Opublikowano 8 marca 20178 l Ech, gow:ue leży na półce i się kurzy razem z Halo MCC. Kiedy one tak podskoczyły? Bo poprzednie ceny jakie pamiętam to za 120/130zł na luzaku szło golda kupić na rok, a czasem nawet 13 miesięcy.
Opublikowano 8 marca 20178 l Ech, gow:ue leży na półce i się kurzy razem z Halo MCC. Kiedy one tak podskoczyły? Bo poprzednie ceny jakie pamiętam to za 120/130zł na luzaku szło golda kupić na rok, a czasem nawet 13 miesięcy. Ceny Golda rosły od czasu jak wartość złotego zaczęła spadać.
Opublikowano 8 marca 20178 l Golda mozna na olx trafic za 130 zł, pare razy tam brałem, jest ryzyko jest zabawa ;)
Opublikowano 8 marca 20178 l Ja pitole,to zaraz 5 dysk 500 gb pójdzie do lamusa. Gdzie ty się uchowałeś, wszystkie gry tej generacji mają 20-50 giga z płyty i do 100 z DLC i poprawkami. Ja mam zapchane 500 podstawowe i 1 tera zewnętrzne, przez gry z Golda nie mam już gdzie wszystkiego trzymać.
Opublikowano 9 marca 20178 l Ja sie zastanawiam nad tym dyskiem co Major Nelson polecał. 4 albo 6TB. https://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/B00BFFQN3M/34a6-20/ Edytowane 9 marca 20178 l przez Kriss_Hietala
Opublikowano 9 marca 20178 l Jak już o dyskach zewnętrznych, XO formatuje je pod siebie tak jak X360? Mam 750 GB w sumie wolny, co prawda gry z X360 na nim są, ale z racji tego, że właściwie tylko dzieciaki poprzednią konsolę używają myślałem, żeby wykorzystać dla siebie.
Opublikowano 9 marca 20178 l Ja pitole,to zaraz 5 dysk 500 gb pójdzie do lamusa.Gdzie ty się uchowałeś, wszystkie gry tej generacji mają 20-50 giga z płyty i do 100 z DLC i poprawkami. Ja mam zapchane 500 podstawowe i 1 tera zewnętrzne, przez gry z Golda nie mam już gdzie wszystkiego trzymać. No ja trochę siedziałem w gamingowej jaskini.
Opublikowano 10 marca 20178 l przegladalem sobie apki na xbox one i trafilem na aplikacje free movie online hd, sciaglem sobie i wszystko smiga jak nalezy xD teraz widze ze jest jeszcze pare innych bedzie trzeba sprawdzic, ciekawe kiedy to zablokuja
Opublikowano 10 marca 20178 l W ustawieniach widziałem opcje napisów ( automatycznie załączyły mi sie angielskie) ale niesprawdzlwem czy sa polskie, jak będę w domu to sprawdzę Edytowane 10 marca 20178 l przez kubson
Opublikowano 11 marca 20178 l dobrze myślę że te 14 dniowe kody nie dają statusu Gold i nie dają zniżek deals with gold?
Opublikowano 11 marca 20178 l Ja dostałem gratis zdrapkę na 3 miesiące i drugą na 14 dni. Wklepałem tę na 14 dni i miałem normalnie Battlefield za friko na weekend (nie zdążyłem przejść, bo myślałem, że na dłużej jest xd) i dział Deals with gold też normalnie się pokazywał, więc pewnie śmiga.
Opublikowano 11 marca 20178 l ktoś jest w stanie potwierdzić? mam jeszcze zdrapke od kupna, a teraz by się przydało bo dodatki do wiedźmaka 3 przecenione o 40zł
Opublikowano 11 marca 20178 l Wydaje mi się, że ten wersje: gold dla ubogich i 100% gold przepadły razem z Xboxem 360tego podziału już chyba nie ma Edytowane 11 marca 20178 l przez II Noxx II
Opublikowano 11 marca 20178 l No przecież mówię, że ostatnio korzystałem, dostałem takie dwie zdrapki z Xone. Normalnie mi wskoczył Gold po tym 14-dniowym i wyświetla, że Gold ważny do 17 marca.
Opublikowano 11 marca 20178 l Działają rzeczy które kupisz i te darmowe comiesięczne gierki z x360. Te z XONE potrzebują aktywnego golda.
Opublikowano 15 marca 20178 l Wreszcie mam chwilę czasu, żeby ogarnąć tego swojego Xboksa i przed zamówieniem kuriera zacząłem oglądać filmiki na yt w poszukiwaniu podobnego problemu. Mój Xbox brzmi tak: I co najlepsze, ten koleś mówi, że to jest normalny dźwięk i tak powinno być O____o. Z tego co widzę może być dużo gorzej, np. tak: To już zgłupiałem w ch,uj. Mogli nie robić tego grubasa tak cichego, bo mam wrażenie, że teraz jestem rozpieszczony jak księżniczka na ziarnku grochu :/. A jak brzmią Wasze? To pierwsze to serio jest poprawne działanie?
Opublikowano 15 marca 20178 l Wprawdzie odsłuchiwałem na telefonie, ale chyba mogę powiedzieć, że jesteś nienormalny ;) Odstaw ucho od konsoli i graj w te gry co kupujesz ;)