Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

W sumie to racja, kruk kupił używke więc dlatego tak ma

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

12XX niw sprawdzę dokładnie bo zaraz wychodzę. 10.0.14393.2052

Edytowane przez Kriss_Hietala

Opublikowano

Slimka w szatach B1 jest rewelacyjna. Rozwazam zakup.

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Jak ktoś chce szybko i za darmoszkę podbić GS to  polecam NBA 2k17 Prelude 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Już pomijając te łatwe GSy to ten wstęp jest zaje.bisty aż mi narobił ochoty na nowe NBA2K ostatnie gralem jakoś 3 lat temu i przez mnogość opcji ataku i sterowania przerażony odpusciłem ale wygląd, płynność, animacja graczy była na świetnym poziomie. Tutaj jest jeszcze lepiej , do tego ta otoczka fabularna całkiem znośnym poziomie no miód.

Opublikowano

Już pomijając te łatwe GSy to ten wstęp jest zaje.bisty aż mi narobił ochoty na nowe NBA2K ostatnie gralem jakoś 3 lat temu i przez mnogość opcji ataku i sterowania przerażony odpusciłem ale wygląd, płynność, animacja graczy była na świetnym poziomie. Tutaj jest jeszcze lepiej , do tego ta otoczka fabularna całkiem znośnym poziomie no miód.

Trzeba bylo brac 2K16 z Plusa w zeszłym miesiacu, bo powiem szczerez roznic wiekszych nie widze, a nawet graficznie poki co Prelude jest chyba ciut gorsze.

Opublikowano

Nie oplacam plusa kolego.

Opublikowano

Co do Prelude, to jakby ktos jednak nie uzbieral kasy na upgrade zawsze moze sciagnac aplikacje na telefon, zrobic pare wyzwan i kasa synchronizuje sie z gra.

Opublikowano

Hej cebulaki - wiecie, że jak zamawiacie w MS Store te preordery z kodami na -45 zł do następnego zamówienia, to po złożeniu pierwszego zamówienia i wykorzystania kodu na następne zamówienie, możecie anulować pierwsze zamówienie i dalej mieć drugą grę z aktywną zniżką i jeszcze np. kupić ponownie anulowaną grę ale tym razem ze zniżką za zakup drugiej? :P I jeszcze pewnie dostaniecie trzeci kod :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

No to już jest ultimate cebula. 

Opublikowano

Incepcjonion

Opublikowano

Lord Cebulion jest dzisiaj silny. Splosion Man za free, po anulowaniu zamówienia na Horizon 3 Girsa 4 nadal mam w cenie 194 zł :P

Opublikowano

Żeby anulować to z działem obsługi muszę się skontaktować? Czy jest gdzieś magiczny odnośnik do anulowania zamówienia? :dog:

Opublikowano

Żeby anulować to z działem obsługi muszę się skontaktować? Czy jest gdzieś magiczny odnośnik do anulowania zamówienia? :dog:

Przez chat z działem obsługi to załatwisz.

Opublikowano

Czyli co, kupuję Gordizona 3, nie płacę za niego i dostaję -45 zł i Gyrosy kupuję za śmieszny piniondz? Po wszystkim anuluje zamówienie na Gordizon 3 i Spencer  dalej się ze mną kumpluje  jak gdyby nigdy nic? 

Edytowane przez D.B. Cooper

Opublikowano

Yep. Story of my life ;)

Opublikowano

Nadal działa to promo -45zł na następny zakup w ms?

Jakbyś ktoś szukał to w gazetce Media Expert Xbox One 1TB elite, oczywiście z kontrolerem custom elite i dodatkowo 3 miechy golda za 1399zł. Chyba dobra cena? :)

Widzę, że nie da się za pobraniem. Podpinając kartę, od razu sciaga kase z niej? Jesli tak, to w przypadku anulowania pierwszego zamówienia :cebula: po jakim czasie zwracają hajsiwo?

BTW. Może ma ktoś niepotrzebny kod na rabacik -45zł i chętnie użyczy go? :)

Edytowane przez Koleś88

Opublikowano

A gdzie można anulować zamówienie? Ktoś pisał tutaj, że w czacie z obsługą ale na stronie pokazuje mi tylko infolinie, żadnego czatu nie znalazłem. Mailowo np. też można anulować czy trzeba dzwonić?

Opublikowano

A gdzie można anulować zamówienie? Ktoś pisał tutaj, że w czacie z obsługą ale na stronie pokazuje mi tylko infolinie, żadnego czatu nie znalazłem. Mailowo np. też można anulować czy trzeba dzwonić?

Bo czat działa poniedziałek - piątek. Dziś nie załatwisz.