Opublikowano 3 lutego 20178 l a ja myślę, żeby szrota się pozbyć póki jest coś warty. ograłem na tej konsoli wszystko co mnie interesowało, a Prosiak zapewni mi doznań do czasu prezentacji/premiery Scorpiona. szkoda mi tylko halo po sieci (creatin ) Edytowane 3 lutego 20178 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 3 lutego 20178 l W pewnym momencie w życiu 2 godziny czasu wolnego to luxus. I wtedy odpalasz konsole z myślą "za(pipi)iście pogram sobie w końcu 2 godziny" 2 godziny grania non stop? Tylko jak sobie nastawię budzik na 4 rano i pogram do czasu aż trzeba budzić dzieci do szkoły i iść do roboty
Opublikowano 3 lutego 20178 l W pewnym momencie w życiu 2 godziny czasu wolnego to luxus. I wtedy odpalasz konsole z myślą "za(pipi)iście pogram sobie w końcu 2 godziny" 2 godziny grania non stop? Tylko jak sobie nastawię budzik na 4 rano i pogram do czasu aż trzeba budzić dzieci do szkoły i iść do roboty Czemu życie po 30 musi być takie smutne ;)
Opublikowano 3 lutego 20178 l a ja myślę, żeby szrota się pozbyć póki jest coś warty. ograłem na tej konsoli wszystko co mnie interesowało, a Prosiak zapewni mi doznań do czasu prezentacji/premiery Scorpiona. szkoda mi tylko halo po sieci (creatin ) Ja tka zrobiłem, ograłem co chciałem sprzedałem i czekam spokojnie na Scorpio bawiąc sie rewelacyjnie z prosiakiem W pewnym momencie w życiu 2 godziny czasu wolnego to luxus. I wtedy odpalasz konsole z myślą "za(pipi)iście pogram sobie w końcu 2 godziny" 2 godziny grania non stop? Tylko jak sobie nastawię budzik na 4 rano i pogram do czasu aż trzeba budzić dzieci do szkoły i iść do roboty Czemu życie po 30 musi być takie smutne ;) No nie ma lekko :/ ja głownie gram nocki w piątek i sobotę :/ czasem zdarzy sie w tygodniu ale to bardzo rzadko
Opublikowano 3 lutego 20178 l Trzeba wtedy czerpać przyjemność z innych rzeczy ;) Smutne-raczej nie. Inne-tak
Opublikowano 3 lutego 20178 l Jeśli trzeba to co to za przyjemność? Nawiązując do wcześniejszego posta dodam, że granie w każdą inną strzelaninę w multi po halo 5 to istna katorga więc nie ma innej opcji niż xbox. W zasadzie z braku czasu mógłbym grać tylko w to i byłbym zadowolony z konsoli.
Opublikowano 5 lutego 20178 l Zawsze w pierwszych wersjach nowej aktualizacji testują w ten sposób różne znaki specjalne.
Opublikowano 5 lutego 20178 l nowy dasz super - po aktualizacji e203 i przywracanie systemu działa tak samo szybko jak stary - na chwilę obecną nie widzę plusów
Opublikowano 5 lutego 20178 l To jest jakiś update nowy? Ja dzisiaj odpaliłem konsole i nic się nie pobierała.
Opublikowano 6 lutego 20178 l Chłopaki czy jest możliwość usunięcia domowej konsoli zdalnie przez stronkę ms ( jak to jest u konkurencji )? Czy tylko można to zrobić z poziomu konsoli ?
Opublikowano 6 lutego 20178 l Może jak tutaj usuniesz to poleci też jako domowa? Nie sprawdzałem jednak tego. https://account.microsoft.com/devices
Opublikowano 6 lutego 20178 l Musi być jakaś opcja na logikę, bo co jeśli konsola się zepsuje albo zostanie ukradziona? Jak nie znajdziesz, zadzwoń na infolinię.
Opublikowano 7 lutego 20178 l Jak wyłączyć iksboksa? Serio, żeby nie był w sleep mode bo od zakupu w nim jest. Gdzieś to w opcjach się zmienia czy kombinacja ale street fighter zakończona kopem w konsole poskutkuje?
Opublikowano 7 lutego 20178 l xboxa wyłączasz w opcjach na full (opcje zasilania dokładnie i tam też możesz zaznaczyć czy chcesz aby zawsze się wyłączał w pełni) albo opcja numer dwa przytrzymaj przycisk na konsoli dłużej :D
Opublikowano 7 lutego 20178 l Jedyna opcja jest ustawienie z góry czy Xboxa chcesz wyłączyć na dobre czy przejść do sleep mode.
Opublikowano 7 lutego 20178 l Jeśli konsola śpi to przytrzymaj przycisk włączania przez moment i wyłączy się na dobre.
Opublikowano 7 lutego 20178 l Jak wyłączyć iksboksa? Serio, żeby nie był w sleep mode bo od zakupu w nim jest. Gdzieś to w opcjach się zmienia czy kombinacja ale street fighter zakończona kopem w konsole poskutkuje?Wyciągnij wtyczkę.
Opublikowano 7 lutego 20178 l Zaraz MS wyciągnie wtyczkę za Ciebie na serio to w opcjach(zasilania?) masz tryb instand i oszczędzanie energii i wybierasz tą drugą opcje i wtedy konsola za każdym razem wyłącza się bez czuwania.