Opublikowano 16 października 20168 l Nie, te kody na gow były, a widziałem już pudełka za 160zł na forze.
Opublikowano 16 października 20168 l Rozumiem, że MS Store wszystko wysyła z Holandii, więc na konsolę będę czekał tak z tydzień?
Opublikowano 16 października 20168 l Gearsy dostalem 2 dni po wysylce, wiec tragedii nie powinno byc. Tez szly z Holandii. Jak mieszkasz w duzym miescie to jeszcze szybciej bedziesz mial.
Opublikowano 18 października 20168 l słuchajcie, ten pad elite to jeszcze jest dostępny w promocji? PS. On nie posiada bluetooth, nie?
Opublikowano 18 października 20168 l Gearsy dostalem 2 dni po wysylce, wiec tragedii nie powinno byc. Tez szly z Holandii. Jak mieszkasz w duzym miescie to jeszcze szybciej bedziesz mial. Jutro mają być u mnie. To będzie piękny dzień Myślałem, że dłużej im zejdzie.
Opublikowano 18 października 20168 l U mnie na jutro przewiduja rowniez. Dzis sprzedalem swoja sk'ę za 1200zl (bede tesknil troche), ale w sumie jak sprzedam drugiego pada od Elite, to nowka elite z padem wyjdzie mnie 1000zl... dosyc dobry deal.
Opublikowano 18 października 20168 l U mnie na jutro przewiduja rowniez. Dzis sprzedalem swoja sk'ę za 1200zl (bede tesknil troche), ale w sumie jak sprzedam drugiego pada od Elite, to nowka elite z padem wyjdzie mnie 1000zl... dosyc dobry deal.Sprzedałeś razem z Forzą? I w jakim serwisie taki deal?
Opublikowano 18 października 20168 l Nie, sama konsole z padem za 1200 (1tb). Konsola elite z 2 padami elite kupiona w msstore. Takze jakby ktos chcial kupic pada Elite nowke to walic na pw Edytowane 18 października 20168 l przez Koleś88
Opublikowano 19 października 20168 l Mam pytanie do osob, ktore posiadaja Xone Elite. Czy u Was zasilacz tez tak dosyc glosno chodzi? Slychac takie niby buczenie czy harczenie leciutkie. Wydaje mi sie jakby chodzilo to wszystlo glosniej niz xone s, a chyba powinno byc odwrotnie...
Opublikowano 19 października 20168 l Tak w spoczynku grubasy są głośniejsze od s'ki. Ten zasilacz w trybie uśpienia konsoli cały czas mi buczył Teraz na s'ce cichutko
Opublikowano 19 października 20168 l To moze cos w moim jest nie tak? Hmmm. Ale nie bede na reklamacje dawal nowego zasilacza bo bede teraz przynajmniej tydzien bez konsoli Po co ja ske sprzedawalem...
Opublikowano 19 października 20168 l Zasilacz na allegro ze 30 zeta. Kup i sprawdź. Ja mój mniej więcej za tyle kupiłem Edytowane 19 października 20168 l przez Godot
Opublikowano 21 października 20168 l To jak tam, ktoś ma Elite'a nadmiarowego i chciałby sprzedać ? Nie sprzedam, ale możesz sobie popatrzeć:
Opublikowano 21 października 20168 l Pewnie zły temat, ale powoli mi siada cierpliwość do tej maszyny, a to jest ostatnia rzecz: Założyłem nowe konto dla nowej konsoli, zdobyłem parę achivów i kupiłem przez paypala Dead Space, co był wówczas w promocji. Dziś, po tygodniu, chciałem aktywować konto gold, więc wbiłem na konsoli ten kod, jaki otrzymujemy w bundlach(2x3 mies.) i nic, napisali, abym zapoznał się z ulotką i być może mam go wpisać gdzieś indziej. Sprawdziłem stronę, przepisałem na komputerze, przekierowało mnie na stronę microsoftu, tam wpisuję i też tą samą wiadomość mam: Zapoznaj się z instrukcjami otrzymanymi razem z kodem. Być może trzeba go zrealizować na innej stronie internetowej. Byłbym wdzięczny za pomoc, coby móc wziąć Tomb Raidera za 25 zł
Opublikowano 22 października 20168 l W rzeczy samej, z tych kartek 3-miesięcznych co są w bundle''ach.
Opublikowano 22 października 20168 l spróbuj wpisać też na stronie ms, ale np na regionie Usa albo Rosji.