Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Pad oddziela mężczyzn od chłopców ;)

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano
  W dniu 14.11.2016 o 15:09, Maus napisał(a):

FPP (BF1 przykladowo) dla mnie istnieja tylko na myszce i klawiaturze. Przepraszam Bartek. Jeszcze konsola nie przyszla, a juz czuje, ze sie uwsteczniam. :(

To po co Ci konsola do grania w FPP xD

Opublikowano

Bo mam Apple? Heloł...

Opublikowano

Pograsz na padzie to zlejesz to z(pipi)ane combo klawa+mysz, ja na PC grałem na padzie w BF3 po multi i było za(pipi)iście :)

Opublikowano
  W dniu 14.11.2016 o 15:50, Maus napisał(a):

Bo mam Apple? Heloł...

To kup desktopa na windzie a nie wydziwiasz. Bo już widzę to twoje rozczarowanie jak odpalisz grę i nie będziesz mógl ogarnąć sterowania.

Opublikowano

Zapytalem sie tylko. Po co zaraz ta agresja? :(

Opublikowano

Wybacz Bluberowi, on nie je mięsa ;)

Opublikowano

To jest agresja? Miękkie ch.ujki. 

Opublikowano

I mozna? Mozna. Danke szyn.

Opublikowano

Ale też nikt nie mówił, że będzie obsługa myszki i klawiatury w grach na XOne. Nie liczyłbym na to, ewentualnie w pojedynczych produkcjach, gdzie ma to sens (np. Halo Wars 2).

Edytowane przez Vexilium

Opublikowano
  W dniu 14.11.2016 o 18:19, _Be_ napisał(a):

To jest agresja? Miękkie ch.ujki. 

Ale w co bedziemy sie stykali padami Bartus? Bo moze bym zamowil cos jeszcze.

Opublikowano

Zapowiedzieli, że wprowadzą. Co oczywiście nie oznacza,że nagle w każdą grę myszką zagramy. Jak gra nie dostanie patcha z obsługą myszy to będzie po staremu. Myszka ma być dedykowana pod Halo wars 2. Ciekawie będzie jak zamiast dowolnej myszki będzie po prostu dedykowana MS pod halo :P

Opublikowano

Jeżeli ktoś kupuje konsole z myślą o graniu na myszce i klawiaturze to [*]

Opublikowano
  W dniu 14.11.2016 o 19:47, Kriss_Hietala napisał(a):

Zapowiedzieli, że wprowadzą. Co oczywiście nie oznacza,że nagle w każdą grę myszką zagramy. Jak gra nie dostanie patcha z obsługą myszy to będzie po staremu. Myszka ma być dedykowana pod Halo wars 2. Ciekawie będzie jak zamiast dowolnej myszki będzie po prostu dedykowana MS pod halo :P

Ja nie chce w kazda, chce w FPS. Tak sie nauczylem juz od '94 (dopiero kilka lat pozniej Mazzeo zobaczyl Playstation). Jesli chodzi o strzelanki to Maus not into pad.

Opublikowano

RooS by cie wysmial. No dobra, powiedzmy ze mial byc '96.

Edytowane przez Gość

Opublikowano
  W dniu 14.11.2016 o 20:32, Maus napisał(a):

W dniu 14.11.2016 o 19:47, Kriss_Hietala napisał(a):

Ja nie chce w kazda, chce w FPS. Tak sie nauczylem juz od '94 (dopiero kilka lat pozniej Mazzeo zobaczyl Playstation). Jesli chodzi o strzelanki to Maus not into pad.

Strzelanki tylko na padzie, myszka jest szybsza ale nie tak precyzyjna. Obejrzyj lets play jakiegoś pc-towca na koksie, macha celownikiem, że kompletnie to z immersji wybija, na konsoli muskasz grzyba i chłoniesz grę.

Opublikowano

Nom zawsze żałowałem że nie grałem w Quake na padzie.

Opublikowano

Skończycie z tymi pierdołami o myszkach i padach :P

Opublikowano

To granie myszką dla mnie psuje całą imersje, w takim Battlefieldzie zamiast wczuć się w klimat wojny to lata żołnierz tym karabinem po ekranie jak dzika świnia w pomidorach.