Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Lubię xboxa, bo jest najlepszym xboxem one w historii, nr jeden, tylko one. One = Neo, xbox wybrany, piękny sp®zęt.

Edytowane przez musoil

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

Właśnie kupiłem zewnętrzny dysk 1TB, czy da się podzielić w nim pamięć? Chce aby dla xboxa była zarezerwowana tylko połowa miejsca, reszta ma być wykorzystywana jako pamięć masowa dla PC.

Opublikowano

Nie da się.

Opublikowano

Trochę to bez sensu. Z tego co pamiętam chociaż mogę się mylić to na xbox 360 po podłączeniu pendrive dało się to podzielić tak tylko część była na gry.

Opublikowano

Nie xbox ci formatował pendrive tylko pod konsole

Opublikowano

Jest na X1 coś takiego jak system transfer jak na 3DS? Mam dwie konsole. Jedną starą, drugą nową. Chcę przerzucić wszystko ze starej na nową.

Opublikowano

Logujesz się na nową konsolę i wszystko masz do instalacji. Chyba że gierki masz na zewnętrznym hdd.

Save'y pobiera z chmury

Opublikowano

Tak jest. Naraz na dysku i chmurze.

Opublikowano

Potwierdzam sam niczego noe zgrywalem a na xbox one s od razu kontynuowalem na sejwie wcześniejszym

Opublikowano

VLC jest już dostępny na konsoli. To pierwsza aplikacja na XOne umożliwiająca odtwarzanie filmów z napisami z zewnętrznych źródeł  ;) Ale ma też sporo różnych bugów, więc przed twórcami jeszcze sporo do zrobienia.

Edytowane przez Vexilium

Opublikowano

Pytanie z zieleniaka: czy to growa przypadłość czy sprzęt kiepski a może wadliwy: tekstury doczytują mi się z opóźnieniem i to sporym a poza tym dialogi postaci znikają po uruchomieniu gry w trybie instant on (chodzi oczywiście o dźwięk). Sprawdzone na Quantum Break, Halo 5. Czy ustawienie na 5.1 zamiast deafaultowego 7.1 może być problemixem czy bez różnicy? 

Edytowane przez da$io

Opublikowano

doczytywanie w qb to norma

instant on tak czasem ma

co do dźwięku to nie wiem - konsola sama da Ci znać jak coś jej nie pasuje (na słuchawki stereo dałem w opcjach 5.1 a xbox: nie, nie kolego - tylko stereo)

Opublikowano

Konsole od 2013 mam w instant on i żadne z powyższych nigdy mnie nie dotknęło

Opublikowano

Pytanie z zieleniaka: czy to growa przypadłość czy sprzęt kiepski a może wadliwy: tekstury doczytują mi się z opóźnieniem i to sporym a poza tym dialogi postaci znikają po uruchomieniu gry w trybie instant on (chodzi oczywiście o dźwięk). Sprawdzone na Quantum Break, Halo 5. Czy ustawienie na 5.1 zamiast deafaultowego 7.1 może być problemixem czy bez różnicy?

A masz One S?
Opublikowano

A propos. Jaka dokładnie jest różnica w poborze prądu pomiędzy tymi dwoma trybami?

Opublikowano

Nie mam pojęcia, chyba nieznaczna

Opublikowano

A propos. Jaka dokładnie jest różnica w poborze prądu pomiędzy tymi dwoma trybami?

https://support.xbox.com/pl-PL/xbox-one/console/learn-about-power-modes

Wyłączona konsola w trybie Instant-On zużywa 15 watów energii.

Wyłączona konsola w trybie oszczędzania energii zużywa 0,5 wata energii.

W linku jest jeszcze bardzo fajna tabelka - niestety jak ją wklejam to się rozwala.

Opublikowano

Mózg rozje,bany, mogę ustawić X1 żeby włączał/wyłączał mój 21-calowy TV ustawiony 4m od kanapy tak jak konsola się włącza/wyłącza. MIND=BLOWN

Opublikowano

jak sie nie myle to od poczatku byla ta opcja, mega wygodna 

czuje dume, tylko xbox