Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

Rozumiem, że MS Store wszystko wysyła z Holandii, więc na konsolę będę czekał tak z tydzień?

Opublikowano

Gearsy dostalem 2 dni po wysylce, wiec tragedii nie powinno byc. Tez szly z Holandii. Jak mieszkasz w duzym miescie to jeszcze szybciej bedziesz mial.

Opublikowano

Gearsy dostalem 2 dni po wysylce, wiec tragedii nie powinno byc. Tez szly z Holandii. Jak mieszkasz w duzym miescie to jeszcze szybciej bedziesz mial.

Jutro mają być u mnie. To będzie piękny dzień :) Myślałem, że dłużej im zejdzie.

Opublikowano

U mnie na jutro przewiduja rowniez. Dzis sprzedalem swoja sk'ę za 1200zl (bede tesknil troche), ale w sumie jak sprzedam drugiego pada od Elite, to nowka elite z padem wyjdzie mnie 1000zl... dosyc dobry deal.

Opublikowano

U mnie na jutro przewiduja rowniez. Dzis sprzedalem swoja sk'ę za 1200zl (bede tesknil troche), ale w sumie jak sprzedam drugiego pada od Elite, to nowka elite z padem wyjdzie mnie 1000zl... dosyc dobry deal.

Sprzedałeś razem z Forzą? I w jakim serwisie taki deal?
Opublikowano

Nie, sama konsole z padem za 1200 (1tb). Konsola elite z 2 padami elite kupiona w msstore.

Takze jakby ktos chcial kupic pada Elite nowke to walic na pw :)

Edytowane przez Koleś88

Opublikowano

Zabawki już w domu. Dwa pady Elite obok siebie = mind blown :D

Opublikowano

Mam pytanie do osob, ktore posiadaja Xone Elite.

Czy u Was zasilacz tez tak dosyc glosno chodzi? Slychac takie niby buczenie czy harczenie leciutkie.

Wydaje mi sie jakby chodzilo to wszystlo glosniej niz xone s, a chyba powinno byc odwrotnie...

Opublikowano

Tak w spoczynku grubasy są głośniejsze od s'ki. Ten zasilacz w trybie uśpienia konsoli cały czas mi buczył :D Teraz na s'ce cichutko

Opublikowano

Mój ze zwykłego fata jest bezgłośny

Opublikowano

To moze cos w moim jest nie tak? Hmmm. Ale nie bede na reklamacje dawal nowego zasilacza bo bede teraz przynajmniej tydzien bez konsoli :(

Po co ja ske sprzedawalem...

Opublikowano

Zasilacz na allegro ze 30 zeta. Kup i sprawdź. Ja mój mniej więcej za tyle kupiłem

Edytowane przez Godot

Opublikowano

To jak tam, ktoś ma Elite'a nadmiarowego i chciałby sprzedać :usmiech:?

Nie sprzedam, ale możesz sobie popatrzeć:

iJMk0ho.jpg

:Coolface:

Opublikowano

Pewnie zły temat, ale powoli mi siada cierpliwość do tej maszyny, a to jest ostatnia rzecz:

Założyłem nowe konto dla nowej konsoli, zdobyłem parę achivów i kupiłem przez paypala Dead Space, co był wówczas w promocji. Dziś, po tygodniu, chciałem aktywować konto gold, więc wbiłem na konsoli ten kod, jaki otrzymujemy w bundlach(2x3 mies.) i nic, napisali, abym zapoznał się z ulotką i być może mam go wpisać gdzieś indziej. Sprawdziłem stronę, przepisałem na komputerze, przekierowało mnie na stronę microsoftu, tam wpisuję i też tą samą wiadomość mam: 

Zapoznaj się z instrukcjami otrzymanymi razem z kodem. Być może trzeba go zrealizować na innej stronie internetowej.

Byłbym wdzięczny za pomoc, coby móc wziąć Tomb Raidera za 25 zł :lapka: