Paolo de Vesir 9 232 Opublikowano 3 lutego 2017 Opublikowano 3 lutego 2017 (edytowane) a ja myślę, żeby szrota się pozbyć póki jest coś warty. ograłem na tej konsoli wszystko co mnie interesowało, a Prosiak zapewni mi doznań do czasu prezentacji/premiery Scorpiona. szkoda mi tylko halo po sieci (creatin ) Edytowane 3 lutego 2017 przez Paolo de Vesir 1 Cytuj
Godot 416 Opublikowano 3 lutego 2017 Opublikowano 3 lutego 2017 W pewnym momencie w życiu 2 godziny czasu wolnego to luxus. I wtedy odpalasz konsole z myślą "za(pipi)iście pogram sobie w końcu 2 godziny" 2 godziny grania non stop? Tylko jak sobie nastawię budzik na 4 rano i pogram do czasu aż trzeba budzić dzieci do szkoły i iść do roboty Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 3 lutego 2017 Opublikowano 3 lutego 2017 W pewnym momencie w życiu 2 godziny czasu wolnego to luxus. I wtedy odpalasz konsole z myślą "za(pipi)iście pogram sobie w końcu 2 godziny" 2 godziny grania non stop? Tylko jak sobie nastawię budzik na 4 rano i pogram do czasu aż trzeba budzić dzieci do szkoły i iść do roboty Czemu życie po 30 musi być takie smutne ;) Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 3 lutego 2017 Opublikowano 3 lutego 2017 a ja myślę, żeby szrota się pozbyć póki jest coś warty. ograłem na tej konsoli wszystko co mnie interesowało, a Prosiak zapewni mi doznań do czasu prezentacji/premiery Scorpiona. szkoda mi tylko halo po sieci (creatin ) Ja tka zrobiłem, ograłem co chciałem sprzedałem i czekam spokojnie na Scorpio bawiąc sie rewelacyjnie z prosiakiem W pewnym momencie w życiu 2 godziny czasu wolnego to luxus. I wtedy odpalasz konsole z myślą "za(pipi)iście pogram sobie w końcu 2 godziny" 2 godziny grania non stop? Tylko jak sobie nastawię budzik na 4 rano i pogram do czasu aż trzeba budzić dzieci do szkoły i iść do roboty Czemu życie po 30 musi być takie smutne ;) No nie ma lekko :/ ja głownie gram nocki w piątek i sobotę :/ czasem zdarzy sie w tygodniu ale to bardzo rzadko Cytuj
REZOK 1 025 Opublikowano 3 lutego 2017 Opublikowano 3 lutego 2017 Trzeba wtedy czerpać przyjemność z innych rzeczy ;) Smutne-raczej nie. Inne-tak Cytuj
bloody_gipsy 70 Opublikowano 3 lutego 2017 Opublikowano 3 lutego 2017 Jeśli trzeba to co to za przyjemność? Nawiązując do wcześniejszego posta dodam, że granie w każdą inną strzelaninę w multi po halo 5 to istna katorga więc nie ma innej opcji niż xbox. W zasadzie z braku czasu mógłbym grać tylko w to i byłbym zadowolony z konsoli. Cytuj
wrog 640 Opublikowano 5 lutego 2017 Opublikowano 5 lutego 2017 Zawsze w pierwszych wersjach nowej aktualizacji testują w ten sposób różne znaki specjalne. 2 Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 5 lutego 2017 Opublikowano 5 lutego 2017 nowy dasz super - po aktualizacji e203 i przywracanie systemu działa tak samo szybko jak stary - na chwilę obecną nie widzę plusów Cytuj
Nemesis 1 271 Opublikowano 5 lutego 2017 Opublikowano 5 lutego 2017 To jest jakiś update nowy? Ja dzisiaj odpaliłem konsole i nic się nie pobierała. Cytuj
creatinfreak 3 854 Opublikowano 6 lutego 2017 Opublikowano 6 lutego 2017 Chłopaki czy jest możliwość usunięcia domowej konsoli zdalnie przez stronkę ms ( jak to jest u konkurencji )? Czy tylko można to zrobić z poziomu konsoli ? Cytuj
wrog 640 Opublikowano 6 lutego 2017 Opublikowano 6 lutego 2017 Może jak tutaj usuniesz to poleci też jako domowa? Nie sprawdzałem jednak tego. https://account.microsoft.com/devices Cytuj
Mustang 1 775 Opublikowano 6 lutego 2017 Opublikowano 6 lutego 2017 Musi być jakaś opcja na logikę, bo co jeśli konsola się zepsuje albo zostanie ukradziona? Jak nie znajdziesz, zadzwoń na infolinię. Cytuj
XM. 11 035 Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 Jak wyłączyć iksboksa? Serio, żeby nie był w sleep mode bo od zakupu w nim jest. Gdzieś to w opcjach się zmienia czy kombinacja ale street fighter zakończona kopem w konsole poskutkuje? Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 xboxa wyłączasz w opcjach na full (opcje zasilania dokładnie i tam też możesz zaznaczyć czy chcesz aby zawsze się wyłączał w pełni) albo opcja numer dwa przytrzymaj przycisk na konsoli dłużej :D Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 Jedyna opcja jest ustawienie z góry czy Xboxa chcesz wyłączyć na dobre czy przejść do sleep mode. Cytuj
Paolo de Vesir 9 232 Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 Jeśli konsola śpi to przytrzymaj przycisk włączania przez moment i wyłączy się na dobre. Cytuj
Gość Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 Jak wyłączyć iksboksa? Serio, żeby nie był w sleep mode bo od zakupu w nim jest. Gdzieś to w opcjach się zmienia czy kombinacja ale street fighter zakończona kopem w konsole poskutkuje?Wyciągnij wtyczkę. Cytuj
simonldz 21 Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 Zaraz MS wyciągnie wtyczkę za Ciebie na serio to w opcjach(zasilania?) masz tryb instand i oszczędzanie energii i wybierasz tą drugą opcje i wtedy konsola za każdym razem wyłącza się bez czuwania. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 wyje.b xboxa przez okno już sie nie włączy Cytuj
Paolo de Vesir 9 232 Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 pewnie ze znalezieniem jelenia Cytuj
maciucha 11 649 Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 weź kredyt i zmień prace w czym problem? 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi