Opublikowano 3 lutego 20178 l ja mam i zostawiam, na bank wrócę kiedyś do GOW4 (chętniej do UE) a zostały mi Forzy do ogrania, QB.. Halo, no sporo tego ;)
Opublikowano 3 lutego 20178 l Tak jak pisałem, nie ma zielonego, pierwszy to khaki, a drugi w kolorze limonki
Opublikowano 3 lutego 20178 l Zgłaszam się i ja :D Wprawdzie X1 mam od niedawna i przez to mam mega zaległości w tytułach, które może kiedyś nadrobię jak wezmę z pół roku urlopu Tak jak pisałem, nie ma zielonego, pierwszy to khaki, a drugi w kolorze limonki Mam chyba dla Ciebie złą wiadomość... Edytowane 3 lutego 20178 l przez Matriks_1111
Opublikowano 3 lutego 20178 l Tak jak pisałem, nie ma zielonego, pierwszy to khaki, a drugi w kolorze limonki Khaki = military green
Opublikowano 3 lutego 20178 l Jesteście jak moja żona, więc niech wam będzie. Zastanawiam się tylko czy w tym momencie nasz doceniasz czy obrażasz?
Opublikowano 3 lutego 20178 l W xboxie jest jakiś odpowiednik odbudowy bazy danych jak to jest w ps4? i jak to uruchomić?
Opublikowano 3 lutego 20178 l Ja również nie zamierzam sprzedawać XO.. oprócz tego co już mam zostały mi jeszcze Forza 6 (+ prawdopodobnie 7), Blizzard Mountain (i być może drugi dodatek do FH 3), Fifa 18, Halo Wars 2 (+ HW Definitive Edition), Dirt 4, ten projekt z Avengersami od Square Enix, Stars Wars od Respawn, a być może także Sea of Thieves i Cuphead. Jak na mój gust przynajmniej do 2018 Ska śmiało może ze mną zostać, tym bardziej że dołączy do niej Switch
Opublikowano 3 lutego 20178 l Na pewno się nie pozbywam, na PS dalej nie ma żadnych wyścigów przeca. Tylko czasu na granie ostatnio brak. Lub też inaczej, "na dwie godziny, to mi szkoda włączać konsolę".
Opublikowano 3 lutego 20178 l W pewnym momencie w życiu 2 godziny czasu wolnego to luxus. I wtedy odpalasz konsole z myślą "za(pipi)iście pogram sobie w końcu 2 godziny"
Opublikowano 3 lutego 20178 l trzymam x'a bo liczę na bezbolesna przesiadkę na scorpio. Spencer na pewno szykuje coś ekstra. Oddajesz xona do sklepu, dopłacasz symboliczną złotówkę i wychodzisz ze Skorpionem. Wierzę.