Opublikowano 12 września 20168 l 12XX niw sprawdzę dokładnie bo zaraz wychodzę. 10.0.14393.2052 Edytowane 12 września 20168 l przez Kriss_Hietala
Opublikowano 12 września 20168 l Slimka w szatach B1 jest rewelacyjna. Rozwazam zakup. Edytowane 12 września 20168 l przez MEVEK
Opublikowano 13 września 20168 l Jak ktoś chce szybko i za darmoszkę podbić GS to polecam NBA 2k17 Prelude Edytowane 13 września 20168 l przez chris85
Opublikowano 13 września 20168 l Już pomijając te łatwe GSy to ten wstęp jest zaje.bisty aż mi narobił ochoty na nowe NBA2K ostatnie gralem jakoś 3 lat temu i przez mnogość opcji ataku i sterowania przerażony odpusciłem ale wygląd, płynność, animacja graczy była na świetnym poziomie. Tutaj jest jeszcze lepiej , do tego ta otoczka fabularna całkiem znośnym poziomie no miód.
Opublikowano 14 września 20168 l Już pomijając te łatwe GSy to ten wstęp jest zaje.bisty aż mi narobił ochoty na nowe NBA2K ostatnie gralem jakoś 3 lat temu i przez mnogość opcji ataku i sterowania przerażony odpusciłem ale wygląd, płynność, animacja graczy była na świetnym poziomie. Tutaj jest jeszcze lepiej , do tego ta otoczka fabularna całkiem znośnym poziomie no miód. Trzeba bylo brac 2K16 z Plusa w zeszłym miesiacu, bo powiem szczerez roznic wiekszych nie widze, a nawet graficznie poki co Prelude jest chyba ciut gorsze.
Opublikowano 14 września 20168 l Co do Prelude, to jakby ktos jednak nie uzbieral kasy na upgrade zawsze moze sciagnac aplikacje na telefon, zrobic pare wyzwan i kasa synchronizuje sie z gra.
Opublikowano 14 września 20168 l update: nie poszło z aplikacją to pojechali po bandzie i dali możliwość grania z poziomu edge'a romy ładujesz na onedrive, odpalasz xboxową przeglądarkę i ... http://test.nesbox.com/xbox/
Opublikowano 16 września 20168 l Hej cebulaki - wiecie, że jak zamawiacie w MS Store te preordery z kodami na -45 zł do następnego zamówienia, to po złożeniu pierwszego zamówienia i wykorzystania kodu na następne zamówienie, możecie anulować pierwsze zamówienie i dalej mieć drugą grę z aktywną zniżką i jeszcze np. kupić ponownie anulowaną grę ale tym razem ze zniżką za zakup drugiej? I jeszcze pewnie dostaniecie trzeci kod Edytowane 16 września 20168 l przez DonSterydo
Opublikowano 16 września 20168 l Lord Cebulion jest dzisiaj silny. Splosion Man za free, po anulowaniu zamówienia na Horizon 3 Girsa 4 nadal mam w cenie 194 zł
Opublikowano 16 września 20168 l Żeby anulować to z działem obsługi muszę się skontaktować? Czy jest gdzieś magiczny odnośnik do anulowania zamówienia?
Opublikowano 16 września 20168 l Żeby anulować to z działem obsługi muszę się skontaktować? Czy jest gdzieś magiczny odnośnik do anulowania zamówienia? Przez chat z działem obsługi to załatwisz.
Opublikowano 16 września 20168 l Czyli co, kupuję Gordizona 3, nie płacę za niego i dostaję -45 zł i Gyrosy kupuję za śmieszny piniondz? Po wszystkim anuluje zamówienie na Gordizon 3 i Spencer dalej się ze mną kumpluje jak gdyby nigdy nic? Edytowane 16 września 20168 l przez D.B. Cooper
Opublikowano 17 września 20168 l Nadal działa to promo -45zł na następny zakup w ms? Jakbyś ktoś szukał to w gazetce Media Expert Xbox One 1TB elite, oczywiście z kontrolerem custom elite i dodatkowo 3 miechy golda za 1399zł. Chyba dobra cena? Widzę, że nie da się za pobraniem. Podpinając kartę, od razu sciaga kase z niej? Jesli tak, to w przypadku anulowania pierwszego zamówienia po jakim czasie zwracają hajsiwo? BTW. Może ma ktoś niepotrzebny kod na rabacik -45zł i chętnie użyczy go? Edytowane 17 września 20168 l przez Koleś88
Opublikowano 17 września 20168 l A gdzie można anulować zamówienie? Ktoś pisał tutaj, że w czacie z obsługą ale na stronie pokazuje mi tylko infolinie, żadnego czatu nie znalazłem. Mailowo np. też można anulować czy trzeba dzwonić?
Opublikowano 17 września 20168 l A gdzie można anulować zamówienie? Ktoś pisał tutaj, że w czacie z obsługą ale na stronie pokazuje mi tylko infolinie, żadnego czatu nie znalazłem. Mailowo np. też można anulować czy trzeba dzwonić? Bo czat działa poniedziałek - piątek. Dziś nie załatwisz.