wrog 608 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Kiedyś działało to tak, że druga osoba po prostu rejestrowała konsolę w systemie serwisowym na swoim koncie i wtedy automatycznie znikała z poprzedniego. Nie wiem jednak jak jest obecnie. Poza tym możesz usunąć konsolę w tym miejscu, co pokazałeś na screenie i potem sprawdzić, czy nadal ma Home u Ciebie na koncie (chyba że nie masz już do niej dostępu). Cytuj Odnośnik do komentarza
Masamune 145 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Kiedyś działało to tak, że druga osoba po prostu rejestrowała konsolę w systemie serwisowym na swoim koncie i wtedy automatycznie znikała z poprzedniego. Nie wiem jednak jak jest obecnie. Poza tym możesz usunąć konsolę w tym miejscu, co pokazałeś na screenie i potem sprawdzić, czy nadal ma Home u Ciebie na koncie (chyba że nie masz już do niej dostępu). Jeszcze z miesiąc temu na stronie serwisu była opcja wyrejestrowania konsoli. Teraz już jej nie ma. Co ciekawe, na tej samej stronie mam jeszcze zarejestrowaną drugą konsolę Xbox One S, tą która została w serwisie. Konsoli niestety już nie mam i nie mam jak sprawdzić czy po kliknięciu remove, konsola zostanie w systemie jako domowa. Pozostaje chyba liczyć, że przy zgłoszeniu do serwisu przerejestrują mu ją konsultanci, z resztą, Slimka wygląda na bardzo solidną i raczej nic tam się nie zepsuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Tak się upewniam: idę do kumpla mającego Xone, loguję się na swoje konto i możemy odpalić na jego konsoli wszystkie moje cyfrówki? A jak do tego zabiorę swój zewnętrzny HDD, to nawet nie trzeba nic ściągać ani instalować? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Tak jak piszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
-DamiaN- 169 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Moze ktos krok po kroku napisac jak dziala udostepnianie gier, brat kupil/dostal xa ale tylko z jedna gra a u mnie od premiery sie troche uzbieralo. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 25 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Logujesz się na jego konsoli i w opcjach ustawiasz swoje konto jako domowe i voila Cytuj Odnośnik do komentarza
-DamiaN- 169 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 I moj profil ma zostac na jego konsoli? Pytam bo mam karte podpieta do mojego konta a niechcialbym zeby robil jakiekolwiek zakuoy przez moje konto. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Konto kasujesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
-DamiaN- 169 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 (edytowane) CZyli tak loguje się, ustawiam konsolę jako domową i moje konto mogę usunąć z jego konsoli? A on i tak będzie miał dostęp do moich gier? Edytowane 25 Grudnia 2016 przez -DamiaN- 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Tak. Wszystkie licencje konsolowe na cyfrowe treści będą trafiać z automatu na jego sprzęt, Golda też współdzielisz. Każde konto na jego konsoli może grać w te gry, obecność Twojego nie jest potrzebna. U siebie będziesz korzystał z licencji dla konta, więc masz dostęp tylko, gdy jesteś online. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 826 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Jest w tym roku jakieś podsumowanie jak w zeszłym? Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Możesz sobie podsumowanie znaleźć nie oficjalne na trueachievements. Ja sobie z ciekawości przejrzałem swoje. W 80 gier grałem tylko 13 ukończyłem (znaczy scalakowałem) . Zdobyłem 33, 370 gs . Najrzadsze acziki to Tortoise Toppler z FFXV i Circle of Life z Dishonored 2. Czyli casual pełną gębą. Szkoda tylko że brakuje godzin w tym zestawieniu Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Casual? Ja mam calaka tylko w Inside. Jakieś 3-5 tys GSa. Jak mnie nazwiesz? A takie zestawienie gdzieś było jakiś miesiąc temu już. Wrog chyba wrzucał na Twittera ale nie umiem znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Dodałem kartę, żeby wziąć miesiąc golda za złotówkę, ale nie lubię mieć takich danych gdzieś na serwerach. Chcę więc teraz usunąć kartę. Wyświetla mi, że nie mogę, bo mam subskrypcję xbox live. Wchodzę w subskrypcję, ale nie ma tam żadnej opcji, żeby jej wyłączyć. Ktoś mi podpowie jak to zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 (edytowane) Koledzy, gdzie najtaniej teraz można wyrwać rocznego Golda? Kończy mi się z dniem 29 stycznia, więc trzeba zacząć szukać Edytowane 2 Stycznia 2017 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Fabryka kluczy 189,99 http://www.fabrykakluczy.pl/game/xbox-11/xbox-live-gold-12-miesiecy-eu-pl-19.html Keye.pl 185,99 https://www.keye.pl/games/product/id/90/SXBOX-Live-Gold-12-Miesi%C4%99cy-PL/EU/US Na allegro nawet nie patrz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Coraz trudniej być dobrym konsolomaniakiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Tomtu 122 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 190zł...w chuy drogo. Kiedyś ktoś wklejał linka do golda 24-miesięcznego za bodajże 250zł. Poprawcie mnie jak się mylę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 190zł...w chuy drogo. Kiedyś ktoś wklejał linka do golda 24-miesięcznego za bodajże 250zł. Poprawcie mnie jak się mylę. Ja wrzucałem, ale niestety jest chwilowo niedostępny Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 826 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 @blantman wiem, nawet dostałem maila. Po prostu ms miał w zeszłym bardzo fajne to podsumowanie i chciałem sobie porównać. Ja prawie nie calakuje/platynuje gier i nie spędzam pół życia przed konsolą a nie jest chyba tragicznie Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 To ja jednak jestem no lifem ? A wszyscy mówią mi na tym forum że pod pantoflem jestem i żona nie daje mi grać Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Coraz trudniej być dobrym konsolomaniakiem Gdzie te czasy że 12+1 miesięcy brało się po 89,90 zł Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 826 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Masz parę tysi przez gry tt, hope i jakieś indory na kilka h, tak więc nie jest tak źle. Ja żeby nie 160h w halo, 150h w wieśka i ostani miesiąc spędzony w bloodborne to pewnie też bym miał więcej punkcików Ciekawe ile godzin ogólnie spędziliśmy w grach Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Coraz trudniej być dobrym konsolomaniakiem Gdzie te czasy że 12+1 miesięcy brało się po 89,90 zł Nom. Na szczęście zrzucam się po połowie z kumplem, który korzysta z mojego "szera". Czeba sobie jakoś radzić, heh. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Fabryka kluczy 189,99 http://www.fabrykakluczy.pl/game/xbox-11/xbox-live-gold-12-miesiecy-eu-pl-19.html Keye.pl 185,99 https://www.keye.pl/games/product/id/90/SXBOX-Live-Gold-12-Miesi%C4%99cy-PL/EU/US Na allegro nawet nie patrz O matko, ładnie poszło w górę. Można powiedzieć, że ostatni argument zielonych padł, nawet live jest droższy Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi