Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

Ten cały niebieski jest obrzydliwy, wygląda jak chińska podróba z taniego plastiku - najbrzydszy oficjalny jak widziałem dotychczas. Ja mam Copper Shadow i ten dla odmiany dla mnie jest najlepszy.

Opublikowano

Miałem brać czerwonego pada Crimson Omen. Dołożyłem niecałe 140 zł i mam Elite... Dzięki za info.

Opublikowano

Ma ktoś na zbyciu kodzik na -45zł?

Ja mam. Sprawdź skrzynkę ;)

Dzięki Kolego, działa. Elite zamówiony :) Mikołaj w tym roku szybciej :fsg:

Te kody działają na tego pada??

Opublikowano

(pipi)a nie zdążyłem z padem elite... ehh tak to jest jak zamiast na forum siedzieć człowiek gra w gry

Opublikowano

Ciekawe czy konsola z jednym Elitem poszłaby za 1150 zł. Wtedy by drygi Elite wyszedł za 300 zł :P

Opublikowano

Po co wam te pady Elite? ;>

Edytowane przez Masamune

Opublikowano

Zeby zaliczac sie do elity :D nie to co my, szaraczki :(

Ma może jeszcze ktoś na zbyciu kodzik na -45zł? :)

Niby z drugim kontrolerem, ale w w opisie "w opakowaniu" jest:

• Konsola Xbox One z dyskiem SSHD 1 TB

• Kontroler bezprzewodowy Xbox Elite

• Pokrowiec na kontroler

• Przewód HDMI

• Zasilacz

• 14-dniowa wersja próbna konta Xbox Live Gold

Opublikowano

Panowie, jak opchnę swoją obecną konsolę i zostawię na niej mój profil jako konsoli domowej to nabywca na swoim profilu będzie mógł grać we wszystkie cyfrowe gry i korzystać z mojego golda, tak?

Opublikowano

Zeby zaliczac sie do elity :D nie to co my, szaraczki :(

Ma może jeszcze ktoś na zbyciu kodzik na -45zł? :)

Niby z drugim kontrolerem, ale w w opisie "w opakowaniu" jest:

• Konsola Xbox One z dyskiem SSHD 1 TB

• Kontroler bezprzewodowy Xbox Elite

• Pokrowiec na kontroler

• Przewód HDMI

• Zasilacz

• 14-dniowa wersja próbna konta Xbox Live Gold

W koszyku jest normalnie osobno pad Elite.