Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

ja mam i zostawiam, na bank wrócę kiedyś do GOW4 (chętniej do UE) a zostały mi Forzy do ogrania, QB.. Halo, no sporo tego ;)

Opublikowano

tylko kolor zielony :lapka:

Pierdolisz, nie ma zielonego X1  :dafuq:

1386caa8-96b4-46f8-84c1-d877a2b2e5e3.jpg

Opublikowano

Zgłaszam się i ja :D Wprawdzie X1 mam od niedawna i przez to mam mega zaległości w tytułach, które może kiedyś nadrobię jak wezmę z pół roku urlopu :Coolface:

Tak jak pisałem, nie ma zielonego, pierwszy to khaki, a drugi w kolorze limonki  :sir:

Mam chyba dla Ciebie złą wiadomość...

Edytowane przez Matriks_1111

Opublikowano

Tak jak pisałem, nie ma zielonego, pierwszy to khaki, a drugi w kolorze limonki  :sir:

Khaki = military green  :Coolface:

Opublikowano

xbox fan till i die

Opublikowano

W xboxie jest jakiś odpowiednik odbudowy bazy danych jak to jest w ps4? i jak to uruchomić?

Opublikowano

Ja również nie zamierzam sprzedawać XO.. oprócz tego co już mam zostały mi jeszcze Forza 6 (+ prawdopodobnie 7), Blizzard Mountain (i być może drugi dodatek do FH 3), Fifa 18, Halo Wars 2 (+ HW Definitive Edition), Dirt 4, ten projekt z Avengersami od  Square Enix, Stars Wars od Respawn, a być może także Sea of Thieves i Cuphead. Jak na mój gust przynajmniej do 2018 Ska śmiało może ze mną zostać, tym bardziej że dołączy do niej Switch

Opublikowano

Na pewno się nie pozbywam, na PS dalej nie ma żadnych wyścigów przeca. Tylko czasu na granie ostatnio brak. Lub też inaczej, "na dwie godziny, to mi szkoda włączać konsolę".

Opublikowano

W pewnym momencie w życiu 2 godziny czasu wolnego to luxus.

I wtedy odpalasz konsole z myślą "za(pipi)iście pogram sobie w końcu 2 godziny"

Opublikowano

trzymam x'a bo liczę na bezbolesna przesiadkę na scorpio. Spencer na pewno szykuje coś ekstra. Oddajesz xona do sklepu, dopłacasz symboliczną złotówkę i wychodzisz ze Skorpionem. Wierzę. 

Opublikowano

Prędzej symbolicznego tysiączka. :ohstop:

Opublikowano

Prędzej symbolicznego tysiączka. :ohstop:

Marzyciel.