Opublikowano 3 października 20168 l Lubię xboxa, bo jest najlepszym xboxem one w historii, nr jeden, tylko one. One = Neo, xbox wybrany, piękny sp®zęt. Edytowane 3 października 20168 l przez musoil
Opublikowano 5 października 20168 l Właśnie kupiłem zewnętrzny dysk 1TB, czy da się podzielić w nim pamięć? Chce aby dla xboxa była zarezerwowana tylko połowa miejsca, reszta ma być wykorzystywana jako pamięć masowa dla PC.
Opublikowano 6 października 20168 l Niestety się nie da. Też tak chciałem. Za to po podłączeniu dysku mam prawie 2tb na gierki
Opublikowano 6 października 20168 l Trochę to bez sensu. Z tego co pamiętam chociaż mogę się mylić to na xbox 360 po podłączeniu pendrive dało się to podzielić tak tylko część była na gry.
Opublikowano 6 października 20168 l Jest na X1 coś takiego jak system transfer jak na 3DS? Mam dwie konsole. Jedną starą, drugą nową. Chcę przerzucić wszystko ze starej na nową.
Opublikowano 6 października 20168 l Logujesz się na nową konsolę i wszystko masz do instalacji. Chyba że gierki masz na zewnętrznym hdd. Save'y pobiera z chmury
Opublikowano 6 października 20168 l Wszystkie save'y się zapisują w chmurze? Wtedy byłbym w stanie przeboleć w sumie.
Opublikowano 6 października 20168 l Jak jesteś offline to zapisze lokalnie Online - zapis lokalny i w chmurze
Opublikowano 6 października 20168 l Potwierdzam sam niczego noe zgrywalem a na xbox one s od razu kontynuowalem na sejwie wcześniejszym
Opublikowano 7 października 20168 l VLC jest już dostępny na konsoli. To pierwsza aplikacja na XOne umożliwiająca odtwarzanie filmów z napisami z zewnętrznych źródeł Ale ma też sporo różnych bugów, więc przed twórcami jeszcze sporo do zrobienia. Edytowane 7 października 20168 l przez Vexilium
Opublikowano 8 października 20168 l Pytanie z zieleniaka: czy to growa przypadłość czy sprzęt kiepski a może wadliwy: tekstury doczytują mi się z opóźnieniem i to sporym a poza tym dialogi postaci znikają po uruchomieniu gry w trybie instant on (chodzi oczywiście o dźwięk). Sprawdzone na Quantum Break, Halo 5. Czy ustawienie na 5.1 zamiast deafaultowego 7.1 może być problemixem czy bez różnicy? Edytowane 8 października 20168 l przez da$io
Opublikowano 8 października 20168 l doczytywanie w qb to norma instant on tak czasem ma co do dźwięku to nie wiem - konsola sama da Ci znać jak coś jej nie pasuje (na słuchawki stereo dałem w opcjach 5.1 a xbox: nie, nie kolego - tylko stereo)
Opublikowano 8 października 20168 l Konsole od 2013 mam w instant on i żadne z powyższych nigdy mnie nie dotknęło
Opublikowano 8 października 20168 l Pytanie z zieleniaka: czy to growa przypadłość czy sprzęt kiepski a może wadliwy: tekstury doczytują mi się z opóźnieniem i to sporym a poza tym dialogi postaci znikają po uruchomieniu gry w trybie instant on (chodzi oczywiście o dźwięk). Sprawdzone na Quantum Break, Halo 5. Czy ustawienie na 5.1 zamiast deafaultowego 7.1 może być problemixem czy bez różnicy?A masz One S?
Opublikowano 8 października 20168 l Konsole od 2013 mam w instant on i żadne z powyższych nigdy mnie nie dotknęło A propos. Jaka dokładnie jest różnica w poborze prądu pomiędzy tymi dwoma trybami?
Opublikowano 8 października 20168 l Konsole od 2013 mam w instant on i żadne z powyższych nigdy mnie nie dotknęło A propos. Jaka dokładnie jest różnica w poborze prądu pomiędzy tymi dwoma trybami? https://support.xbox.com/pl-PL/xbox-one/console/learn-about-power-modes Wyłączona konsola w trybie Instant-On zużywa 15 watów energii. Wyłączona konsola w trybie oszczędzania energii zużywa 0,5 wata energii. W linku jest jeszcze bardzo fajna tabelka - niestety jak ją wklejam to się rozwala.
Opublikowano 9 października 20168 l Mózg rozje,bany, mogę ustawić X1 żeby włączał/wyłączał mój 21-calowy TV ustawiony 4m od kanapy tak jak konsola się włącza/wyłącza. MIND=BLOWN
Opublikowano 9 października 20168 l jak sie nie myle to od poczatku byla ta opcja, mega wygodna czuje dume, tylko xbox