Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

a ja myślę, żeby szrota się pozbyć póki jest coś warty. ograłem na tej konsoli wszystko co mnie interesowało, a Prosiak zapewni mi doznań do czasu prezentacji/premiery Scorpiona.

szkoda mi tylko halo po sieci (creatin :lapka: )

Edytowane przez Paolo de Vesir

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

W pewnym momencie w życiu 2 godziny czasu wolnego to luxus.

I wtedy odpalasz konsole z myślą "za(pipi)iście pogram sobie w końcu 2 godziny"

2 godziny grania non stop? Tylko jak sobie nastawię budzik na 4 rano i pogram do czasu aż trzeba budzić dzieci do szkoły i iść do roboty

Opublikowano

2 godziny grania non stop? Tylko jak sobie nastawię budzik na 4 rano i pogram do czasu aż trzeba budzić dzieci do szkoły i iść do roboty

Czemu życie po 30 musi być takie smutne ;)

Opublikowano

a ja myślę, żeby szrota się pozbyć póki jest coś warty. ograłem na tej konsoli wszystko co mnie interesowało, a Prosiak zapewni mi doznań do czasu prezentacji/premiery Scorpiona.

szkoda mi tylko halo po sieci (creatin :lapka: )

Ja tka zrobiłem, ograłem co chciałem sprzedałem i czekam spokojnie na Scorpio bawiąc sie rewelacyjnie z prosiakiem

Czemu życie po 30 musi być takie smutne ;)

No nie ma lekko :/ ja głownie gram nocki w piątek i sobotę :/ czasem zdarzy sie w tygodniu ale to bardzo rzadko

Opublikowano

Jeśli trzeba to co to za przyjemność?

Nawiązując do wcześniejszego posta dodam, że granie w każdą inną strzelaninę w multi po halo 5 to istna katorga więc nie ma innej opcji niż xbox.

W zasadzie z braku czasu mógłbym grać tylko w to i byłbym zadowolony z konsoli.

Opublikowano

Zawsze w pierwszych wersjach nowej aktualizacji testują w ten sposób różne znaki specjalne.

Opublikowano

nowy dasz super - po aktualizacji e203 i przywracanie systemu

działa tak samo szybko jak stary - na chwilę obecną nie widzę plusów

Opublikowano

Musi być jakaś opcja na logikę, bo co jeśli konsola się zepsuje albo zostanie ukradziona? Jak nie znajdziesz, zadzwoń na infolinię.

Opublikowano

Jak wyłączyć iksboksa? Serio, żeby nie był w sleep mode bo od zakupu w nim jest. Gdzieś to w opcjach się zmienia czy kombinacja ale street fighter zakończona kopem w konsole poskutkuje?

Opublikowano

xboxa wyłączasz w opcjach na full (opcje zasilania dokładnie i tam też możesz zaznaczyć czy chcesz aby zawsze się wyłączał w pełni) albo opcja numer dwa przytrzymaj przycisk na konsoli dłużej :D 

Opublikowano

Jedyna opcja jest ustawienie z góry czy Xboxa chcesz wyłączyć na dobre czy przejść do sleep mode.

Opublikowano

Jak wyłączyć iksboksa? Serio, żeby nie był w sleep mode bo od zakupu w nim jest. Gdzieś to w opcjach się zmienia czy kombinacja ale street fighter zakończona kopem w konsole poskutkuje?

Wyciągnij wtyczkę.
Opublikowano

Zaraz MS wyciągnie wtyczkę za Ciebie

na serio to w opcjach(zasilania?) masz tryb instand i oszczędzanie energii i wybierasz tą drugą opcje i wtedy konsola za każdym razem wyłącza się bez czuwania.

Opublikowano

wyje.b xboxa przez okno już sie nie włączy