przerażony odpusciłem ale wygląd, płynność, animacja graczy była na świetnym poziomie. Tutaj jest jeszcze lepiej , do tego ta otoczka fabularna całkiem znośnym poziomie no miód.

Opublikowano

Już pomijając te łatwe GSy to ten wstęp jest zaje.bisty aż mi narobił ochoty na nowe NBA2K ostatnie gralem jakoś 3 lat temu i przez mnogość opcji ataku i sterowania przerażony odpusciłem ale wygląd, płynność, animacja graczy była na świetnym poziomie. Tutaj jest jeszcze lepiej , do tego ta otoczka fabularna całkiem znośnym poziomie no miód.

Trzeba bylo brac 2K16 z Plusa w zeszłym miesiacu, bo powiem szczerez roznic wiekszych nie widze, a nawet graficznie poki co Prelude jest chyba ciut gorsze.

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Hej cebulaki - wiecie, że jak zamawiacie w MS Store te preordery z kodami na -45 zł do następnego zamówienia, to po złożeniu pierwszego zamówienia i wykorzystania kodu na następne zamówienie, możecie anulować pierwsze zamówienie i dalej mieć drugą grę z aktywną zniżką i jeszcze np. kupić ponownie anulowaną grę ale tym razem ze zniżką za zakup drugiej? :P I jeszcze pewnie dostaniecie trzeci kod :P

Edytowane przez DonSterydo
  • Plusik 2
Gość DonSterydo
Opublikowano

Lord Cebulion jest dzisiaj silny. Splosion Man za free, po anulowaniu zamówienia na Horizon 3 Girsa 4 nadal mam w cenie 194 zł :P

Opublikowano (edytowane)

Czyli co, kupuję Gordizona 3, nie płacę za niego i dostaję -45 zł i Gyrosy kupuję za śmieszny piniondz? Po wszystkim anuluje zamówienie na Gordizon 3 i Spencer  dalej się ze mną kumpluje  jak gdyby nigdy nic? 

Edytowane przez D.B. Cooper
Opublikowano (edytowane)

Nadal działa to promo -45zł na następny zakup w ms?

Jakbyś ktoś szukał to w gazetce Media Expert Xbox One 1TB elite, oczywiście z kontrolerem custom elite i dodatkowo 3 miechy golda za 1399zł. Chyba dobra cena? :)

Widzę, że nie da się za pobraniem. Podpinając kartę, od razu sciaga kase z niej? Jesli tak, to w przypadku anulowania pierwszego zamówienia :cebula: po jakim czasie zwracają hajsiwo?

BTW. Może ma ktoś niepotrzebny kod na rabacik -45zł i chętnie użyczy go? :)

Edytowane przez Koleś88
Opublikowano

A gdzie można anulować zamówienie? Ktoś pisał tutaj, że w czacie z obsługą ale na stronie pokazuje mi tylko infolinie, żadnego czatu nie znalazłem. Mailowo np. też można anulować czy trzeba dzwonić?

Bo czat działa poniedziałek - piątek. Dziś nie załatwisz.